Hayatım, senin ki gene iyi çıkmış.Benim 1168,7955 gibi bol virgüllü birşey çıktı.1200 bile değil.Hormon düzeylerim her sene kolestrol nedeniyle kontrol ediliyor.Hormonlarda da bir problemim yok.Allaha şükür.Sanırım benim tek sorunum tembellik.Canım hiçmi hiç birşey yapmak istemiyor.Vallaha çacuklar olmasa yemek bile pişiresim yok.Kahvaltılık, bol domates, salatalık, biber yiyeyim.Yanıonada güzel bir çay.Bu diyetlerde zaten bıkmadan yiyebildiğim tek şey beyazpeynir ve salatalar.Herkes kahvaltıda tipik beyazpeynir muhabbetinden bıkar.Ben her dakka yiyebilirim.Onun dışında yemek pişirmeye bile üşeniyorum.
Spora bile bazen kendimi zorlayarak gidiyorum.Evde kimse bana destek değil.Akşamları çikolata yok muuuu?Akşam üstleri çay yok muuu?Gecede ben uyuyorum diye eşim uyumayayım dye yiyecek birşey yok muuu?
klava:Ama kilo aldım diye söylendiğimde çenene sahip çık yeme demeyi biliyorlar.kaydirigubbakcemileNe zalimler yaa......Hem kilo verecem ,hemde evin içinde kek ,pasta ,börek kokutacağım.Geceleri uyanık kalacağım diye kuruyemiş yiyeceğim.Hadi bunların hepsini yapmadım ve kendime hakim olup kilo verdim diyelim.Üstüme istediğim gibi dar ve kısa şeylewr giyemeyeceğim.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-EEEEEeeeeeeee ne anladım ben bu zayıflıktan.:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştıŞekilleri aldım bakalım kafamı ve kendimi ne zaman düzeltebileceğim.
evde eşimle dikkat ettiğim halde bi yerlere gittim mi dayanamıyorum ben de...
havaşlar ısındı, sıcakta hareket edesim gelmiyor benim de. yemekten sonra ama gece oturacaksan, karnım acıkmasın diyorsan ballı elma sirkesi denesene, belki faydası olur, bir de kalorisi az şu marketlerde satılan pirinç ve mısır patlağı var, onu parçalayıp içine biraz lor peynir at, kaşıkla. benim çok hoşuma gidiyor.
ne kadar olursa faydadır, eğer çok zoruma gidiyor diyorsan ki üç çocuktan sonra kolay değil tabi ki, diyetisyene git, bir iki kere gitsen yeter, vücudunu da kendini de çok fazla strese sokma. bu işin uzmanı ne de olsa, giden arkadaşlar var, çok fayda görmüşler, hemen belli olmuş zaten.
moralini bozma ve yeni şeyler dene. bence çocuklar içinde haftada bir kere hamur işi yap, haftasonu mesela. ben çocuk olmadığı için hiç yapmıyorum artık, ben de çok severim ama. kim sevmez ki?
benim bu ara adet düzenim kaçtı, korunuyorum ama ne olur ne olmaz die test yaptım, negatif çıktı. zaten geç geliyor, sonra da az oluyor şimdi bugün tam 35 oldu, tık yok.
ne yapcam bilmiyorum, çarşamba doktora gitcektim, tekrar soracağım. şu dertten bi kurtulamadım.acaba bu da kiloya sebep olur mu? kaç kere gittim, testler normal, stres diyolar tamam. cuma günü de hiç sebepsiz hüngür hüngür ağladım saatlerce.
oburcum yanımıza arkadaşlar bulalım ve yürüyüşe çıkalım şöyle serin saatlerde.ancak öyle spor oluyor, evde imkanı yok,metobolizmamızı hızlandıralım.
:teytey: