çok teşekkür ederim ben izmirde oturuyorum 1.74 boyunda 126 kilodayım çalışıyorum evliyim 1 oğlum var 3 yaşına gircek :)bizim amacımız bilgilerimizi paylaşarak birbirimizi motive ederek üzrimizdeki şu kilo yükünü atmak inş sende bizle beraber başarırsın cnm:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum
- Konu Sahibi Macir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok teşekkür ederim ben izmirde oturuyorum 1.74 boyunda 126 kilodayım çalışıyorum evliyim 1 oğlum var 3 yaşına gircek :)
hoş geldiniz bende aslen bursalıyım ama 7 aydır ankaralı oldum evleneli 7 ay oldu:))benim boy 160 kilo bu gün itibariyle 98.2 çıktı diyette 3. günüm 7 ay önce 88 kiloydum evlilik yaradı sanırım:)))
hoş geldiniz bende aslen bursalıyım ama 7 aydır ankaralı oldum evleneli 7 ay oldu:))benim boy 160 kilo bu gün itibariyle 98.2 çıktı diyette 3. günüm 7 ay önce 88 kiloydum evlilik yaradı sanırım:)))
:))) yararda düğün telaşı bitti düzen kondu haliyle benimde ilk gün bakalım akşam yeme krizi olmazsa yırttım :)))
ilk zamanlar biraz zorluyor bizim gibi yemeği sevenler için beni mutfağa koysunlar sıkılmadan saatlerce bişeyler pişirebilirim o kadar çok seviyorum eşimede dedim bu aralar bende pasta börek tatlı felan isteme diye:)) eşimin kilo sorunu yok... ben yaptığım yemeklerin pastaların resmini çekip facede arkadaşlarımla paylaşıyorum isteyenlerede tarif veriyordum bunada bir süre ara verdik artık :)))
bu arada birden çok fazla kesme normalde yediğinin birazını azalt yavaş yavaş eksilt yemeklerini senin için daha ii olur..
bu arada birden çok fazla kesme normalde yediğinin birazını azalt yavaş yavaş eksilt yemeklerini senin için daha ii olur..
başladım bakalım :) işteyim burda sorun olmaz evde bakalım neler yapıcam bu arada bende mutfakta uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla mutfak rahat olmuyo tek başına olcan yaptıkça yapcan :)) ben tiroidlerim ve şekerimde sorun çıktı kilodanmış şeker akşam belli saatten sonra yiyesim yokken bile mutfağa dalıyom aranıyom deli gibi yemezsemde mutsuz oluyom çok kötü birşey
başladım bakalım :) işteyim burda sorun olmaz evde bakalım neler yapıcam bu arada bende mutfakta uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla mutfak rahat olmuyo tek başına olcan yaptıkça yapcan :)) ben tiroidlerim ve şekerimde sorun çıktı kilodanmış şeker akşam belli saatten sonra yiyesim yokken bile mutfağa dalıyom aranıyom deli gibi yemezsemde mutsuz oluyom çok kötü birşey
ben evdeyim ankarada pek çevremde olmadığı için evde sıkıldıkça yaptım yedim bide az yemeyide bilmiyorum:))) eğer bende böyle yemeye devam edersem şeker çıkabilir ailede var çünki.... bu arada daha öncede yazdım ben günde 3 litre karbonatlı su tüketiyorum karbonatlı su bir çok hastalığada ii geliyormuş şekeride düzenlediğini duydum istersen bir araştır netten karbonatlı su mucizesi diye görmüştüm hemde zayıflamayada yardımcı oluyormuş bir sayfa öncede bir link atmıştım bu konuda istersen bak.... ben şimdi spor yapıcam sonrada hiç sevmesemde ev temizlicem:))) görüşmek üzere...
ben evdeyim ankarada pek çevremde olmadığı için evde sıkıldıkça yaptım yedim bide az yemeyide bilmiyorum:))) eğer bende böyle yemeye devam edersem şeker çıkabilir ailede var çünki.... bu arada daha öncede yazdım ben günde 3 litre karbonatlı su tüketiyorum karbonatlı su bir çok hastalığada ii geliyormuş şekeride düzenlediğini duydum istersen bir araştır netten karbonatlı su mucizesi diye görmüştüm hemde zayıflamayada yardımcı oluyormuş bir sayfa öncede bir link atmıştım bu konuda istersen bak.... ben şimdi spor yapıcam sonrada hiç sevmesemde ev temizlicem:))) görüşmek üzere...
:) tmm bakarım sana kolay gelsin görüşmek üzere :))
Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim
tabiiki canım sende katıl aramıza hep birlikte zayıflayalım. ama seni tanımak isteriz yaşını kilonu boyunu medeni halini çocuk varmı yokmu zayıflamak için neler yapıyorsun yada yapmayı planladın bizimle paylaşırsan bizde seviniriz
tabiiki canım sende katıl aramıza hep birlikte zayıflayalım. ama seni tanımak isteriz yaşını kilonu boyunu medeni halini çocuk varmı yokmu zayıflamak için neler yapıyorsun yada yapmayı planladın bizimle paylaşırsan bizde seviniriz
sevemed canım kusura bakma son sayfayı okumadan soru yağmuruna tutmuşum seni, vetuyla sohbeti koyultmuşsunuz .evet hakkında bir şeyler öğrendim çiçeği burnunda topiğimizde 4 kişi olduk tekrar hoşgeldin canım
sevemed canım kusura bakma son sayfayı okumadan soru yağmuruna tutmuşum seni, vetuyla sohbeti koyultmuşsunuz .evet hakkında bir şeyler öğrendim çiçeği burnunda topiğimizde 4 kişi olduk tekrar hoşgeldin canım
çok teşekkür ederim hoş buldum :) birbirimizi zamanla tanırız :) özellikle kendimi diyetteyim diye kasmak istemiyorum sanki korku oluşuyor içimde yediklerimi azaltıcam bende hergün yediklerimi yazarım :) hoş az kişi olmak bana daha cazip geldi çok kişi olunca birbirimize daha az destek oluruz:)
Bende bugün yediklerimi yazayım
10:30 2 dilim kepekli ekmek peynir 1 yumurta domates çay
12:00 1 elma
15:30 yoğurtlu ıspanak domates
iş yerinde olduğumdan rahat oluyor 1.5 litre su ve bitki çayı gün içinde birde önerim var diyetisyen bana doğa nın phyto slim çayını vermişti vücuttaki ödemi atarmış yeşil çayı vücut ağrıları için vermişti ağrı kesici yasak karbonatlı suyuda araştırıyorum :))
10:30 2 dilim kepekli ekmek peynir 1 yumurta domates çay
12:00 1 elma
15:30 yoğurtlu ıspanak domates
iş yerinde olduğumdan rahat oluyor 1.5 litre su ve bitki çayı gün içinde birde önerim var diyetisyen bana doğa nın phyto slim çayını vermişti vücuttaki ödemi atarmış yeşil çayı vücut ağrıları için vermişti ağrı kesici yasak karbonatlı suyuda araştırıyorum :))
akşam yemeğimi yedim:iki kaşık bulgur pilavı,iki kaşık yağsız pismiş kurutulmuş taze fasulye kavurması,üzerine bir tatlı kaşığından az bal sürülmüş bir dilim çavdar ekmeği ( dayanamadım tatlı isteğine en azından doğal tatlı diye düşündüm çok mu olmuş sizce) :44:
afiyet olsun cnm:)) bence çok değil herşeyden ama dozunda yemek önemli bende haftada bir yada 10 günde bir kendime ödül günü yapmayı düşünüyorum.... çok defa diyet yaptım seneler önce bir diyet dönemimde her şeyden yiyerek diyet yapmıştım gezmeye gittiğim zamanlar ikram tabağını silip süpürük akşam bişey yemezdim ve ertesi gün diyetime devam ederdim tabi haftada 1 gün felan kaçamak yapıyordum 4.5 ayda 23 kilo vermiştim...ama malum onu geri almıştım üzerine birkaç kez aynı kiloları verip almaya devam ettim bir sabit kalamadım açıkcası:)
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim
ne demek artık aramızdasın bıle burası sorunsuz sınırsız bır sayfa tek amacımız var normal halımıze donmek tek sloganımız var durmak yok yola devam hosgeldın
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
ilk zamanlar biraz zorluyor bizim gibi yemeği sevenler için beni mutfağa koysunlar sıkılmadan saatlerce bişeyler pişirebilirim o kadar çok seviyorum eşimede dedim bu aralar bende pasta börek tatlı felan isteme diye:)) eşimin kilo sorunu yok... Ben yaptığım yemeklerin pastaların resmini çekip facede arkadaşlarımla paylaşıyorum isteyenlerede tarif veriyordum bunada bir süre ara verdik artık :)))
nasılda aynı model bayanlar toplanıverdık bıraraya al bendende o kadar
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
YA BENDE gecen gun burda kızlara sormusdum gun boyu aclık yok aksam benllı saat sonrasıda catlayana kadar yesem bıle yokluk yok ama defalarca tahlıl yapıldı sekerım de cıkmadı acaba sekermıdır