- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Olursun canım sen inşallah benm ilk hedefim doğumdan sonra aldığım 13 kiloyu vermekhedef 52 -55 arası olmak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursun canım sen inşallah benm ilk hedefim doğumdan sonra aldığım 13 kiloyu vermekhedef 52 -55 arası olmak.
Olursun canım sen inşallah benm ilk hedefim doğumdan sonra aldığım 13 kiloyu vermek![]()
Hoşgeldin canım. Sen bilirsin çok katılım olmadı zatenbende katılayım mı diye düşünüyorum![]()
takip açısından az ve öz daha iyi canımHoşgeldin canım. Sen bilirsin çok katılım olmadı zaten![]()
Evet ama bi 10 kişi olsak iyiyditakip açısından az ve öz daha iyi canım
olur olur daha 4 gün var :)Neyse Cumaya çok oluruz inşallah
olur olur daha 4 gün var :)
sen de kendinden bahsetsene zayıflama yolculuğun vs
yetişebilirmiyim diye düşündüm malum takımada yazıyorum.... diğer zamanlar ada sporda oluyor hahahahHoşgeldin canım. Sen bilirsin çok katılım olmadı zaten![]()
Tamam canım nasıl istersenneyse şimdilik sohbete katılayım sizlerle çünkü kendime güvenemedim iki yere birden yetişemeyebilirim)
Dedim ilk günden paylasayım ki sanada destek olayım istedim canım :))Vayy süpersin yaa ilk günden menü![]()
Yaa çok tatlısın ama senDedim ilk günden paylasayım ki sanada destek olayım istedim canım :))
Tesekkur ederim ❤Yaa çok tatlısın ama sen
Ben bu kadar boş kalacağımı tahmin etmemiştim![]()
Olmazsa kazenden destek isterimTesekkur ederim ❤
Takımlarda cok sessiz canım burası değil ki
Nasıl destek oluyor ki bildirim mi gönderiyor :)))Olmazsa kazenden destek isterim![]()
AynenNasıl destek oluyor ki bildirim mi gönderiyor :)))