Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

slm güzzel bayanlar ben ciddi diyet modundayım inanaaamıyorum eşim çok kararlı asla bozmayacaksın dedi ve bana söz verdirirdi onsuz bişey kaçırırsam ona söyleyecekmişim oda bana akşam komando talimi yaptıracakmış allah razı olsun o olmasa yanmıştım bu yazı geçen yazki kıyafetlerimi giyimeden geçirecektim hiçbiri üstüme olmuyo çünkü yazlıklarıçıkardım neler var ama ben onlara onlar bana bakıyo hiçbiri olmuyor ahh ahhh bizim tatile 2 ay var böle gidersem kaç kilo veririm acep spora gidiyorum ayrıyetten akşamları dzi izlerken bisiklete biniyorum allahım inşallah ii bir sonuç alırım oburcum sende kendini bırakma seni ii anlıyorum ben daha anne olmadım 1 tanesi bile gözümde büyüyor çok anaç bir tip değilim sorumluluğu büyük sende 3 tane var kolay değil ama kilo vermek hayatında büyük bir değişim olacak sırf kendin için özgüven için daha ii hissetmek için yapacaksın zor bir süreç alışasıya kadar çenemizi tutarsak tabi aç kalmadan sonuç müthiş oluyor gerçekten istedinmi olamyacak şey yok evelallah herkese sağlıklı beslenmelera.s.:nazar:

Hayatım, senin ki gene iyi çıkmış.Benim 1168,7955 gibi bol virgüllü birşey çıktı.1200 bile değil.Hormon düzeylerim her sene kolestrol nedeniyle kontrol ediliyor.Hormonlarda da bir problemim yok.Allaha şükür.Sanırım benim tek sorunum tembellik.Canım hiçmi hiç birşey yapmak istemiyor.Vallaha çacuklar olmasa yemek bile pişiresim yok.Kahvaltılık, bol domates, salatalık, biber yiyeyim.Yanıonada güzel bir çay.Bu diyetlerde zaten bıkmadan yiyebildiğim tek şey beyazpeynir ve salatalar.Herkes kahvaltıda tipik beyazpeynir muhabbetinden bıkar.Ben her dakka yiyebilirim.Onun dışında yemek pişirmeye bile üşeniyorum.
Spora bile bazen kendimi zorlayarak gidiyorum.Evde kimse bana destek değil.Akşamları çikolata yok muuuu?Akşam üstleri çay yok muuu?Gecede ben uyuyorum diye eşim uyumayayım dye yiyecek birşey yok muuu?:eek:klava:Ama kilo aldım diye söylendiğimde çenene sahip çık yeme demeyi biliyorlar.kaydirigubbakcemileNe zalimler yaa......Hem kilo verecem ,hemde evin içinde kek ,pasta ,börek kokutacağım.Geceleri uyanık kalacağım diye kuruyemiş yiyeceğim.Hadi bunların hepsini yapmadım ve kendime hakim olup kilo verdim diyelim.Üstüme istediğim gibi dar ve kısa şeylewr giyemeyeceğim.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-EEEEEeeeeeeee ne anladım ben bu zayıflıktan.:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştıŞekilleri aldım bakalım kafamı ve kendimi ne zaman düzeltebileceğim.

evde eşimle dikkat ettiğim halde bi yerlere gittim mi dayanamıyorum ben de...
havaşlar ısındı, sıcakta hareket edesim gelmiyor benim de. yemekten sonra ama gece oturacaksan, karnım acıkmasın diyorsan ballı elma sirkesi denesene, belki faydası olur, bir de kalorisi az şu marketlerde satılan pirinç ve mısır patlağı var, onu parçalayıp içine biraz lor peynir at, kaşıkla. benim çok hoşuma gidiyor.
ne kadar olursa faydadır, eğer çok zoruma gidiyor diyorsan ki üç çocuktan sonra kolay değil tabi ki, diyetisyene git, bir iki kere gitsen yeter, vücudunu da kendini de çok fazla strese sokma. bu işin uzmanı ne de olsa, giden arkadaşlar var, çok fayda görmüşler, hemen belli olmuş zaten.
moralini bozma ve yeni şeyler dene. bence çocuklar içinde haftada bir kere hamur işi yap, haftasonu mesela. ben çocuk olmadığı için hiç yapmıyorum artık, ben de çok severim ama. kim sevmez ki?
benim bu ara adet düzenim kaçtı, korunuyorum ama ne olur ne olmaz die test yaptım, negatif çıktı. zaten geç geliyor, sonra da az oluyor şimdi bugün tam 35 oldu, tık yok.
ne yapcam bilmiyorum, çarşamba doktora gitcektim, tekrar soracağım. şu dertten bi kurtulamadım.acaba bu da kiloya sebep olur mu? kaç kere gittim, testler normal, stres diyolar tamam. cuma günü de hiç sebepsiz hüngür hüngür ağladım saatlerce.
oburcum yanımıza arkadaşlar bulalım ve yürüyüşe çıkalım şöyle serin saatlerde.ancak öyle spor oluyor, evde imkanı yok,metobolizmamızı hızlandıralım.
:teytey:

benimde 1541,71 çıktı kafamçokkarıştı ii mi sizce? bn anlamadım da..

1500 ün altı yavaş, üstü hızlıymış. gayet iyi. senin boy ve kilo nasıl?
bayanların metobolizma hızında erkeklere göre problem var zaten, spor şart. ama sen iyisin, sınırın tam üstü, gayet güzel

kimse hedef koymamış sarmadı heralde sizi neyse ben başladım bugün 1 haziranda 2 kılo vermiş olmak istiyorum
bugün sabah lapa öglen lapa ikindi yarım paket büsküvi kepeki akşam peynirli salata yagsız bukadar
1239,..çıktı benim metobolizma yav aş sanırım hemde bayagı

Kızlar slm... benm de 1442.128 cıktı...
sanırm benmki de düsük..
ama sacma degil mi bu? yani kilom boyum ve yasıma göre karar veriyor.. benm boymda benm kilomda ve yaşımda metabolizması benden hızlı cok kisi cıkar bence..

bu arada firariyim kusura bakmayın... bu hafta izinli kalmaı planlıorm...
annemler burda 2gunde şiştim..ve yiyorum napiim özlemisim anne yemegini :)
tartı simdiden 62.5larda.. kısmetse haftaya duzeltmis olurum...çars babamlar gidiyor... carsdan pazara kadar da şenlikler var... evde olmucam.. o yuzden bu hafta bildirime de olmayabilrm...
bu haftalık beni mazur gorun olur mu...
hepinizi seviyorum iyi geceler....

kimse hedef koymamış sarmadı heralde sizi neyse ben başladım bugün 1 haziranda 2 kılo vermiş olmak istiyorum
bugün sabah lapa öglen lapa ikindi yarım paket büsküvi kepeki akşam peynirli salata yagsız bukadar
1239,..çıktı benim metobolizma yav aş sanırım hemde bayagı

durmak yok tabi ki. ama haftada 1 kilo veremiyorum ben. hızlı kilo verince bende bi anormallik oluyor.. hafta da yarım kilo benim için ideal. şimdi 61 kiloyum, yani hazirana kadar 60.0 ı görmeliyim. temmuza kadar zamanım var, yine yarım kilo vererek devam edebilirsem 58.

Kızzzlar bu hafta bizim kilo analizimiz yok muyduuuu? ne oldu? az önce sayfaya baktım bizden hiçbir haber yok.Herkes çok yoğun biliyorum.Ama biz mi bildirim yapmadık yoksa sonuçlar bu hafta mı açıklanacak.

oburcum.. Takım olarak yapmanız gereken bir şey var.. ve bunu duyurmuştum.. Linki veriyorum.. Mesajın alt bölümünde, uyarılar bölümüne göz atın lütfen.. Kaptanınız sanırım konuyla ilgilenecek olmalı...

"Sayfaya baktım bizden hiçbir haber yok" demişsin.. Sanırım analiz sayfasına baktın.. Oysa haftalık haberleri takip edebileceğin yer burası:

http://www.kadinlarkulubu.com/6870488-mesaj37.html

Bu başlıkta hem biten etapta kimlerin nasıl bir başarı kazandığını öğrenebilir, hem de mezun olan varsa onların karnelerini inceleme olanağı elde edebilirsin..

Aslında benim mantığıma göre BÜTÜN YARIŞMACILARIN bu mesajı okumak için zamanlarından 2-3 dakikayı feda etmeleri gerekiyor.. O da haftada bir kere.. Ha yok bu fedakarlık zor geliyorsa, yarışma dışında laylaylom zayıflanacak bir sürü ortam var KK da.. Bu yarışmayı ayrı kılan da benim ısrarlı disiplin çabalarım..

Lütfen bu konuya haftada bir göz atmayı alışkanlık haline getirin.. En azından ben hala yazıyorken.. tası tarağı toplayıp gittiğimde zaten okunacaj bir şey de kalmayacak.. :roflol:

Aslında bu mesajı (Bu hafta neler oldu?) her etap sonrasında takımlar okusun diye yazıyorum ama biliyorum ki ve tecrübeler gösteriyor ki; herkes okumuyor.. Ben de henüz düzenle götürme ısrarımdan vazgeçmiyorum..

Lütfen mesajı inceleyin..

1. Not: Bir de bu mesajı niye yazdığımı açıklayayım.. 3. takıma da size yaptığım gibi hatırlatma yapmıştım.. Sonra da onların başlıklarına girip inceledim.. Allah için analizden bahseden bir kişi bile yoktu.. O zaman dedim benim de uğraşmam aptallık olur.. Ve ne oldu.. 3. takım "analizi bir daha yapılmayacak olan takım" oldu.. Buna bir tepki geldi mi? Hayır.

Sizin takım mesajlarınıza da aynı amaçla baktığımda, senin bu konuyla ilgilendiğini görmem yeterliydi ikinci uyarıyı yapmam için.. yerimseniben

2. Not: Size yazdığım bu mesajı aslında her yarışmacı okumalı diye düşündüğümden paylaşım alanına da ekleyeceğim. Tabii paylaşım alanına girip merak edenler için geçerli bu söylediğim de..

yaa niye kimse yok kimse olmayınca girmek zor oluyo neysee
tek şişma beyniniz isim li kitap çok işime yarıyo çok güzel
sabah kahvaltı yaptım normal ama sucuk yedim :çok üzgünüm:bol su içiyorum öglen ve akşam ne yerim bilmiom

Kızlar bizim yukarıdaki yazıyı görünce açıkçası, ben de o sayfayı hiç görmemiştim, inceledim. diğer analiz sayfalarına biraz bakmıştım ama

"12. Takımın da Nisan analiz raporu cevabını, 105. etap bitim günü olan 22 Mayıs tarihine kadar yayımlaması gerekmektedir. Aksi halde 12. takımın analizi bir daha yapılmayacaktır. Bilginize."

Püsküüt (yazısından alıntıdır)

kendi kendimize yarışmanın mantığı yok ki zaten. eğer bu konuda katıkımız olacaksa biz de yardımlaşalım diye düşünüyorum.

akşam toplantılarına devam etmek isteyen ve fırsatı olan var mı? girdiğimde hiç kimseyi göremiyorum. aralıklarla giriyorum saat beşten sonra falan.

erhabalar.. 2 gündür temizlik yapıyorum.. temizlikçi almadım böylece hem zayıflıyorum hem de pararm cebimde kalıyor:) neyse, 1 haziran hedefi mi koyuyuyoruz? benim hedefim o halde, 83 kilo olmak... umarım başarabilirim..

slm kızlar valla 9 takımı takdir ettim ne çok mezun vermiş süper darısı başımıza inşallah ben hedef belirlemicem beni olumsuz etkiliyor bir düzen oturtmaya çalışıyorum hızlandırarak aç kalarak düzenimi bozamam inşallah hedef koyanlar hedeflerine ulaşır toplantı ne zamansa sleyin arkadaşlar ben girmeye çalışayım o saattte herkese sağlıklı beslenmelera.s.

sünbülcüm sanırım sen spor salonunda diyetisyenle görüşmüştün. sana fayda veren tavsiyeleri varsa paylaşır mısın? özellikle hafta içi her akşam kimse yoksa ben online oluyorum. ama önceden 1-2 kişi görürdüm. şimdi kimse yok. neyse.. iyi akşamlar!!!

evt salihacım diyetisyenin bana çok faydası oldu çok güzel bir menü verdi sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 k kutusu peynir 5 zeytin domates salatalık açık çay2 buçuk saat sonra 1 bardak yarım yağlı süt 1 porsiyon meyve 2 buçuk saat sonra öğlen 8 kaşık sebze yemeği salata yoğurt 2 dilim t buğday ekmeği 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve 1 kepekli grissini 2 buçuk saat sonra akşam yemeği 1 porsiyon et salata yoğurt 2 dilim ekmek 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve ve gün bitiyor hiç aç kalmıyorum bana hiç birşeyi light tüketme dediyarım yağlı yoğurt yani kaymaksız olanlar peyniride yarım yağlı tüket dedi günde 6 dilim ekmek verdi bunları yemeniz lazım bunla doyacaksınız yemezseniz kan şekeriniz düşer saldırısınız dedi meyveyle süt tüketmek kan şekerini dengelermiş yani aklıma gelen bunlar önemli olan bu yeme düzenine alışmak diyet yapıyomuş gibi değilde artık bu şekilde beslenicem demek

sünbülcüm sanırım sen spor salonunda diyetisyenle görüşmüştün. sana fayda veren tavsiyeleri varsa paylaşır mısın? özellikle hafta içi her akşam kimse yoksa ben online oluyorum. ama önceden 1-2 kişi görürdüm. şimdi kimse yok. neyse.. iyi akşamlar!!!

cnm ben her aksam evde netteyim ama kac gundur bitirme tezimle ugraştığımdan yazamıyorum...
bu aksamdan itibaren de şenliklerimiz başlıyor gece yarısı girerim eve...zaten o yüzden izinli sayılmak istedim 1haftalık sabit geçiş istiyorum bildirimde...cunku annemler de varken aşırı abarttım bugün gittiler ve tartı suan 61.5 gösteriyorkaydirigubbakcemile3 eminim haftaya bu aldıgım gitmiş olur...şenliklerde alkolu abartmazsam:nazar:

spacem bendiyom yazdı msnden, bu hafta fuarları varmıs nete giremezse sabit geçmeni istedi, pc basında olamayacakmıs cuma gunu ok...

ayrıca arkdslar cogu kiside msnim var, bisi oldugunda ordan da yazabilrsiniz, msnim olmayanlar msj atarsa sevinirim, kimde var kimde yok bilmiyorum.
msni hem muhabbet hem de kilo bildirim sorunlarında kullanıyoruz:)

hadi ben kaçtım hepinize iyi günler 5güncük firariyim....

evt salihacım diyetisyenin bana çok faydası oldu çok güzel bir menü verdi sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 k kutusu peynir 5 zeytin domates salatalık açık çay2 buçuk saat sonra 1 bardak yarım yağlı süt 1 porsiyon meyve 2 buçuk saat sonra öğlen 8 kaşık sebze yemeği salata yoğurt 2 dilim t buğday ekmeği 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve 1 kepekli grissini 2 buçuk saat sonra akşam yemeği 1 porsiyon et salata yoğurt 2 dilim ekmek 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve ve gün bitiyor hiç aç kalmıyorum bana hiç birşeyi light tüketme dediyarım yağlı yoğurt yani kaymaksız olanlar peyniride yarım yağlı tüket dedi günde 6 dilim ekmek verdi bunları yemeniz lazım bunla doyacaksınız yemezseniz kan şekeriniz düşer saldırısınız dedi meyveyle süt tüketmek kan şekerini dengelermiş yani aklıma gelen bunlar önemli olan bu yeme düzenine alışmak diyet yapıyomuş gibi değilde artık bu şekilde beslenicem demek

çok teşekkür ederim , günde 6 öğün...a.s
bu şekilde ufak ufak bilgilerle baya birikim sahibi de oldum. yanlış bildiklerim varmış ve son 1 yıldır gerçek beslenme naıl oluyor öğrendim.tabi öğrenmeye devam ettiklerim de var. elimden geldiğince sık yemeye çalışcam. ben hep kepek ekmeği arıyordum, tam buğday ekmeği deneyeyim bir de. verdiklerimi hala almadım, mutluyum. hafta sonu kaçamaklarına rağmen..

cnm ben her aksam evde netteyim ama kac gundur bitirme tezimle ugraştığımdan yazamıyorum...

ayrıca arkdslar cogu kiside msnim var, bisi oldugunda ordan da yazabilrsiniz, msnim olmayanlar msj atarsa sevinirim, kimde var kimde yok bilmiyorum.
msni hem muhabbet hem de kilo bildirim sorunlarında kullanıyoruz:)

hadi ben kaçtım hepinize iyi günler 5güncük firariyim....

ben de msn en yok. özelden paylşırsan eklerim, yine aynı saatlere dekgelirse görüşürüz.
siz yoksunuz, space,sen.. kilo bildiirimini nasıl yapcaz?

arada kaçamak iyidir, bizim yerimize de eğlen.:sm_cool: konya da böyle eğlenceler yoktu, ama ankarada arkadaşım anlatırdı, yurdun bahçesinde falan konserler, kalabalık...
en güzel günlerin.. Öğrenci olmak çok güzel, çooooookkk

X