şebnem cnm derecen hayırlı olsun:):)
ay ne güzel bi takımım var benim yaaa... her hafta derecede biri... sanırım haftaya da
saliha derecede olcakalkisalkisalkis
özden cnm bak benm de gardolap öyleydi.. kilo alınca annem tüm kucuk kıyafetlerimi dağıtmıstı...simdi kilo verdim ya, bol gelen hicbi kıyafetimi tutmuyorum gardolabimda.. bu sayede kilo almamam gerektigimi dusunuyorum...
simdi bikac cok sevdiğim büyük beden (yaklasık 2beden büyük) kıyfetlerim vr.. onları da bi ara terziye goturucem daralttırıcam:):)
bilirim giremediğine girmek süper bişeydir:):):) umarım istediğin bedene düsebilirsin..
baby nurse cnm ya sen adanadaymıssın...
bizim kaybettiğimiz lösemili kızlardan birinin sergisi var 16-17 mayısta real alısveris merkezinde adanada.
tanıdıkların varsa duyurabilir misin, yogun katılım istiyoruz... 2gun once trt2de bile cıktı haberleri:)
BeyzaNur | Her Şey Bir Gülücük İçin da da resimleri sergileniyor satışta... tanıdıkların varsa bilgilendirirsen cok sevinirim
gökçen çevrem senn gibi annelerle dolu valla... böyle baktıgımda sanki ben evliyim onlar manken gibi :) hayranım azmine.. umarım kısa zamanda mezun olursun...
sünbül cnm yapmadıgın sey degil ben biliyorum bu sefer mezun edicez seni...onca engele ragmen verdiğin verebildigin kiloları unutmadım ben:) yine vereceksinhihoyyyt
şimdi gelelim bana
pers gunduzden cuma aksama kadar bengiyleydim nerdeyse... ve yemedigim sey kalmadı.. cips çikolata yemek pilav pasta vs...
ama sanırım regl şişkinlii geçiyor..
niye derseniz, pers sabah 61kg idim cuma tartılamadım onu bildirdim ya... sabah kalktım wc falan.. sonra ustumde kot ve bady ile tartıldım (kolumda bileklik vs) 61.5dedi tartı.. bu demek oluyor ki şişkinlik gitti ve sadece 2gundur tıkınmam var..
kısmetse cumaya bende kilo vermis olucam...
bu hafta cok yogun gecicek.. sunum tez vize.. fazla giremeyebilirim kusura bakmayın simdiden..
gec kalktım daha bisi yemedim... (yarım bardak fruko dısında)
birazdan kahvaltı edicem ama karar veremedim lapa mı yapsam normal kahvaltı mı diye... bilmiyorum yaparım bisiler artık...
2gundur deli gibi yuruyorum... keyfi ama yavas yurumuyorum...
evde de yeni aldıgım topuklu ayakkabımla yurume alıstırmaları yapıyorum ayagımda full topuklu var tum gun... hem alıştırıcam hem de kalori fazla yakıyormus o bile yeter spora vaktim yok malesef
öyle işte.. öptüm hepiciiinizi.. görüsürüz:1hug: