Bende öyleyim ya adette olamadım yedikçe yiyorumOff bugün kötüydü kek yedim çikolata yedim kendime gelmeliyim hele bir sarsın beni nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim ya adette olamadım yedikçe yiyorumOff bugün kötüydü kek yedim çikolata yedim kendime gelmeliyim hele bir sarsın beni nolur
Selam kızlar nasılsınız? Akşam etraf topla bulaşık yıka derken gelemedim. Çok gelen de olmamış zaten. Havaların kasvetinden mi neden gelen olmuyor.
Evet canım. 1 gün yaptım ben. Kilo veremedim ama vücudum bi rahatladı. Şişkinliğim indi biraz.Selamlar ben aslında bütün gün burdayım akşam 6 dan sonra giremiyorum evdeyken fırsat bulamıyorum.
Sen hurma diyeti yapıyordun dimi. Bende bebek emziriyorum bi sakıncası yok heralde.
Ender saracın hurma yoğurt diyetini yapmayı düşünüyorum da. Normalde 1 hafta yapın diyor ama emzirenlerde yapabilir mi sence 1 hafta.
Menü şöyle 3 öğünde 1 kase yoğurt 7 hurmadan oluşuyor. Su dışında başka hiçbişi yemiyorsun,içmiyorsun.
Evet canım. 1 gün yaptım ben. Kilo veremedim ama vücudum bi rahatladı. Şişkinliğim indi biraz.
Ben sabah 7 hurma yoğurt
Öğle:11 hurma yoğurt
Akşam:18:00 de 7 hurma yoğurt
Gece 21:00 de 7 hurma yoğurt şeklinde yaptım
Aralarda rezene çayı içtim
Öğle ile ikindi arasında halsizlik hissettim 3 ceviz verdi diyetisyen.
Benim diyetisyenim ayarlıyor canım. O yüzden o ne derse onu yapıyorum :) ama 1 günde bile sıkıldım ben 1 hafta yapamazdım zaten:)bu diyette 7 gün sürüyormuş. Hurma süt arttırdığı için emzirmeye bir zararı yokmuş. Cumartesi başlamayı düşünüyorum ben.
Selam kızlar nasılsınız? Akşam etraf topla bulaşık yıka derken gelemedim. Çok gelen de olmamış zaten. Havaların kasvetinden mi neden gelen olmuyor.
Evet aslında ben çalışmıyorum ama çocuklardan fırsat bulup yapamıyorum işleri gündüz. Akşam eşim bakarken yapabiliyorumiyim canım sen nasılsın akşamları pek girilmiyor ya evde işler falan oluyor
Evet aslında ben çalışmıyorum ama çocuklardan fırsat bulup yapamıyorum işleri gündüz. Akşam eşim bakarken yapabiliyorum
Canım hastayım 2 gündür evdeyim. İşe de gitmedim. Ama aklımdasınız hep. Günde tek öğün yiyebildim suyuma falan dikkatde edemedimVayyy süpersiniz
Ben de hazırım bakalım kim kazanacak bu hafta
amesia nerdesin kız kaçamak mı yapıyosun
Çok geçmiş olsun canım. Zaten hastayken mümkün olduğunca aç kalmak lazım. Toparlanırsın inşallah bi an önceCanım hastayım 2 gündür evdeyim. İşe de gitmedim. Ama aklımdasınız hep. Günde tek öğün yiyebildim suyuma falan dikkatde edemedim
Ben bu aara hiç bişiyee vakit bulamıyorumSelam kızlar nasılsınız? Akşam etraf topla bulaşık yıka derken gelemedim. Çok gelen de olmamış zaten. Havaların kasvetinden mi neden gelen olmuyor.
Hiç iyi bir durum değil. Yarın sabah tartılacağım. Kendime çeki düzen vermem gerekiyor.Bende öyleyim ya adette olamadım yedikçe yiyorum
Benim tartımda yok yanımda Üç hafta evimden uzakta kalacağımHiç iyi bir durum değil. Yarın sabah tartılacağım. Kendime çeki düzen vermem gerekiyor.