• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

herkese slmlar bende şu an sanırım 100 kilolara ulaştım hayatım kilolarımla savaşmakla geçiyor 36 yaşına doğru gitmekteyim defalarca kilo alıp verdim 70 ile105 arası gezip durdum 7 ay önce evlendim eşimle tanıştığım sıralarda 105lerdeydim düğünüme kadar 88 kiloya inmiştim ama evlenince hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım ve yemeyi düzene sokamadım sonuç yine 100leri gördüm tekrar hamilelik istiyorum ama bu kiloda hamile kalmak istemiyorum sizin hikayenizi kendime yakın gördüm ve sizde kabul ederseniz sizin zayıflama serüveninize katılmak istiyorum insan böyle durumlarda kendine destek arıyor görüşmek dileğiyle...

ELBETTE cok mutlu oluruz bızler coluk cocuğu olan hanımlar olduğumuz ıcın sureklı net basında değiliz ama nette bir sorun olmadığı surece ğünde en az 1 2 kez ğirerek yedıklerımız hatalarımız ıcımızden ğecenler burda baylasmaya calısıyoruz aslında bır anlamda keyıf ıcın değil yassamak ıcın yemeyı öğrenıyoruz onumuuze konulan bol kalorılı seylere hayır demeyı cok acsak fazla yedıysek o ğün birdaha yememeyı öğreniyoruz ve buranın da en ğüzel yanı bu birbirimize destek oluyoruz sayğilar...

evet yenı bır gune basladık dıyete devam bugun dıger gunlerı telafı edıcez cunkı yarın tartılmamız lazım bu arada dun tartılacaklar noldular acaba cok merak ettım bu arada kahvaltı
bır dılım ekmek
2 zeytın
bır kk peynır bol bol cay
son lokmada bır lokma recellı ekmek saygılar:52:

bu arada tartıldım 101.5 geldı cok sukur ALLAH ım:52:

Son düzenleme:
slm asuman benide aranıza aldığınız için tşkler bende gün içerisinde fırsat buldukça girip sizlere paylaşımda bulunurum diyetler konusunda epey bilgiye ve deneyime sahibim her çeşit diyet yapıp başarılı sonuçlar aldım ama benim hatam kilomu sabitleyememek oldu aslında fazla kaçırdığım günler ve ertesi dengeleseydim beslenmemi kilo almazdım ama evde sıkıldıkca aç olmasamda yeme huyum var inş sizlerle beraber bizrbirimizi destekleriz bende bu gün itibariyle yediklerime dikkat edicem az önce tartıldım 91 çıktım:) 100e daha gelmemişim:) ben biraz uykucuyum eşimi işe gidince uyumaya devam ederim:)) o yüzden daha bişeyler yemedim kalkınca ilk işim karbonatlı su içmek oldu zayıflama için çok faydalı olduğunu öğrendim birde kendime tranbolin aldım bu gün elime ulaşır inş tranbolinle hoplayarak spor yapmayı düşünüyorum power jump diyede geçer nette çok eğlenceli gözüküyor ve daha az zamanda ii kalori harcatıyor diyet yaparken vicudu çok deforme ettim bu sporla toparlamayı düşünüyorum

slm asuman benide aranıza aldığınız için tşkler bende gün içerisinde fırsat buldukça girip sizlere paylaşımda bulunurum diyetler konusunda epey bilgiye ve deneyime sahibim her çeşit diyet yapıp başarılı sonuçlar aldım ama benim hatam kilomu sabitleyememek oldu aslında fazla kaçırdığım günler ve ertesi dengeleseydim beslenmemi kilo almazdım ama evde sıkıldıkca aç olmasamda yeme huyum var inş sizlerle beraber bizrbirimizi destekleriz bende bu gün itibariyle yediklerime dikkat edicem az önce tartıldım 91 çıktım:) 100e daha gelmemişim:) ben biraz uykucuyum eşimi işe gidince uyumaya devam ederim:)) o yüzden daha bişeyler yemedim kalkınca ilk işim karbonatlı su içmek oldu zayıflama için çok faydalı olduğunu öğrendim birde kendime tranbolin aldım bu gün elime ulaşır inş tranbolinle hoplayarak spor yapmayı düşünüyorum power jump diyede geçer nette çok eğlenceli gözüküyor ve daha az zamanda ii kalori harcatıyor diyet yaparken vicudu çok deforme ettim bu sporla toparlamayı düşünüyorum

aynen oyle hepımız hemen hemen aynı nedenlerden kılo almısız ve evet neredeyse bır kıtap yazacak kadarda bılgı sahıbıyız bu konuda kımbılır bırlıkde kılolarımızı verınce nasıl zayıfladıgımıza daır bır kıtap bıle yazabılırız sımdıye kadar tek eksıgımız vardı dogru zaman dogru yer kafamızda bır eksıklık vardı dıyete baslamak ıcın ama artık hersey yerıne oturdu ınsallah burası bızım ıcın onemlı bır ımkann dıyetısyene gıdınce yapacagı seyı bız burda bırbırımıze yapıyoruz bu da ınsanı daha cok motıve edıyor mesela ben 1 haftadır cıkolata yemedım canım bıle ıstemıyor bu benım ıcın en buyuk adımdı trambolını cok merak ettım bende eve yurume bandı ıstıyordum daha ıyıyse ondan alalım ınsallah ha bıde 100 kılo olmusumdur dıyordun valla senın adına cok sevındım cunkı 91 kılo cok motıve edıcı bır kılo bu hafta bıraz dıkkat edersen seksen kusurlere ınersın hadı bakalım kolay gelsınnn:emir_bebek:

ben kilomu bir rakkam eksik yazmışım yaaa 99.1 aslında:((( rakkam hatası yani.... tranbolinim geldi denedim çok eğlenceli ve tüm vicudu çalıştırıyor yürüme bandından daha ii bana göre nette bunu çok araştırdım ve kullanan tanıdıklarımda var tavsiye ederim araştır hem daha ucuz hem daha eğlenceli kitapcığındada yazıyor tranbolinle yapılan 5_8 dskikslık hafif tempolu koşu 1.6kmye eşdeğer diyor netten ayrıntılı sizde araştırın isterseniz ben yarın beden ölçülerimide alıcam sonuçları sizlerle paylaşırım zaten...

Mrblar Kilonuzdan utanmayin cunku 5-6 ay sonra bu kiloda olmayacaksiniz... ben inaniyorum kilo vereceginize... ltfn yemeklerden once su icmeyi ihmal etmeyin....:16:

Mrblar Kilonuzdan utanmayin cunku 5-6 ay sonra bu kiloda olmayacaksiniz... ben inaniyorum kilo vereceginize... ltfn yemeklerden once su icmeyi ihmal etmeyin....:16:

cok tesekkurler kararlılıgımı yansıtabılmısım demekkı evet suyu cok ıcıyorum artık ıctıkcede ınanılmaz susuyorum saygılar...

ben kilomu bir rakkam eksik yazmışım yaaa 99.1 aslında:((( rakkam hatası yani.... tranbolinim geldi denedim çok eğlenceli ve tüm vicudu çalıştırıyor yürüme bandından daha ii bana göre nette bunu çok araştırdım ve kullanan tanıdıklarımda var tavsiye ederim araştır hem daha ucuz hem daha eğlenceli kitapcığındada yazıyor tranbolinle yapılan 5_8 dskikslık hafif tempolu koşu 1.6kmye eşdeğer diyor netten ayrıntılı sizde araştırın isterseniz ben yarın beden ölçülerimide alıcam sonuçları sizlerle paylaşırım zaten...

tamam o zaman yarın beden olcusu kılo herseyı ortaya dokelım ınsallah rakamsal hataya gelınce hıc onemlı degıl cunkı ben su anda o doksankusure bıle razıyım ne demısdık durmak yok yola devam saygılar...

sürekli atıştıran biri olarak tabi ilk günler biraz zorlanıcağımı biliyorum akşam yemeğinde az mercimek çorbası ızgara balık yanındada küçük bir kase salata yedim 1 küçük dilimde ekmek yedim ama hala açımm:))) ama pes etmek yok yola devam...

İyi aksamlar kizlar bugun nete hic giremedim anca simdi telden yaziyorum bu gun neler yedigimi yzamiycam yarin pc den yazarim telden zor oluyo asuman yari kilo bildirimi mi yapacaz basla neler yapacaz anlatirsan bir zahmet topigimizin yoneticisi! Mudire hanim :)))

günaydın kızlaar dün neler yediğimi yazıyım önce. kahvaltida : tam bugday unu ile yapilmis iki tane krep, beyaz peynir, bir yesil zeytin, yarim salatalik,yarim domates,bir biber,finalde bir cay kasigi findik ezmesi. Oglen:(saat 3 gibi)bir kucuk ev acmasi,iki minik peynirli borek, bir salatalik tursusu,sekersiz cay. Ara:saat 6 gibi 3 top dondurma Aksam bir kasik kiymali yogurtlu makarna bir salatalik (aslinda o bir kasigi da yemeyecektim ama ilac yuzunden aldim). Ve bir saat yurudum .

bugün yine kahvaltımda krep var yine bir kk kadar tulum ve beyaz peynir (toplam),birer tane domates salatalık ve biber,bir yeşil zeytin,yeşil çay:56::56:

İyi aksamlar kizlar bugun nete hic giremedim anca simdi telden yaziyorum bu gun neler yedigimi yzamiycam yarin pc den yazarim telden zor oluyo asuman yari kilo bildirimi mi yapacaz basla neler yapacaz anlatirsan bir zahmet topigimizin yoneticisi! Mudire hanim :)))

yok canım yonetıcı fılan bızı bozar arkaddas yarın olculerımı alıcam yazıcam demıs bende bızde yapalım dedım ama mezrom ucmus nanay aradım cocuklar yutmus galıba kılomda zaten malumunuz
101.5 kg neysse bır haftayı devırdım darısı ıkıncı haftaya bu hafta gun fılan da yok cok sukur...

evet aksam gıremedım dun oöğlen gun vardı
yogurtlu kabak salatası
3-4 kasık yesıllıklı pirinç salatası
2 kucuk peynırlı börek
yarım dılım havuclu bıskuvılı tatlı
keke ve kurabıyeeye dokunmadım

aksamda ekmeksız alabalık bugulama bır tane
patates ve soganla bırlıkde
yanındada yesılllık salatası

bu arada dun araogunu atlamısım ıkısınıde

bugun sabah saat 9
ıkı dılım ekmek
2 zeytın
bırkac lokma peynır
ıkı uc tane patates kızartması
sekersız cay

saat 11 de bır elma yıyecegım sımdı

saygıyla ve selametle kalınız...:46:

slm kızlar bu gün tartıldım 98.5 çıktım 600gram eksik çıktım ilk günler benim genelde hızlı gider bende sabah meyayla geçiştiriyorum ananas yedim eşim haftanın üç günü öğlen eve geldiği için kahvaltı öğünümü öğlen yapıyorum bu arada günde 3 litre karbonatlı su içmeye başladım birazdanda tranbolinde spor yapıcam...

öğle yemeğimi kahvaltı olarak yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği haşlanmış yumurta bir kaç çeşit peynirden az az yedim bir fincanda tatlandırıcılı çay içtim...

öğle yemeğimi kahvaltı olarak yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği haşlanmış yumurta bir kaç çeşit peynirden az az yedim bir fincanda tatlandırıcılı çay içtim...

canım senin şu trambolin sporuna baktım biraz netten nasıl memnunmusun birde nerden kaça aldın nereye bakarak yapıyoun ne kadar süreyle yapıyosun bütün bunları yazar beni aydınlatırsan çok memnun olurum bende almayı düşünebilirim.

canım senin şu trambolin sporuna baktım biraz netten nasıl memnunmusun birde nerden kaça aldın nereye bakarak yapıyoun ne kadar süreyle yapıyosun bütün bunları yazar beni aydınlatırsan çok memnun olurum bende almayı düşünebilirim.

ben tranbolinimi gittigidiyordan 99tlye aldım 102cm boytunda markası YORK daha dün geldi ilk defa bu gün kullandım müzik açıp 20 dakika üzerinde hafif tempo koşu ve hareket yaptım hopladım zıpladım ama baya terletiyor ve baya efor sarfediliyor bende bir tanıdığımda görüpte araştırdım çünki oda baya incelmiş ilk kullanımda 5 dakikayla başlayın deniyor ama ben 20 dakkika yaptım ve zamanlada çoğaltıcam bana bayada eğlenceli geldi ben diyetede başladım spor yapmadanda kilo verebilen biriyim ama sporla daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bedn ölçülerimide aldım sonuçlarımı yazarım sizde ona göre değerlendirip alırsınız ama ben yürüme bandı düşünüyordum tranbolin yürüme bandından daha ii geldi bana tüm vücudu çalıştırıyor ..........az önce ara öğün olarak bir kase çilek yedim kendime muftak terazisi aldım her yediğimi tartıyorum neyi ne kadar yediğimi takip etmiş oluyorum kalorilerinede dikkat ediyorum

seni kutluyorum canım azmin çok hoşuma gitti.umarım istediğin kiloya kavuşursun .bu arada hedefin kaç kg?ben bugün trambolin videolarını izledim çok eğlenceli görünüyo .bakalım sen biraz yapta 15 günde ne kadar inceleceksin takip edelim ben de ciddi düşünüyorum çünkü havalar ısınınca dışarıda yürümek baya zorlaşacak hemde yürüyüşün iki katı kalori harcatıyormuş beni en çok bu etkiledi.

Back