Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ayy geldim dün 24 saat nöbetçiydim bugünde rutin bir kontrolden geçmek için doktora gittim ancak açabildim maalesef anneler gününde 24 saat nöbetçiydim...
bügün sabah 4 tane kayısı
öğlen 1 tabak pirinç çorbası 1 dilim ekmek
akşam yağsız yarım dürüm döner
canım hiçbirşey yemek istemiyor..
ŞEBNEM seyahatten dönmüşsün mardin çok güzeldir ben 3 yıl mardinde doğu görevi yaptım oraya gittiğimde 51 kiloydum döndüğümde 63 yemekleri gerçekten çok güzel kebaplardan dolmalardan güzel kilo aldım anlayacağın....midyat işinin telkari gümüşleri meşhurdur bende çok beğenirim sen böyle anlatınca oraları özledim valla....

merhaba, bugün 61.1 i gördüm, kendimce seviniyorum. cumaya kadar ne olur bilmiyorum. ekmek yemiyordum, az da olsa arada kepek ekmeği yemeye başladım, yoksa krize gircem gibi geldi. lapa yemesem de tuzu azaltınca vücudum rahatladı gibi. parmaklarımda sabah kalkınca olan şişlikler olmuyor.
bu aralar konuşmalar azaldı, ama yine de iyi kilo vermeler.

kızlar lapamı sadece sabah yiyebildim bütüngünümü uyuyyarak geçirdim zaten kalkıncada 1 paket k.büsküvi 1 tabaktan az peyirli makarna 1 kocaman kupa yeşilçay içtim

kızlar bu 13 mayıs hedefi çok iyi oldu hepimiz için yine hedef koyalım kendimize bide spor yapalım herkes neyaptıgını yazsın bişeyler yapalım ama yürüyüş olur oryantel lur step olur ne biliyim bişeylert olsun

nursecim harika biyerde görev yapmışsın insanların oraları baaşka şeylerle anması çok kötü halbuki mutlaka görülmesi gereken yerler

bende bugün lapa yaptım...oglen kahvaltı bi arada yazmıstım...
aksam9a dogru evdeydim.. oncesinde kafede bi sütlü nescafe ictim... bide franbuazlı sos vardı azıcık yedim:eek: sadece sos sadece agzım acıdı diye oda...
eve geldim 3kucuk domates 1salatalık az yogurt karıstırılmıs lapa yedim...

suan acaip açım...ama yemicem dünü daha eritemedim.. belki de yarın dedemlere giderm o yüzden bugun yememem lazım...
yarın nette olmucam.. cars aksamı da sunum hazırlamam lazım daha baslamadım persembe günü cd teknolojisini anlatıcam cunku...
cuma da babam geliyor 4gunluk + dayımın kızı bende kalıcak yemek temzlik baya işim olacak.. o yuzden fazla giremiyorum kusura bakmayın...
ama digerleri nerde merak etmedim değil hani...
nerdesiniz kızlar cidden bi durgunluk vr bikaç gundur bizim takımda??????
final tarihlerim de açıklandı...
2-5-10-12-16-19 haziranda... baya yogunbi haziran ayı beni bekliyor.. o ara da baya kaçak olabilrm haberiniz olsun kızlar..malum son sınıf, ilk dönem uzuyor bari bu dönemi kurtarayım diyorum...

neyse kaçtım açlıktan ölücem... tezimin son düzenlemelerini yapıp yatayım artık ben...
:1hug:a.s.

kızlar mazeret bildiriyorum. Kardeşim askerden izne geldi. Bu aralar ben de pek giremeyebilirim. Özlemişim keratayı. 1 yıl oldu gideli. biraz hasret giderelim.
bu arada ben deli gibi acı yemeye başladım. ne olduğumu bilmiyorum. o en acı olan biberler vardır ya. süs biberi derler. işte onların turşusunu leblebi gibi yiyorum. acılı ezme vs.. anlamadım ne oldum. tabi sonrasında çılgın gibi su içip davullar gibi şişiyorum. Mantıklı hiçbir şey yemiyorum bu ara. O yüzden yazmaya da yüzüm yok :KK43:(.ben bu hafta çok kötü çıkacağım galiba :KK43:. Cuma günü eve dönebilirsem tartılırım. yoksa sabit geçeceğim ama çok bi fena şişim. lapa yapabilseydim iyi olurdu ama bu hafta o da zor görünüyor. Artık umutlar haftaya kaldı bende.. Gelecek hafta hiçbir şey yemeyip telafi edeceğim bu haftayı ne yapayım :KK43:(..

Günaydııııın
Arkadaşlar geçen cumadan beri bayağı yoğundum.Çoooook özür dilerim hiç bilgisayarın başına oturamadım.Cuma günü ortancayı nöroloğa götürdüm.Sabahın köründen akşama kadar sokaklardaydım.Zaten bir dr. gittin mi,5 yere daha kapı açıyorlar.Ayrı 3 dr daha gitmemiz gerektiğini söylediler.Şimdi onların peşinden koşturuyorum.Randevu alabilsem gideceğiz.
Kişisel olaylarımın dışında kilom aynı haalaaa 72 kiloyum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Ama bir yerlerde hatlar karışıyor ve kaçırıyorum.Hesapta ben bu hafta 70 kilo olacaktım.3 haftadır aynıyım.Zaten dün kızların okuldaki toplantıya giderken üstüme birşey girmedi.Korse giydim ama bu seferde sıkışmaktan nefes alamadım.Sabahın köründen akşama kadar sokaklardaydım.
bugün evdeyim.Ama 10'da sporum var.Sonra evi temizlemem gerekiyor.Ayyyy canım hiçbir şey yapmadan yatmak istiyor.O kadar yorgunum kiiihiç dinlenmeden koştur koştur......Bu kadar koşturmaya da azıcık kilo versem ne olurrrduuuu sankiiiiii?????....

Birazdan kırmızı kornflex'imi yiyeceğim.Öğlene tonlu salata, akşama sadece salata düşünüyorum.geçen haftadan beri bir tuz krizine girdim.Sanırım ondan şişiiiiiim.Akşamları tuzlu birşeyler ne yesem diye evin içinde gezinip duruyorum.Ama geçen gün yüzük takarken parmağımın ortasında kaldı.Ne aşağı ne yukarı
Çıkarmak için zorlayınca hepten sıkıştı.Resmen parmağım morarmaya başladı.Panik yaptım.Parmağımı sabuna buladım ancak çıkarabildim.Anlayın artık nasıl şişiyorum.2 gün önce rahat olan yüzük parmağımda ortada kaldı.Ben bu tuz olayından nasıl kurtulacağım..............

ablammm hoşgeldiinnn:):)
oldukca iyi gidiyor sanırım kilo alımı... cinsiyeti belli oldu mu yeğenimizin:):):emir_bebek:

Canım cinsiyeti belli oldu.
Erkek bebeğimiz olacak.
Hala isim konusunda karar veremedik.
Aklına bir şeyler gelirse bana yazarsın tamam mı canım.
Görüşürüz öptüm..

slm güzel bayanlar checim inşallah en rahat şekilde bebişini eline alırsın allah kolaylık versin 2 gündür inanılmaz yoğun işyeri eşimle beraber baya yorulduk burayada uğrayamadım diyetim güzel devam ediyodu taki dün akşama kadar maalesef yine bozdum bunu yapmasam herşey süper olacak kendime acayip kızgınım allah sonumu hayır etsinsenağlama

Merhaba kızlar,

Fiyuce cim ins. finalllerde basarılı olursun.

Herkesde bir yoğunluk bizde öyleyiz acayip yoğun bugünlerde işyeri ben bugünçok sey yedim ya :KK43:((((

Patlron hem karpuz hem tatlı almıs 3 parça ttlı yedim bir sürü de karpuz simdi oturamıyorum bile yerimde o kadar sisdim ki resmen saldırdım tatlıya karpuza :KK43:(

Dün aksam da evde 5-6 tane petibör ve dondurma yemistim offfffffff

Cuma ya ne yapacam çok merak edyorum :KK43:(((((((( Adetim gerçi bitmeye yaklasacak heralde biraz kilo veririm. Sabah 67,90 geldim:KK43:(((((((

sabah 4 tane kayısı 1 dilim kepek ekmeği yedim
ama bugün gündüz mesaisindeydim ve bugün hemşireler günü o yyüzden servise sabahtan itibaren tatlılar pastalar kolalar yağdı öglende doktorlarımız yemek söyledi gelde yeme...1 dilim baklava,1 dilim pasta,1porsiyonda pide yedim üzgünüm...ama akşam yemeyeceğim....

selam kızlar. bugün 1 simit,1 üçgen peynir,1 adet sandwich,1 muz,1 diyet çikolata,5 adet fırın köfte,2 kaşık pilav ve salata yedim.aayyyy ne çok şey yemişim yazınca farkettim. zaten buaralar pek rejim yapamıyorm sadece abur cuburolayına pek girmemeye çalışıyorum. ekmeği azalttım vs. yarın da günüm var ama ben tabaktaki en çk sevdiğm 2 şeyi seçip onları yiyorm.öyle idare ediyorum.cumaya çok kilo vermiş olmayacağım ama 100 gr bile kardır benim için. mayıs sonndaki mezun olma hayalım sona erecek galiba bi süre dah sizlerle olacağım.
kızlar yeni bi hedef tarihi daha belirleyelim mi? mesela 10 günlük bi süre yani 22 mayıs uygun olur mu? ne dersiniz?

Günaydıııııın......
Hayırdır arkadaşlar ne oldu kimse doğru düzgün katılmamış.Buna bende dahilim.Halen üzerimden yorgunluk hisssini atamadım.Geceleri geç yatıp sabahın 7 de ayaktayım ama uyumayayımda akşam erken yatayım demekten bende hiç hal kalmadı.Yani elimi kolumu kaldıracak dermanım yok.Yemek yemeye gelince Canım birşey istemiyor.Ama acıkma hissimi köreltemiyorum.ışin güzeli yediklerimden de bir tat almıyorum.Doyma hisside yok.Ne aptal bir durum.
Dün öğlen 3-5 adet sucukve taze kaşarla 1 dilim ekmek yedim.Akşam geç saatlere kadar acıkmadım.Saat 10 'da fırın tavukla 1 kaşık pilav yedim.4 adet yeşil erik yedim.Halen balon gibi şişim.Parmaklarım şiş .........Yakında havada uçan birini görürseniz o da benim.

Kızlar hiç birinize cevap yazamadım.Başarılı arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.alkisalkisalkisUmarım biz sizi ,sizde bizi geçer ve kürdanlar grubu olarak yeni bir takım oluştururuz.sırnaşık şey:roflol:delikafaduldenYaaa kusuruma bakmayın hiiiç keyfim yok.Saçmalıyorum.
Bu hafta beni afffedin.Şuuursuz şuuursuz bakınıp konuşuyorum.

günaydın kızlar. bugün güzel bi kahvaltıyla güne başladım. öğleden sonra günüm var.oyüzden öğleye kadar işlerimi halledip gitmem lazım.6,30 da uyandım.oğlumun sayesinde.yorgunum biraz. kilom da 54,7.

kızlar bugün 67.8im yine
bunu alırsnız cuma günü için birazdan çıkıyoruz ewt yeni hedef belirleyelim ama nolur pazartesinden itibaren başlasın yani 18mayıs-1haziran pazartesi olsun 2 hafta yani herkes 2 haftada 2 kilo vermeye çalışsınuygunm udur gerçi muhtemelen ben bunun cevabını okuyamıycam ama olsun gelince inşallah okurum

spacecim13mayısdiye hedef belirleyener için bi çizelge hazırlıycakmısın hedefine ulaşanlar ve ulaşamayanlar diye

benim 27 mayısa kadar 2 kilo vermem ve mezun olmam lazım kızlar ama buaralar çok yiyorum ve kendimi kötü hissediyorum ama bitürlü rejim yapma isteği doğmuyor.desteğe ihtiyacım var kızlar..ben yarın başlayayım en iyisi.2 haftam kaldı.

selam kizlar.birkac gun ben pek sIk giremeyebilirim. Benim makine neti gormedi geldigim yerde. o yuzden tamamen ingilizca bi makinede yaziyorum simdi. Cuma gunune kadar donecegim sanirim. Ama birsey olur da giremezsem Fiyucem sen idare edebilir misin. yeni hedef cizelgesini de ancak eve dondukten sonra yapabilirim.. kayitlariniz vs benim makinede. Sozde bugun 13 mayis listemizi duzenleyip koyacaktim ama simdi yazamiyorum bile :KK43:. Belki makinem bi sekilde neti gorur ve kendi makineme gecesem toparlarim kisa surede herseyi. Iyhh yazmak zor oldu bole yaa. Bakmadan yazmaya alismisim.

bugün yine 61.1 dim. ben sonradan katıldığım için yarışmanın 13ün de biteceği gibi gördüm de tam anlamamıştım. ne olacak şimdi, ben de sizden haber bekliyorum.
canım hiç birşey yapmak bile istemiyor. okulla ilgili bi sürü iş var, hiç aksatmazdım, şimdi onlar bile zor geliyo. yaz tatilini bekliyorum dört gözle. sbs var, öğrenciler yerine ben stresteyim nedense. bu ara herşey üstüste geliyor heralde, çok bunaldım. buna da şükür yine.
güzel haberlerinizi bekliyorum. görüşürüz kızlar...

Günaydın
salihabugün yine 61.1 dim. ben sonradan katıldığım için yarışmanın 13ün de biteceği gibi gördüm de tam anlamamıştım. ne olacak şimdi, ben de sizden haber bekliyorum.
Hayatım 13 mayıs'ta sona eren birşey yok.Biz kendimizi motive etmek ve biraz daha gaza getirmek adına 1 ayda ????? kilo vermeyi hedefliyorum diyerek.Kendimize bir hedef koyduk.ışte onun tarihi geldi.Yoksa yarışmanın bitiği yok.
Zaten yukarda şebnem 2 haftalık yeni kilolar hedefleyelim diye yazmış.Anlayacağın halen hepimiz kilo vermek için tepiniyoruz.

X