12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Selam kızlar nasılsınız? Akşam etraf topla bulaşık yıka derken gelemedim. Çok gelen de olmamış zaten. Havaların kasvetinden mi neden gelen olmuyor.

Selam kızlar nasılsınız? Akşam etraf topla bulaşık yıka derken gelemedim. Çok gelen de olmamış zaten. Havaların kasvetinden mi neden gelen olmuyor.

Selamlar ben aslında bütün gün burdayım akşam 6 dan sonra giremiyorum evdeyken fırsat bulamıyorum.
Sen hurma diyeti yapıyordun dimi. Bende bebek emziriyorum bi sakıncası yok heralde.
Ender saracın hurma yoğurt diyetini yapmayı düşünüyorum da. Normalde 1 hafta yapın diyor ama emzirenlerde yapabilir mi sence 1 hafta.
Menü şöyle 3 öğünde 1 kase yoğurt 7 hurmadan oluşuyor. Su dışında başka hiçbişi yemiyorsun,içmiyorsun.

Selamlar ben aslında bütün gün burdayım akşam 6 dan sonra giremiyorum evdeyken fırsat bulamıyorum.
Sen hurma diyeti yapıyordun dimi. Bende bebek emziriyorum bi sakıncası yok heralde.
Ender saracın hurma yoğurt diyetini yapmayı düşünüyorum da. Normalde 1 hafta yapın diyor ama emzirenlerde yapabilir mi sence 1 hafta.
Menü şöyle 3 öğünde 1 kase yoğurt 7 hurmadan oluşuyor. Su dışında başka hiçbişi yemiyorsun,içmiyorsun.
Evet canım. 1 gün yaptım ben. Kilo veremedim ama vücudum bi rahatladı. Şişkinliğim indi biraz.
Ben sabah 7 hurma yoğurt
Öğle:11 hurma yoğurt
Akşam:18:00 de 7 hurma yoğurt
Gece 21:00 de 7 hurma yoğurt şeklinde yaptım

Aralarda rezene çayı içtim
Öğle ile ikindi arasında halsizlik hissettim 3 ceviz verdi diyetisyen.

Evet canım. 1 gün yaptım ben. Kilo veremedim ama vücudum bi rahatladı. Şişkinliğim indi biraz.
Ben sabah 7 hurma yoğurt
Öğle:11 hurma yoğurt
Akşam:18:00 de 7 hurma yoğurt
Gece 21:00 de 7 hurma yoğurt şeklinde yaptım

Aralarda rezene çayı içtim
Öğle ile ikindi arasında halsizlik hissettim 3 ceviz verdi diyetisyen.

bu diyette 7 gün sürüyormuş. Hurma süt arttırdığı için emzirmeye bir zararı yokmuş. Cumartesi başlamayı düşünüyorum ben.

iyim canım sen nasılsın akşamları pek girilmiyor ya evde işler falan oluyor

Evet aslında ben çalışmıyorum ama çocuklardan fırsat bulup yapamıyorum işleri gündüz. Akşam eşim bakarken yapabiliyorum

çocuklar da ayrı bir iş zaten canım :) ben çalışıyorum eve geç gidiyorum ne yazıkki yemek hazırla sofrayı kur kaldır bulaşık derken yerime geçip oturmam 21:30u buluyor :S bir de çamaşır varsa topla katla yerleştir, e bir çay içelim diyoruz bilmem ne :/

Son düzenleme:
Sabah: 8:00
5 kaşık lor 1 dilim ekmek tere

Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt

Akşam: 17:30 10 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata

Gece hurma yoğurt hakkım var ama aç hissetmezsem yemeyeceğim

Su: 2,5
Spor yok ayağım hala iyileşmedi aksine daha çok acıyor

X