- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
herkese slmlar bende şu an sanırım 100 kilolara ulaştım hayatım kilolarımla savaşmakla geçiyor 36 yaşına doğru gitmekteyim defalarca kilo alıp verdim 70 ile105 arası gezip durdum 7 ay önce evlendim eşimle tanıştığım sıralarda 105lerdeydim düğünüme kadar 88 kiloya inmiştim ama evlenince hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım ve yemeyi düzene sokamadım sonuç yine 100leri gördüm tekrar hamilelik istiyorum ama bu kiloda hamile kalmak istemiyorum sizin hikayenizi kendime yakın gördüm ve sizde kabul ederseniz sizin zayıflama serüveninize katılmak istiyorum insan böyle durumlarda kendine destek arıyor görüşmek dileğiyle...
ELBETTE cok mutlu oluruz bızler coluk cocuğu olan hanımlar olduğumuz ıcın sureklı net basında değiliz ama nette bir sorun olmadığı surece ğünde en az 1 2 kez ğirerek yedıklerımız hatalarımız ıcımızden ğecenler burda baylasmaya calısıyoruz aslında bır anlamda keyıf ıcın değil yassamak ıcın yemeyı öğrenıyoruz onumuuze konulan bol kalorılı seylere hayır demeyı cok acsak fazla yedıysek o ğün birdaha yememeyı öğreniyoruz ve buranın da en ğüzel yanı bu birbirimize destek oluyoruz sayğilar...