takımım analizlerimizi yolladım. aşağıda mesaj linki var. Püsküüt'ten rica edeceğim. Takım olarak analizlerimiz devam etsin diye. Benim yüzümden bu duruma düşüldüğü için hepinizden tek tek özür dilerim. Tekrar ediyorum lütfen hedefinizden vaz geçmeyin. Bunu ne benim gibi yüzünü bile görmediğiniz, sadece yazılarınızı paylaştığınız biri için ne de aileniz, çevreniz vs için yapmayın. Önemli olan kendinizsiniz.
Şebnem'im Cimcimem, sizlerin bebek hayaliniz var. Bundan vaz mı geçeceksiniz. Yapmayın ne olur. Takım sizsiniz unutmayın.
Size ve kendime zararı olcağını düşünmesem inanın gitmezdim. Dediğim gibi yine buralarda olurum. Elimden gelen desteği vermeye çalışırım. Yapabileceğim ne var bilmiyorum. Ama elimden birşeyler geleceğine inanıyorsanız ben de bunun için çabalarım.
analizin linki de budur varsa değiştirmemi istediğiniz birşeyler, lütfen söyleyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/6976368-mesaj125.html
sunbul'um güzelim, maalesef hayat biraz zorladı. Şimdiye kadar bir şekilde idare ettim ama artık galiba boyumu aştı. Dediğim gibi bitecek bunlar da. Kilo sorunum şu anda baş edemediğim sorunlardan biri. Ama onla baş edemedikçe kendime daha fazla yüklenmeye başladım. Sanki herşeyin sorumlusu oymuş gibi :).ya ablacım noldu çok üzüldüm problem nedir bilemiyorum ama bir çözümünü bulamazmıyız hakikaten kilo verirken insan sürmenaj oluyor heleki bukadar uğraşıp sonuç alamayınca seni çok çok ii anlıyorum benim bünyemde fena inatlaşıyor gerçekten senin yokluğun çok kötü olacaksenağlama
madem bu kadar bunaldın bişeylerden peki sen bilirsin..çok baskı yapıp da seni iyice bunaltmak istemiyorum...sen kendin için en iyi olanı bilirsin....ama unutma bizi..sık sık ziyaret et olur mu...
Hayatım benim analize dahil etmeyecek misin?Ben mart'a katıldım.Sanırım bu ay dahil olmam gerekiyordu?!?...CADIARZUtakımım analizlerimizi yolladım. aşağıda mesaj linki var. Püsküüt'ten rica edeceğim. Takım olarak analizlerimiz devam etsin diye. Benim yüzümden bu duruma düşüldüğü için hepinizden tek tek özür dilerim. Tekrar ediyorum lütfen hedefinizden vaz geçmeyin. Bunu ne benim gibi yüzünü bile görmediğiniz, sadece yazılarınızı paylaştığınız biri için ne de aileniz, çevreniz vs için yapmayın. Önemli olan kendinizsiniz.
Şebnem'im Cimcimem, sizlerin bebek hayaliniz var. Bundan vaz mı geçeceksiniz. Yapmayın ne olur. Takım sizsiniz unutmayın.
Size ve kendime zararı olcağını düşünmesem inanın gitmezdim. Dediğim gibi yine buralarda olurum. Elimden gelen desteği vermeye çalışırım. Yapabileceğim ne var bilmiyorum. Ama elimden birşeyler geleceğine inanıyorsanız ben de bunun için çabalarım.
analizin linki de budur varsa değiştirmemi istediğiniz birşeyler, lütfen söyleyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/6976368-mesaj125.html
kızla burada sölemeyi unuttum dış kulak iltihabı olmuşum 3 gündür kulağım ağrıyodu ince ince dün sabah kulağım şiş uyandım eyvah eyvah heralde kabakulak oldum dedim çocukluğumda birtek suçiceği geçirmiştim hemen dr ye gittik kulağımı kaşımaktan olmuş bir sürü ilaç verdi kulağım kapanmasın diye bir tampon koydu ilaçlı sağır oldum çok asap bozucu birşey allah herkese sağlık versin herkese ii günler
kızla burada sölemeyi unuttum dış kulak iltihabı olmuşum 3 gündür kulağım ağrıyodu ince ince dün sabah kulağım şiş uyandım eyvah eyvah heralde kabakulak oldum dedim çocukluğumda birtek suçiceği geçirmiştim hemen dr ye gittik kulağımı kaşımaktan olmuş bir sürü ilaç verdi kulağım kapanmasın diye bir tampon koydu ilaçlı sağır oldum çok asap bozucu birşey allah herkese sağlık versin herkese ii günler
biraz daha buraya takılırsam spora geç kalacağım.Dönüşte fırsatım olursa tekrar yazmaya devam ederim.
Bu arada iki haftalık hedef olayına katılmayı çook istiyorum.Ama bu ay o kadar zor kilo verdim ki cesaret edemediğim için bir cevap bile yazamadım.Bir de hedef koyup onu yakalayamayınca insanın keyfide kaçıyor.Ama hedefsiz ve hırs yapmadan da bu işin olacağı yok.Tamam varım Ne zamandan ne zamana kadar hedef koyacağız tekrar tarihleri yazabilir misiniz?Geç kaaaaldım!:::::::::))))
oburcum 18 mayıs 1haziran haftada 1 kilo demiştik yani 1 haziranda 2 kilo gitmiş olmalı dedik ama ben hedef koydugumda 67 küsürdüm şimdi 68im ama almamalıydım ben şişkinlik oldugunu düşünüyorumn inşallah 1 haziranda 66ksür olurum 66.9 bile olabilir