• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 70.7kg hedefim ramazana kadar 63 kg düşmek çok mu oldu bilemedim ama düşmeye çalışacağım

sabah sadece haşlanmış yumurta yedim işe geç kalıyordum apar topar çıktım
hedefimiz büyük olsun ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi. Hayırlı uğurlu olsun.

Ya birsey diyeceğim yumurta tok tutar derler ama bende aksine ne zaman yesem acıkıyorum :) Doğadanın dokuzlu çayı var duydun mu bilmiyorum ama ondan içmeni-içmenizi tavsiye ederim.

hedefimiz büyük olsun ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi. Hayırlı uğurlu olsun.

Ya birsey diyeceğim yumurta tok tutar derler ama bende aksine ne zaman yesem acıkıyorum :) Doğadanın dokuzlu çayı var duydun mu bilmiyorum ama ondan içmeni-içmenizi tavsiye ederim.

ben her sabah yemeye özen gösteriyorum cidden tok tutuyor beni, bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir de bilemiyorum. Bahsettiğin çayı duymamıştım bir araştırayım hedefe hızlı düşmek isterim :)

Teşekkür ederim :)
Günlük ne yediklerimizi aksam mı yazacağız? Süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Evet canım. Akşam yeme işi bitince toplu yazılacak. Ama mesela öğle yemeği için fikir istersen sabah bunları bunları yedim öğlen ne yiyeyim diye fikir sorabilirsin ;)
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 70.7kg hedefim ramazana kadar 63 kg düşmek çok mu oldu bilemedim ama düşmeye çalışacağım

sabah sadece haşlanmış yumurta yedim işe geç kalıyordum apar topar çıktım
Haziran hedefini yazacağım canım ben yarışma bitince kaç kilo olmak istiyorsun

Ben form çaylarını çok tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Uzun vadede bağırsak florasını bozuyor.

Günaydın hanımlar benden gelsin sabah ki kilom 68.8 12 hazirana kadar 60 olsam süper olur ramazana kadarsa 65 iyi olur

Evet canım. Akşam yeme işi bitince toplu yazılacak. Ama mesela öğle yemeği için fikir istersen sabah bunları bunları yedim öğlen ne yiyeyim diye fikir sorabilirsin :KK66:

Haziran hedefini yazacağım canım ben yarışma bitince kaç kilo olmak istiyorsun
63e düşmek istiyorum hedefim o canım

Ben de katılmak istiyorum. Her akşam yatmadan bildirim yapabilirim. Zaten 1 haftadır rejimdeyim. İyi oldu bu :)

Boy: 165 şu an kilo 73. Yaş 28. Zaten 1 haftadır rejimdeyim.
Günlük menüm:
Kahvaltı: 1 yumurta haşlama 1 bardak türk kahve 3 zeytin azcık peynir salatalık vs.
Ara: 1 kutu paket süt
öğle : 1 kase yoğurt 1 elma
ara: 1-2 kayısı
akşam : günün yemeğinden 6-7 kaşık. ve 2-3 kaşık pilav& yoğurt
*** gece yatarken 2kaşık yoğurta 1çay k. pul biber yapıp yiyorum.
*** sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içiyorum
*** hesaplamıyorum ama aklıma geldikçe su içiyorum heralde 2lt oluyordur.
***yeşilçay 1 bardak gün içinde içiyorum.
*** spor sadece gündüz 1şarkı boyunca yaklaşık 4dk twist mi deniyor yani bel bölgesi çalışıyorum akşam da 20 mekik çekiyorum. Keşke daha fazla yapsam ama hiç sevmiyorum spor.

12 nisanda başlayan yarışmaya ben de katılıyoruuum. Hadi bakalım

Kilom: 73 bayrama kadar 65 olmayı istiyorum. Kaç olursam olayım aslında tek hedefim rejimimi bozmamak.
69lu rakamları görünce ödül olarak kendime bi burger ısmarlıcam :)

Back