Aslında yazda geliyor buraların canlanması lazim :))
Evet ya kilosu fazla olan yok sanırımAslında yazda geliyor buraların canlanması lazim :))
Olmaz olur mu canım kısdan cıkarken herkes kilo alıyor :))Evet ya kilosu fazla olan yok sanırım
Ben her Ramazan buralardayımOlmaz olur mu canım kısdan cıkarken herkes kilo alıyor :))
Yakında cogalır gelen kişi sayısı :))
Ama önümüzde Ramazan var nasıl olur hiç burda olmadım o dönemler
Bu sene bende burdayım bakalım, Ramazanda hep kilo alırım bende bakalım bu sene ne olacak :))Ben her Ramazan buralardayımbayrama kilo vermek için sıkı tutan çok oluyor
Günaydın canım. Yarın mı başlasak diye düşünüyordum ben de. Kimse yok gibigünaydın kızlar napıyoruz başlıyo muyuz. bugün başlamayalım bence
yarın başlayabiliriz. çarşamba başlanan işlerde hayır vardır :)Günaydın canım. Yarın mı başlasak diye düşünüyordum ben de. Kimse yok gibi
hoşgeldin canımMerhaba, bende aranıza katılmak istiyorum.
site kuralları gereği yasak sanıyorum amaBeslenme ve Diyet İçin Whatsapp grubu oluşturup mu başlasak?
site kuralları gereği yasak sanıyorum ama
hoşbuldum teşekkürlerhoşgeldin canım
ben de çok vakıf değilim aslında bilmiyorum ama kaptan daha aktif sanırım o bilirhmm :) daha önce burada yapılmıştı ondan söyledim. tamam farketmez o halde Cuma günü başlıyoruz inşallah doğru mu?