Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

iyi geceler arkadaşlar
ben bu aralar epey dağıttım kendimi...
kardeşim izmirden geldi onu gönderdim ayın 28 inde askere gidiyor bende yarın izmire gidiyorum bu arda evdeki inşaat devam ediyor izmir dönüşü taşınacağım kaç gündür hurçlara eşya dolduruyorum işim çokkkkk....çok paylaşımda bulunamadım bu aralar ...ama kilo alıyorum sanırım...

unutmadan kilom 64.5 üzgünüm kilo aldım yarın giremezsem diye şimdi yazdım ayın 29 unda döneceğim kendinize iii bakın

anlaşılan birkaçımız hariç hepimiz dagıtmışşız -tatlicadiarzu-
ben bugünlerde havaların ısnmasıyla leylegi havada görmüşler misali hiç evde durmuyorum tatiler piknikler:teytey: eee haketmişimdir heralde 2ay çok yoruldum ev tola ev taşı evtemizle pasta yap geleni karşıla gideni gönder felankafamçokkarıştı
bugün öglen arkadaaşlarla piknikteydik cokacimcoookakşam ailecekgiittik piknige Şenizama vallahi abartmıyorum yedigimde yürümekle ip atlamakla top oynamakla gidiyodur heralde:Saruboceq:
öglen çok yoruldum allahım salıncak yarışması ve ip atlamada birinci geldim çok eglendim bayagıda kalori harcamışımdır heralde

sabah arkadaşımda kahvaltıdaydım mükellef i kahvaltıydı abartmadan yedimcokacimcoook
öglen piknikte az kısır ince 1 dilim kek ve 1 tane susamlı kandil simiti bol sebze
akşam çok az ızgara tavuk ve meyve :dance:

günaydınlarrr şebnemcim heralde o leyleği bende uçar gördüm gezmeler ve piknik eve girmemi neredeyse engelliyor.ben kilomu aldım ne? ama yürüyüş yaparak dengelemeye çalışıyorm.
dün kahvaltıda yarım yumurta yedim öğlen akşama kadar hastanedeydik birşey yemedim akşam ızgara tavuk ve 1/2 kase çorba
bugün bilmiyorm ne yiceğimi sizlere bakarak bende birşeyler yerim öptüm kızlar hepinizi

Son düzenleme:

Püsküüt arkadaşım haber vermiş olduğun için çoook teşekkür ederim.Haftalık bildirimin yapıldığı bir sayfamızın olduğunu bilmiyordum.Ancak kendimi motive etmek için başarı öykülerini ,sağlıkla ilgili ve kullanılan ancak sonuçta pekte işe yaramayan kilo verdirici takviye ilaçların sayfalarını okuyordum.
Arada işte analiz sayfasını kaptanımız sayesinde buldum okudum.Kendisi bu ara bayağı yoğun olduğu ve bilgisayarında problem yaşadığı için hatırlatın demişti.Ama gördüğüm kadarıyla bu hafta hiç girememiş.Kaptan yardımcımızda çok yoğun olduğunu yazmış.Özellerinden ulaşmaya gayret edeyim.Ama nete giremedikten sonra ne işe yarar bilemiyorum.Umarım zamanında haberleşirizde analizimiz yetiştiririz.
İlgin için tekrar teşekkür ederizzzz.

oburcum.. Paylaşımda yeni düzenle ilgili sohbetler oluyor..

Analiz sayfasında bir liste var.. 22 Mayıs Cumaya kadar listeye adını yazdırmayanların (bireysel olarak veya takım olarak) analizleri bir daha yapılmayacak..

Takım üyeleri paylaşım alanını takip etsin.

Kaptanınızın burada olmaması, sizin olaylardan habersiz olmanız sonucunu doğurmamalı..

Analiz tarihi:22 Mayıs
12.TAKIM **104. ETAP **
Takım Mevcudu: 8
Sınıfı Geç
Analiz Tarihi : 22 Mayıs 2009
Kaynak : 105.Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : Üyelerin analizlerinin sonuç satırına yazılan "sınıfı geçti" ibaresine sahip olan üyeler (örn: 7 kişi)
Sınıfta Kalanlar : Üyelerin analizlerinin sonuç satırına yazılan "sınıfta kaldı" ibaresine sahip olan üyeler (örn: 3 kişi)
Analiz Notu : Sınıfı Geçenler / Takım mevcudu (örn : 7 / 10 : 70 = Bu durumda takım 100 üzerinden 70 almış oluyor.)
Dikkat: Analiz notu, takımda yer alan üyelerin sınıfı geçme oranıdır. 70 demek; takımın %70 i sınıfı geçti demektir.

12. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 22 Mayıs 2009
Kaynak : 105. Etap
Takım Mevcudu :
Sınıfı Geçenler :
Sınıfta Kalanlar :
Analiz Notu : 38 (12. Takımın %38 i sınıfı geçmiştir.)

Bendiyom
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 01.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 10 (79. ile 96. etaplar arasında ara vermiştir. 17 etap, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 68,3
Şimdiki Kilo : 67,5
Verilen Kilo: 0,8
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :
spacegirl
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 76,4
Şimdiki Kilo : 62,5
Verilen Kilo: 13,9
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: %
Karne Notu :
Sonuç :

Fiyuce
Hedef : Nisan => 55
Başlangıç Tarih : 15.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 67,9
Şimdiki Kilo : 60,3
Verilen Kilo:7,6
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :

baby_nurse
Hedef :
Başlangıç Tarih : 19.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo :63,8
Verilen Kilo: 4,2
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :
Gkcn
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 61
Şimdiki Kilo : 54,7
Verilen Kilo:6,3
Minimum Değer:
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :
obur
Başlangıç Tarih : 6.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 78
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 7
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç : Sınıfta kaldı.

sbnmcsm
Başlangıç Tarih : 26.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 70
Şimdiki Kilo : 67,8
Verilen Kilo:2,2
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :

_demet_
Başlangıç Tarih : 13.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo :71
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :

NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 12. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
12. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.
arkadaşlar imdat bu kadarını yapabildim.devamını siz getiriiiin.

oburum ellerine sağlık...spacem nerde acaba ya...fiyuce deyok msn de baktım...ama beni eklemeyi unutmuşsun:)))şaka bi yana izinliydim ...bugün bütün msjları okudum...senin msjlarını da geç gördüm özür dilerim...niye diğer takımlar gibi olamıyoruz...paylaşım az...buna bende dahilim kimseyi suçlamıyorum tabi ama artık canlanmamız lazım ...inanın girince motive olmak bi yana hiçbişey yapasım gelmiyo..günde 1-2 msj sadece...2 dir msj atıyorum fakat kimse görmedi bile...toplantı olayını attım ortaya herkes tamam dedi ama belirli bir saat konmadı...birşeyler yapmamız lazım ...şu analiz olayını oburumun msjları olmasa bilmiyeceğim bile..emeğine sağlık....zaten en çok masj atan arkadaşımız da obur...böyle giderse onunda motivasyonu düşecek...ben kendi adıma elimden geleni yapıp obur arkadaşıma destek olucam söz oburcum....

Son düzenleme:
Hedef : 80
Başlangıç Tarih : 14-2-2009
Kaç aydır rejimde? :3ay
Başlangıç Kilo : 101,3
Şimdiki Kilo : 101,5
Verilen Kilo: -0,2
Minimum Değer:
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :

benide eklersin oburcum..bu arada herkesten çok özür diliyorum tekrar başa döndüm malesef ama sebebi son 3 ayda kullandığım hormon ilaçları...Rabbim bir daha kullanmayı nasip etmesin..neyse hormon tahlillerimin sonuçları çok iyi çıktığı için kullanmıyorum artık...bundan sonra daha rahat vericem söz hepinize..

saliha_
Hedef : 57
Başlangıç Tarih : 27.04.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 63
Şimdiki Kilo : 61
Verilen Kilo:2,0
Minimum Değer:
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
Sonuç :
gecikmek istemedim, yine analiz sayfalarını incelerim. düzenin işleyişini anlayamadım nedense.
toplu gönderiliyorsa beni de eklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
sbnmcsm
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 26.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 70
Şimdiki Kilo : 67,8
Verilen Kilo:2,2
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi:
Karne Notu :
valla bende anlamadım tek anladıgım sınıfta kaldıgım

bugün arkadaşım geldi ve ben diyetimi tam uygylayamadım malesef 2 dilim pizza ızgara köfte 4 tane ve 1 kase mantı 1 tane magnum öffff ne yemişim YAA
halbuki sabah kıymalı yumurta az ama öglende meyve salatası yemiştim devamıda salata olucaktı ama olamadı

bu hafta hiç kilo veremedim, hala 61. bazı sıkıntılarımdan dolayı. haftaya rahatlarım sanırım. bu işi asla bırakmayacağım.

merhaba hanımlar. ben geldim ama gideceğim. ben izin almak istiyorum. Artık yapamayacağım. Bu haftam çok berbat geçti. Sorun yemek değil. Aksine canım bişi istemiyor. Uzun hikaye. Özü ise ciddi bir depresyondayım. Herhangi birşeye odaklanmam veya birşey için çaba harcamam imkansız. Tam bir haftadır kendimi yokluyorum ama ı ıh. Olmuyor. Cuma günleri bildirim için yine buralarda olurum. Ama bir arkadaşımız daha Fiyuce'ye yardımcı olabilirse çok iyi olur. Gönüllü olana benim excel dosyasını iletirim. Sadece rakamları girmek yeterli. Hesaplama otomatik oluyor. Analiz cevabımızı da birazdan toparlayıp göndereceğim. ne zaman dönerim bilmiyorum. Yine zayıflamak istiyorum, hedefimden vaz geçmedim. Ama şu anda düşünmek bile beni boğuyor. Bu duyguyu nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum. Ama sizler ne olur arkadaşlar vaz geçmeyin. En önemlisi de bu işi olabildiğince kısa sürede bitirmeye çalışın. Uzadıkça çok ama çok zorlaşıyor. böyle işte kızlar.. umarım bu durumdan kurtulabilirim bir an önce. Ama şu anda bana çok uzak görünüyor.

yaa olmadı space tamam anlıyorum ama ilk giridigimde harika gidiyuodu sen fiyuce ben molihua ve yeni gelen arkadaşlar giden gitti ama şimdiki arkadaşlarlada çok daha iyii lütfen gitme zaten her girdgimde seni göremiyince benimde yazasım gelmiyo farkındaysan benimde yazılarım azaldı
çünkü takımda motivasyon yok yazışma sohbet yok tavsiye öneri yok sadece yedim içtim kaçtım var sen gelene kadar bende izinliyim

Son düzenleme:
Sebnem cim ne olursun yapma böyle. Gerçekten şu andaki durumumu açıklayacak kelimeler bulamıyorum. Bu durumum sizlere çok ama çok zarar veriyor. Bakın analizleri toparlayacağım dedim kaç haftadır. Makine başına bile geçmedim. ıçimden gelmiyor. Ama bu sizi etkilememeli. Benim özel durumum, moralim sizin başınızı yakmamalı. 16 aydır dayanıyorum. Çok da başarılı oldum kimi zaman ama pilim bitti. Bundan sonra yapacaklarım öncelikle bana ve daha önemlisi sizlere zarar verecek. ınanın bir haftadır çok düşündüm. Uğramadım buralara bile. Sadece yalnız kalıp sağlıklı düşüneyim diye. Her akşam bu akşam yazacam dedim ve sudan bahanenelerle yapmadım. Bu size zarar. Burada harika arkadaşlarımız var. Ben hepinizden kendimi sorumlu tutuyorum. Bu elimden geldiğince size destek olmak, takımın işleyişine bişiler katmak, üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmek gibi şeyleri içeriyor. Ama bunları yapamıyorsam bu sizin zararınıza olur. Döndüm paylaşım alanındaki yazıları okudum az önce ve utandım. Takımımız adına benim yüzümden denilenlere utandım. Bunları hak etmiyorsunuz. Fiyucem çok güzel kaptan olur ama ona yüklenemiyorum son senesinde ve dersleri başından aşkın. O yüzden ona destek olabilecek birileri olursa çok ama çok iyi olur. ben yine cuma günleri destek olarak gelir ve yaparım birşeyler. yarınki listemizi vs de halledeceğim. Ama ne tartılmak istiyorum ne de motive edici mesajlar yazmak. Çünkü şu andaki ruh durumum yazdıklarıma inanmıyor. Söylediğim herşey bir nevi yalan olacak ve bunu da yapamam güzellerim. ınanmadığım şeyleri size yazarak ne sizi ne de kendimi kandıramam. Bundan önce yazdıklarımın hepsine inanarak yazdım. Her biriniz için yazdığım sözler inandığım sözlerdi. Bunlara şimdi de inanıyorum, yanlış anlaşılmasın. Yapacağınıza inanıyorum. Ama bunları şu ruh halimle söze dökemiyorum.Bu sadece bir süreç, bunu da biliyorum. O yüzden tümden gitmiyorum buralardan. sadece kendime gelmek, yine ben olabilmek için biraz toparlanmak istiyorum. Buna bir ay altı ay da diyemiyorum, gerçekten bilmiyorum çünkü bu halimden ne zaman kurtulabileceğimi.
NE OLUR ARKADAŞLAR LÜTFEN VAZ GEÇMEYıN. BU SADECE BıR GEÇıŞ. hepinizin amacı istediğiniz, kendinizi iyi hissettiğiniz kiloya inebilmek lütfen ama lütfen bunu unutmayın.

tamam anladım seni ama inanki bianda gitti bende ki istek felan yarın tartılmak bile istemiyorum inşallah çabuk dönersin ve bıraktıgından iyi bulursun takımı bıraktıgından iyi...

Hanımlar.. ızninizle burnumu sokmak istiyorum..
Öncelikle spacecim.. Seninle aynı sıkıntıları Mehalim ve Kalliste de yaşıyordu.. Onlara paylaşımda bir öneride bulundum.. Mehalim karnesini aldı.. Biraz kafasını toparlayıp, yeni bir başlangıç yapacak..
Kalliste de 1-2 hafta daha devam edip sonra karnesini alacak.. Dönüp dönmeyeceği de belli değil..

Sen de uzun bir süredir yarışmadasın.. Bana göre güzel de kilo verdin. Dolayısı ile senin de karneni hazırlayabilirim.. Eğer istersen..

2. konuya gelince.. "Senin yüzünden" takımına söz söylemedim ben.. Bütün takımlara genel geçerli olan ilgisizlikten bahsettim.. Kaptanın işi olabilir.. Analizleri başkası da toparlayabilir.. (şu anda sizin takıma indirgeyerek konuşuyorum)

Oburun mesajları ilgimi çekti.. Kendi kendine uğraşıyor ve ona cevap veren bile yok.. Sen zaten yoksun..

Sonuçta yazılmış bir uyarı var.. Buna karşın ne yapacağız, ne yapalım gibi bir yaklaşımda da bulunulmuyor..

Biliyorsun işte ne demek istediğimi..

Paylaşımda mesajlar yığıldı.. Belki hepsini okumadın.. Sıkılmışsındır.. Ben dibine kadar bunaldım.. O yüzden çok iyi anlıyorum..

Herkes bir şeylerden sorumlu olmalı.. Kaptan ya da yardımcı tek başına takımı toparlayamaz..

Neyse.. lafı uzatmayayım.. ıyi geceler dilerim..

offf bişeylerin tadı iyice kaçtı hakikaten..bende kaç gündür acaba bıraksam mı diyip duruyorum sorada vaz geçiyorum....spacem şebnemim sizde böyle yaparsanız offff.ne bileyim benimde gelmiyo şu msjlardan sora içimden bişey..

12.TAKIM **105. ETAP **
spacegirl ( / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı, kilo:62,5)
baby_nurse (
63,8/ 64,5 / -0,7 / -1,10% )
sbnmcsm (67,8/ / / % )
_demet_ (71 / / / % )
obur (72 / / / % )
sunbul (62,6 / / / % )
Bendiyom (67,5/ / / % )
Gkcn ( 54,7 / / / % )
Fiyuce (60,3/ / / % )
Saliha_ (61/ 61 / 0/ 0% )
Ozzdenn (87,6/ / / % )
12.TAKIM TOPLAM KİLO (668,3 / / / %)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…