- 24 Ağustos 2007
- 166
- 13
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cimcime cim yaa ne oldu böyle sana.. Doktor ne diyor? Hiç bir yorum yapmıyor mu? Güzelim bu kadar gecikmede ne oldu kimbilir senin vücudun. İnşallah canım bir an önce kurtulursun bu sorunundan.. Dualarım seninle güzelim.kızlar selam..nasılsınız..ben hala aynıyım..hiçbir değişiklik yok..kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Sunbul'um canım :)) çok güzel şeyler yazmışsın. Bak nasıl bir umut oldun bana da. Lütfen bu frekansı kaybetme olur mu? Bak seni okuyunca bana da heves geliyor. Güçleniyorumkızlar slm hava çok güzel kararlı olmak çok güzel beynine iradene hükmedebilmek çok güzel herşey beyinde bitiyor başarı öykülerini okuya okuya frekansımı buldum şiddetle tavsiye ediyorum kahvaltımı ettim 5 i biryerde çayımı içtim şimdi spora gidicem ne kadar hareket o kadar bereket insan spor yaptıkça alışıyo açılıyor enerjin tavan yapıyor yoruldum açıktım falan filan hepsii palavra yürekten inanmak esas olan herkese sağlıklı beslenmeler (diyet lafını siliyorum belleğimden)a.s.
Aman diyim özden aman diyim ne olur. Aynı hatayı ben de yaptım. oturdukça uyuştum, uyuştukça oturdum. Sonuçta artık tuvalete gitmek bile zoruma gitmeye başladı. Tüm gün koltukta, kucağımda bilgisayar geçirdim. Sonuç ne mi oldu? kaybedilen 5 yıl, obez kilosu, kadınlıktan çıkmış bir kadın.. Çocuklardan dışarı çıkamıyorsan bile evde kendine iş üret.. Aç müzikle oyna. Sabah azıcık erken kalkıp evde spor yap. Ne olursun birşeyler yap. Saçını boya, makyaj yap, değişik kıyafetler giy evde. Bak o zaman kilo vermen de hızlanacak. Çünkü iltifatlar almaya başlayacan ve bu seni daha da şevklendirecek.evet kızlar doğru diyorsunuz.. hareket ettikçe insanın enerjisi artıyor.. ama ben çocuklar yüzünden genelde evdeyim ve oturdukça uyuşuyorum, uyuştukça hiç kalkasım gelmiyor.. temizliği bile zorla yapıyorum.. mecburiyetten..
Cimcime cim yaa ne oldu böyle sana.. Doktor ne diyor? Hiç bir yorum yapmıyor mu? Güzelim bu kadar gecikmede ne oldu kimbilir senin vücudun. İnşallah canım bir an önce kurtulursun bu sorunundan.. Dualarım seninle güzelim.
Sunbul'um canım :)) çok güzel şeyler yazmışsın. Bak nasıl bir umut oldun bana da. Lütfen bu frekansı kaybetme olur mu? Bak seni okuyunca bana da heves geliyor. Güçleniyorum
Aman diyim özden aman diyim ne olur. Aynı hatayı ben de yaptım. oturdukça uyuştum, uyuştukça oturdum. Sonuçta artık tuvalete gitmek bile zoruma gitmeye başladı. Tüm gün koltukta, kucağımda bilgisayar geçirdim. Sonuç ne mi oldu? kaybedilen 5 yıl, obez kilosu, kadınlıktan çıkmış bir kadın.. Çocuklardan dışarı çıkamıyorsan bile evde kendine iş üret.. Aç müzikle oyna. Sabah azıcık erken kalkıp evde spor yap. Ne olursun birşeyler yap. Saçını boya, makyaj yap, değişik kıyafetler giy evde. Bak o zaman kilo vermen de hızlanacak. Çünkü iltifatlar almaya başlayacan ve bu seni daha da şevklendirecek.
Yine çok konuştum değil mi ..
Son olarak
şimdiki ve geleceğin tüm annelerinin anneler günü kutlu olsun.
oyy bak sen şu haberin güzelliğine :)). Bak dualarımız tuttu. Hadi hayırlısı be güzelim. Acaip sevindim valla. Ne kadar yoruldun, gerildin. Şükür hepsi geçecek inşallah.oldum spacem çok şükür biraz önce...ay havalara uçtum valla.bana 1 hafta daha izin geliyorum sora bomba gibi kısmetse...
çok teşekkür ederim bitanem:1hug:slm güzel bayanlar öncelikle annelerin anneler gününü kutlarım space sana bu şekilde hissetirdiysem ne güzel frekansı tutturdummu sağlıklı beslenmek hiç sıkıcı değil ama bizim gibi zor kilo verenler için hergün enaz 30 dk bir aktivite şart bunada alışır zevk alarak yaparsan süper ozaman gidiyo kilolar allahın izniyle gidiceğine eminim muhakkak kendinizi zorlayın 1 kaç zorlanıyo insan sonra alışıyor neyse dün spor salonunun diyetisyenine gittim bana çok güzel 1 liste verdi her ögünde 2 ince dilim ekmek verdi yani 3 öğün vucudun yağ yakması için karbonitrata ihtiyacı var dedi artı sen bu karbonitratla doyacaksın sakın kesme bu sefer kan şekerin düşer saldırırsın dediişte böle kızlar cimcime gözün aydın cnm iyileş aramıza dön güzel güzel vericez kilolarımızıa.s.
selamlar canım grubum görüşmeyeli nasılsınız.
hepinizi çok çok özledim.
beni soracak olursanız ben iyiyim.
istanbuldan annem yardıma geldi dün döndü.
bebişimiz 6,5 aylık oldu.
bu haftasonu doktor kontrolümüz olacak.
şimdiye kadar 6 kilo aldım.
şimdilik iyi gidiyorum 12 kilo ile tamamlarsam çok rahat bir doğum geçirebileceğim...
hepinizi çok çok seviyorum kendinize iyi bakın.
öptüm..
:1hug:a.s.