Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet kızlar. listemizi kardeş takıma ilettim. birazdan yayınlarım. bu haftayı da tamamladık böylece. obur ve saliha'yı merak ettim.

valla ablacım bende geldim eve bakındım ama gelen olmadı. olsa bildirimi yollayacaktım...
işleri cıktı heralde..ama yeterince bekledin sen de...

yolladım fıstık ben genel alana.. Çok geç kalmayalım dedim. son takımdık. Bir de birazdan çıkacağım artık. Sayfalar o kadar yavaş açılıyor ki içim daraldı artık bekleyemedim (. Yine cuma ve sayfa açılmıyor.

evet kızlar. listemizi kardeş takıma ilettim. birazdan yayınlarım. bu haftayı da tamamladık böylece. obur ve saliha'yı merak ettim.

ya ben bugünün cuma olduğunu unuttum.. benim kilo geçen hafta 6.5 bu hafta 61.8...
kusura bakma... o kadar beklemiştim.. unutmuşum

utanıyorum kendimden, hafta sonu gelsin de tatil olsun diye o kadar beklemiştim, ama dün aklıma hiç gelmedi, gece yarısına kadar da oturdum... bu sayfa gece daha rahat açılıyor. ben zaten 7den sonra gridiğim için haklısınız, beklettiğim için de özür dilerim. gerçekten çok üzgünüm.

:) Tamam Saliha'cım.. Üzücü olan güzel kilo vermişken listemize bu yansımadı. O zaman sana bir görev, önümüzdeik haftada güzel bir kilo ver ve bireyselde derece yapmayı hedefle, tamam mı :))..
Kızlar bu arada bu haftada bireysel derece yapan bir arkadaşımız vra. Azminden, çabasından ve başarısından dolayı SEBNEM'E KOCAMAN BıR ALKIŞ LÜTFEN. umarım haftasonu bir ara girebilir ve görebilir derecesini. Çok ama çok sevindim. ıki hafta üst üste bireysele giriyoruz.. Takım olarak çok iyi bir sonucumuz yok maalesef bu arada. Olsun. Haftaya eminim çok çok daha iyi sonuç alacağız hepimiz ve Saliha'da bireysel derece yapacak :)))

teşekkür ederim, ben bu gazla bu hafta sıkı tutarım yine.. inşallah derecede olur tabii. havalar güzel giderse belki biraz yürürüm de...

ayy allahımçok mutuyum gerçekten birincilikmi var çok şükür benimde bi bireysel birinciligim oldu devamıda gelir inşallah pazartesi dönüyorum çarşamba tekrar adanaya gidiyorum vallahi çok durmak istemiyorumki çok yemeyeyyim diye

sebnem cim.. birincilik değil ama üçüncülük ve bence hiç küçümseme ve mutluluğun azalmasın.. çok iyi bir derece bu :). her hafta bireysele bir arkadaş sokuyoruz :)).

spacecim çok üzgünüm ben geldiğimde sonuç listeleri bile açıklanmıştı.bu mesajınıda görünce o an çok acelem olduğu için bişey yazmadım.işim ancak bitti.her ihtimale karşı yinede listeyi gözden geçirdim ama. kusuruma bakma lütfen a.s.

evet arkadaşlar.. çok mutluyum.. çünkü sabah eski pantolaonlarımdan bir kaç tanesini denedim.. vee onlara girebildim.. yani geçen hafta verdiğim 3 kilo işe yaramış bayaa.. tabii siz de tahmin edersinizki gardrobum atmaya kıyamadığım, zayıflayınca giyerim diye beni bekleyen pantolonlarla dolu.. ama sen kaç tanesine girebiliyorsun desen, cevabım 3.. o üçünü eledim artık.. onlar 50 bedendi.. şimdi 48 lere girebildim.. gerçi ikisi biraz dar oldu ama, bu hafta da onu halledeceğim.. darısı 40 beden pantolonlarıma girmeme:)

şebnemcim tebrik ederim sevindim senin ve takımımız adına...
bence güzel bir ekip olduk her hafta derece alan oluyor haftayada bekliyoruz..
adanaya geliyormuşsun buyur gel arkadaşım beklerim.....

günaydın kızlar. şebnem tebrik ederim. darısı başıma... ben bu sabah klasik bi kahvaltı yaptım. hafif bi kahvaltı.ben artık sıkış tepiş de olsa 38 bedene girebiiyorum. 36 beden kıyafetlerime de girdiğim zaman bu iş bitmiştir.benim mezun olmak istediğim tarihe az kaldı ama hala 2 kilo var üstümde. ne yapcam bilmiyorum. yediklerime dikkat ediyorum ama gitmiyor. lapa da işe yaramadı.çünkü aralarda kaçamak yaptım... neyse kızlar görüşürüz sonra..

merhaba kızlar, hava çok güzel.. bu havayı değerlendirmek lazım, yürüyüşe çıkcam ve bi yerlerime de strech film saracam, terlettisin diye...:)) faydalı bişey, tabi su içersen..

space cim dün 61.8 i yazmayı unuttum diye üzülmüştüm ya, bugün 61.4 geldim:))) lapa diyetinden sonra bile 61.6 yı görebilmiştim.. inşallah bi de 60 küsürleri görürsem.. cumaya inşallah....

kızlar selam..nasılsınız..ben hala aynıyım..hiçbir değişiklik yok..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

alkisalkisalkisŞebnemcim Seni gerçekten sni çoookk tebrik ediyorum cnm alkisalkisalkis Alkışş. Darısı Hepimizin Başına :Saruboceq: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: a.s.

kızlar slm hava çok güzel kararlı olmak çok güzel beynine iradene hükmedebilmek çok güzel herşey beyinde bitiyor başarı öykülerini okuya okuya frekansımı buldum şiddetle tavsiye ediyorum kahvaltımı ettim 5 i biryerde çayımı içtim şimdi spora gidicem ne kadar hareket o kadar bereket insan spor yaptıkça alışıyo açılıyor enerjin tavan yapıyor yoruldum açıktım falan filan hepsii palavra yürekten inanmak esas olan herkese sağlıklı beslenmeler (diyet lafını siliyorum belleğimden)a.s.

sünbül cüm güne süper başlamışsın... spor kilo vermenin en büyük destekcisi.. üstelik vücudunu topluyor, sıkılaştırıyor. havalar güzel artık, nihayet... ben de çıkcam yürüyüşe.. en az 1 saat tempolu.. yarın da devam.. süpersin, devam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…