Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demet ablaaslnda boyumuz ölçümüz birbirine yakın ama neden sen 38beden giyemiyosun ki olur aslnda hiç denedin mi hatta senin popo daha bikaç cm dAha az
buarada konyalımısın bende konyada doğmuşum babam devlet memuru ordayken dünyaya gelmişim yalnızca birkere gittim gördüm düğünümüz vardı güzel bir yer mevlana hz müzesifalan çok güzeldi hemşiriyiz demek
cnm ben lapa yaptıgımda sabah lapaya domates salatalık ya da yogurt karıstırarak yiyorum... öglen de aksam da aynı sekilde. eger gec kalktıysam oglen olmuyor sadece akşam yiyorum..yaa space yada firuze size soruyorum çünkü siz lapayı ara ögünlerdede yiyosunuz ben bugün sabah meyve salatası ögle gittigim yerde çok az bişey akşamda lapamıyesem olur mu yani en azından ögünümü korumak mı desem geçiştirmekmi desem bilmiyorum NEDİYOSUN?
yeme Fiyucem yeme :). Bak yarın ne güzel mamalar yiyecen. Şimdi yiyeceğin şeey seni tatmin etmeyecek sadece karnını şişirecek. Ama yarın yiyeceklerin seni mutlu edecek, bu akşam yemezsen hem yarın vicdan da olmayacan :). Çifte kaymak durumu yani.. ben de kendimi aç gibi hissediyorum ama bir dilimden çok daha az bir ekmeğin arasına peynir koydum geçiştirdim. İnşallah bununla da yatarım. Gerçi canım yoğurt istiyor ama. Olsun. Bugün 3. pişiyi yemeseydim şimdi yerdim.. o yüzden yemek yok. Zaten 3 gün abartının abartısı olmuşum. (((..