12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

İyi akşamlar kızlaar
Menümü vereyim
Kahvaltı:lor peynirli yumurta zeytin domates salatalık
Ara:Türk kahvesi 3 dilim muz yarım kivi 3 ceviz
Akşam:ıspanak yemeği yoğurt

Kızlar selam nasılsınız şehir dışından çok yakın Bi misafirimiz var giremiyorum o yüzden bir de 2 akşamdır ipin ucu biraz kaçtı kızlar çok üzgünüm mümkün olduğunca yememeye çalılıyorum ama büyüklere yemeğe gidince diyet usulü olmuyır ne yazık ki ama yarın itibariyle toparlicam 😔

Dnkü menüm

Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
Ara: 1 adet yeşil 3lma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 1 adet sebzeli tavuk rosto, 3 yemek kaşığı sebzeli pilav
Akşam: yarım porsiyon kuru fasulye, 1 dilim su böreği, 2 yemek kaşığı tavuklu pilav

Yani ananem o kadar çok antidiyet yemeği yapmış ki mümkün olduğunca az yemeye çalıştım

Bugünkü menüm

Sabah: 1 simit, 2 adet örgü peynir, çeyrek dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 bıçak ucu Nutella, 2 bardak şekersiz çay
Öğle yok
Ara: misafirimiz bize oturmaya geldiği için kahve yaptım yanına ekler pasta falan koydum ve kendimi tutamadım 4 küçük dilim ekler yedim
Akşam: yine annemde yemekte olduğumuz için sadece 2 dilim su böreği yedim başka da bişi yemedim 🙄

Ben bugün disardaydim kahvaltıda kuruyemiş olmadığı için mecbur tam tahıllar ekmek yedim Karatay usulü olmadı kahvaltı

Öğlen acıktım tabi iki avuç dolusu kuruyemiş bir tane sade soda içtim

Akşam balık salata yarım dilim ekmek yedim

Bugün Karatay da yine koyu bir gün du yani :KK43:

Selam kızlar. Ben bu gün durdum durdum akşam kek yedim 1 dilim. Ne güzel kaçamaksız gidiyordum neyse nazar boncuğum olsun :süslü:

X