Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet kızlar doğru diyorsunuz.. hareket ettikçe insanın enerjisi artıyor.. ama ben çocuklar yüzünden genelde evdeyim ve oturdukça uyuşuyorum, uyuştukça hiç kalkasım gelmiyor.. temizliği bile zorla yapıyorum.. mecburiyetten..

şebnem cnm derecen hayırlı olsun:):)
ay ne güzel bi takımım var benim yaaa... her hafta derecede biri... sanırım haftaya da saliha derecede olcakalkisalkisalkis
özden cnm bak benm de gardolap öyleydi.. kilo alınca annem tüm kucuk kıyafetlerimi dağıtmıstı...simdi kilo verdim ya, bol gelen hicbi kıyafetimi tutmuyorum gardolabimda.. bu sayede kilo almamam gerektigimi dusunuyorum...
simdi bikac cok sevdiğim büyük beden (yaklasık 2beden büyük) kıyfetlerim vr.. onları da bi ara terziye goturucem daralttırıcam:):)
bilirim giremediğine girmek süper bişeydir:):):) umarım istediğin bedene düsebilirsin..
baby nurse cnm ya sen adanadaymıssın...
bizim kaybettiğimiz lösemili kızlardan birinin sergisi var 16-17 mayısta real alısveris merkezinde adanada.
tanıdıkların varsa duyurabilir misin, yogun katılım istiyoruz... 2gun once trt2de bile cıktı haberleri:)
BeyzaNur | Her Şey Bir Gülücük İçin da da resimleri sergileniyor satışta... tanıdıkların varsa bilgilendirirsen cok sevinirim
gökçen çevrem senn gibi annelerle dolu valla... böyle baktıgımda sanki ben evliyim onlar manken gibi :) hayranım azmine.. umarım kısa zamanda mezun olursun...
sünbül cnm yapmadıgın sey degil ben biliyorum bu sefer mezun edicez seni...onca engele ragmen verdiğin verebildigin kiloları unutmadım ben:) yine vereceksinhihoyyyt

şimdi gelelim bana
pers gunduzden cuma aksama kadar bengiyleydim nerdeyse... ve yemedigim sey kalmadı.. cips çikolata yemek pilav pasta vs...
ama sanırım regl şişkinlii geçiyor..
niye derseniz, pers sabah 61kg idim cuma tartılamadım onu bildirdim ya... sabah kalktım wc falan.. sonra ustumde kot ve bady ile tartıldım (kolumda bileklik vs) 61.5dedi tartı.. bu demek oluyor ki şişkinlik gitti ve sadece 2gundur tıkınmam var..
kısmetse cumaya bende kilo vermis olucam...
bu hafta cok yogun gecicek.. sunum tez vize.. fazla giremeyebilirim kusura bakmayın simdiden..
gec kalktım daha bisi yemedim... (yarım bardak fruko dısında)
birazdan kahvaltı edicem ama karar veremedim lapa mı yapsam normal kahvaltı mı diye... bilmiyorum yaparım bisiler artık...
2gundur deli gibi yuruyorum... keyfi ama yavas yurumuyorum...
evde de yeni aldıgım topuklu ayakkabımla yurume alıstırmaları yapıyorum ayagımda full topuklu var tum gun... hem alıştırıcam hem de kalori fazla yakıyormus o bile yeter spora vaktim yok malesef
öyle işte.. öptüm hepiciiinizi.. görüsürüz:1hug:

saat 2 gibi evden çıktım ve 5 te geri geldim, pazar, market vs. gezmesi.. sonra 1 saat kadar daha yürüyüş.. bi de voleybol topu aldım, yarım saatten fazla da voleybol oynadım(iki kişi karşılıklı sadece). eve geldim, bi duş.. nasıl rahatladım. ha bi de hollilop aldım, öğrencem inşallah çevirmeyi :))
bu arada yürürken sardığım o stretch film o kadar işe yarıyor ki, sırımsıklam o sardığım yerler.. temizlik yaparken de arada yapıyordum. akşamı da hafif bi yemek ve salatayla geçiştirdim mi tamam.
her sabah hatta her fırsatta baskülün tepesinde buluyorum ya kendimi. kolay gelsin hepimize arkadaşlar..
cumaya güzel kilo vermeler inşallah..

merhaba güzeller. Ben bugün hiç giremedim valla. Yok site nedeniyle deil, biraz açık havaya çıktım. Biraz da canım sıkkın, işte öyle. Akşama kadar hiçbir şey yemedim. Acıkıyorum ama canım birşey çekmiyor. Akşam bir yağda yumurta, biraz peynir yedim. 2 dilim de tam ekmek yedim. Ne bileyim işte öyle..

kızlar selam..nasılsınız..ben hala aynıyım..hiçbir değişiklik yok..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Cimcime cim yaa ne oldu böyle sana.. Doktor ne diyor? Hiç bir yorum yapmıyor mu? Güzelim bu kadar gecikmede ne oldu kimbilir senin vücudun. İnşallah canım bir an önce kurtulursun bu sorunundan.. Dualarım seninle güzelim.

Sunbul'um canım :)) çok güzel şeyler yazmışsın. Bak nasıl bir umut oldun bana da. Lütfen bu frekansı kaybetme olur mu? Bak seni okuyunca bana da heves geliyor. Güçleniyorum

Aman diyim özden aman diyim ne olur. Aynı hatayı ben de yaptım. oturdukça uyuştum, uyuştukça oturdum. Sonuçta artık tuvalete gitmek bile zoruma gitmeye başladı. Tüm gün koltukta, kucağımda bilgisayar geçirdim. Sonuç ne mi oldu? kaybedilen 5 yıl, obez kilosu, kadınlıktan çıkmış bir kadın.. Çocuklardan dışarı çıkamıyorsan bile evde kendine iş üret.. Aç müzikle oyna. Sabah azıcık erken kalkıp evde spor yap. Ne olursun birşeyler yap. Saçını boya, makyaj yap, değişik kıyafetler giy evde. Bak o zaman kilo vermen de hızlanacak. Çünkü iltifatlar almaya başlayacan ve bu seni daha da şevklendirecek.
Yine çok konuştum değil mi ..
Son olarak
şimdiki ve geleceğin tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.

oldum spacem çok şükür biraz önce...ay havalara uçtum valla.bana 1 hafta daha izin geliyorum sora bomba gibi kısmetse...

oldum spacem çok şükür biraz önce...ay havalara uçtum valla.bana 1 hafta daha izin geliyorum sora bomba gibi kısmetse...
oyy bak sen şu haberin güzelliğine :)). Bak dualarımız tuttu. Hadi hayırlısı be güzelim. Acaip sevindim valla. Ne kadar yoruldun, gerildin. Şükür hepsi geçecek inşallah.

tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. hepinizin anneler gününü kutluyor, fit anneler olmanızı temenni ediyorum...:)

slm güzel bayanlar öncelikle annelerin anneler gününü kutlarım space sana bu şekilde hissetirdiysem ne güzel frekansı tutturdummu sağlıklı beslenmek hiç sıkıcı değil ama bizim gibi zor kilo verenler için hergün enaz 30 dk bir aktivite şart bunada alışır zevk alarak yaparsan süper ozaman gidiyo kilolar allahın izniyle gidiceğine eminim muhakkak kendinizi zorlayın 1 kaç zorlanıyo insan sonra alışıyor neyse dün spor salonunun diyetisyenine gittim bana çok güzel 1 liste verdi her ögünde 2 ince dilim ekmek verdi yani 3 öğün vucudun yağ yakması için karbonitrata ihtiyacı var dedi artı sen bu karbonitratla doyacaksın sakın kesme bu sefer kan şekerin düşer saldırırsın dediişte böle kızlar cimcime gözün aydın cnm iyileş aramıza dön güzel güzel vericez kilolarımızıa.s.

fiyuce sağol canım.
annelerin ve anne adaylarının da anneler gününü kutluyorum.iyi dilekleriniz için de teşekkürler.
ben yediklerime hiç dikkat etmedim.tost yedim,mantı yedim. sabah börek yedim.tatlı yicem akşama. ona rağmen sabah 54,7 gibi çıktım ve üstelik yakında regl olcam. inşallah cumaya denk gelmez,bu hafta iddalıyım biraz vermiş olmam lazım. buarada space ben 54 hedef seçmiştim ya sonradan(13 mayıs hedefi) sanırım ona ulaşamıcam ama iilk hedefime ulaştım yani 55 e. buda bi başarı değil mi? neyse kızar herkese iyi pazarlar...

anneler gününüz kutlu olsun :):):)

sabah dayımlarla kahvaltı, bya kalorili bi kahvaltı...
sonra mezarlık annanemi ziyaret...sonra bi ton gezme tozma...aksam dayı zoruyla 1kıymalı pide...
simdi evdeyim...
tıka basa doluyum... bilmiyorum nası gecicek bu kilolar:S:S:S
görüşürüzz...

çok teşekkür ederim bitanem:1hug:

kızlar günaydın diyarbakır mardin midyat nusaybin ve urfadan sevgiler yerimseniben allahım harika yerler daha önce diyarbakırı urfayı görmüştüm ama mardin özellikle midyat aşık oldum midyata harika biyerdİ gümüşleri mükemmeldi kendime harika setler aldım ne yüzükler bide anneler günüydü şımardım sultan yüzükleri nelerneler tabii mardin kebabı da harikaydı batmanda yedigimiz lahmacun lar felan ayy hepsi muhteşemdi suriyeye çok yakın biyerde kaldık telefonlar bile suriyeden çekiyodu karar verdik enkısa zamanda suriyeye gitcez aynı grupla urfadaki sıragecesi allahım çoştu bizim grup(27kişi)
tebrikler için teşekkürler space 1. 3. farketmez çok sevindim ama haftasonu çok yedimmçokkkkk
korkudan tartıya çıkamıyorum
2gün lapa diyeti yapcam çünkü çarşamba günü 1 hafta yine yokum ama bu seferki haftasonu gibi olmaz grup halinde gidilince yenilince ben bunu yemem olmuyo busefer ailecek gidicez yani

selamlar canım grubum görüşmeyeli nasılsınız.
hepinizi çok çok özledim.
beni soracak olursanız ben iyiyim.
istanbuldan annem yardıma geldi dün döndü.
bebişimiz 6,5 aylık oldu.
bu haftasonu doktor kontrolümüz olacak.
şimdiye kadar 6 kilo aldım.
şimdilik iyi gidiyorum 12 kilo ile tamamlarsam çok rahat bir doğum geçirebileceğim...
hepinizi çok çok seviyorum kendinize iyi bakın.
öptüm..
:1hug:a.s.

ablammm hoşgeldiinnn:):)
oldukca iyi gidiyor sanırım kilo alımı... cinsiyeti belli oldu mu yeğenimizin:):)

sabahlapamı yaptım içine 3 tane domates dogradım yedim arada2 elma yedim ve 1 ltre su içtim ögle ve akşamıda aynı geçirmeyi düşünüyorum 2 gün dikkat edeyimde bari kilo almayayım dimi

Merhaba arkadaslar,

Şebnemcim tebrik ederim darısı bizim basımıza :))

Che hosgeldin hayırlı olsun :)) ınsallah sorunsuz bir doğum geçirirsin.

Kızlar ben regl olum 68 kiloyum ama heralde cuma ya kadar gider (((

Bayağı tatlı falan da yedim bu arada (

kalktım...17:30da vizem var ders calısmaya basladım...daha yeni lapa yedim yogurtla birlikte.
dünkü pide kahvaltı vs yüzünden sabah 61.5kg gorununce dedim kızım lapa yap bugün...
onu da bilerek geç yedim... aksam8de evde olucam anca, o saate kadar idare etmem lazım bununla..dısarıda bisi yemeyi düsünmüyorum cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…