- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
bende oglumda iyi degiliz malesef oglumun kulaklarinda iltihap varmis
bende gribim zatenbirde regly oldum
ya ARKADASIM COK ĞECMIS OLSUN
bak aklıma ne ğeldı hanı sız yaz ğelınce onu krese fılan verdınızya ondan dıkkat cekmek ıcın bıle yapabılır eğer ğervekden kabızsa
bunu dıskısından sen anlarsın ve bence hıcbır ılaca fılan ğerek yok onun yemeklerıne ekstra zeytınyağı ekle bılıyorsun zeytınyağı bağırsak ve mıde rahatsızlıklarına bırebır ıyı ğelır ınsallah sıfa olur
çok sağol cnm cuma akşamı yaptı çok şükür o zeytin yağını kaşık kaşık içirdim kaç gün boyunca :) ya cnm psikolojik diye düşünüyordum ama sonuçta okdr şuruba karşı yapmayınca tuhaf düşüncelere dalmıştım o şurup düzene sokuyormuş alışasaya kdr vericem şurubu bakalım en azından bağırsaklarında bir sorun yokmuş şükür onu anladım :))
diyet yapmıyoken neler yiyordun çok merak ettimgünaydın kızlar nasılsınız dün bi ara girdim ama yazamadım dünkü yediklerim sabah peynir zeytin biber domates kavurması yumurta sarısı 2 dili çavdar ekmeği 1 lokmalık reçel çay öğlen gibi karpuz öğleden sonra içli köfte akşam makarna nugget :) birde dondurma
bu sabah krep peynir yumurta 3 zeytin domates çay
diyet yapmıyoken neler yiyordun çok merak ettim
bende dün ipin ucu kaçırdım..sabah ; kiraz,çilek çeyrek cornet
öğlen:tarhana çorbası
akşam: biraz kavun biraz üzüm
çok meyve yedim şeker yükledim yani pasoo dün.
bu sabah: peynir domates salatalık birazda çilek ve kiraz
cnm bu yediklerim az bana göre önceden kahvaltıda yarım ekmek fazlasıda olabilir yerdim içli köfte 1 taneyle kalmazdım makarnayı 1 tabak dolusu yerdim fazlasıda olabilrdi bunun üzerine abur cubur meyva yerdim bunların hepsi yatana kdr sürerdi :)
arada olmalı canım sonraki gün toparlarsınız bozmayın moralinizi çok sıkmamak gerek hem arada kaçırmak kilo verdikten sonra alımı engeller diye biliyorum ben :))gerçektende fazla yiyormuşsun...bende şuankinden fazla yiyordum ama hiç bir öğünde yarım ekmek yediğim olmamıştı :))
yanlızzzzzz börek poğaca dersennn beş altı poqaca yerdim.bende onları çok seviyordum.sonuçta onlarda ekmek tabi ..
bu arada ben bu sabahta kurallara uymayan herşeyi yaptım.
ssabah iyiydi aslında peynir domates salatalık hafiften gidiyordukkiii
eşimdondurma alalım dedi kanıma girdi bir cornet yedim
sonra yürüyerek kent parkına gittik çocuklar lahmacun yerken ucundan ufacıkkk
tek ısırımlık bile deil yedim.
akşamköfte ve salata yedim sonrada çocuklarla kavun kiraz ve çilek yedim biraz
bana çok fazla kaçamak yaptım gibi geliyo yaaa
aslında hiç ekmekte yemiyorum sadece meyvee benim zaafım.
offff :2:
arada olmalı canım sonraki gün toparlarsınız bozmayın moralinizi çok sıkmamak gerek hem arada kaçırmak kilo verdikten sonra alımı engeller diye biliyorum ben :))
gerçektende fazla yiyormuşsun...bende şuankinden fazla yiyordum ama hiç bir öğünde yarım ekmek yediğim olmamıştı :))
yanlızzzzzz börek poğaca dersennn beş altı poqaca yerdim.bende onları çok seviyordum.sonuçta onlarda ekmek tabi ..
bu arada ben bu sabahta kurallara uymayan herşeyi yaptım.
ssabah iyiydi aslında peynir domates salatalık hafiften gidiyordukkiii
eşimdondurma alalım dedi kanıma girdi bir cornet yedim
sonra yürüyerek kent parkına gittik çocuklar lahmacun yerken ucundan ufacıkkk
tek ısırımlık bile deil yedim.
akşamköfte ve salata yedim sonrada çocuklarla kavun kiraz ve çilek yedim biraz
bana çok fazla kaçamak yaptım gibi geliyo yaaa
aslında hiç ekmekte yemiyorum sadece meyvee benim zaafım.
offff :2:
yaamoralde verirmiş banaaa oyy oyy oyyy şirine seni
yaaama doğruları söylüyorum hem kendime de söylerim ben sık sık akşamları fazla kaçırmadıktan sonra sıkıntı yok azar azar gitsin yağdan gitsin :))
ben aç kalmıyorumki o yüzden saldırma olayı olmuyor :)) işte en fazla meyvelere saldırıyorum oda açlıktan değil çünkü yemeqin yerine yiyorum yemekten sonra olsa açlıktan olur evet.ayrıca beni kokuları cezbediyor nedense koku benim için herşeyde çok önemli.yemeden önce koklarım köpekler gibi :)))) o yüzden meyveler cezbediyor ben igerçekten..bana göre senin şuanki yediklerin çok değil ama sen bir yerde isyan edip saldırabilirsin diye düşünüyorum benim amacım öncelikle azaltmak ben diyetisyene giderkende böyle yiyordum az kaçamaklı şuan tabide zamanla azaltıcam zaten şimdilik bu tempo hem sıkılmamı engelliyor hemde motive olmamı sağlıyor mesela dışarı çıktığımda herşey yasak bana diyerek kendimi kascağıma rahat oluyorum karatayı okuyorum bu arada ama işte beynim kabullenmediği için zorlamıyorum kendimi kadının yazdıkları doğru ama zamanla bakalım
yaaama doğruları söylüyorum hem kendime de söylerim ben sık sık akşamları fazla kaçırmadıktan sonra sıkıntı yok azar azar gitsin yağdan gitsin :))
cnm bu yediklerim az bana göre önceden kahvaltıda yarım ekmek fazlasıda olabilir yerdim içli köfte 1 taneyle kalmazdım makarnayı 1 tabak dolusu yerdim fazlasıda olabilrdi bunun üzerine abur cubur meyva yerdim bunların hepsi yatana kdr sürerdi :)
günaydın kızlar iyi haftalar olsun :) sabah kahvaltım 1 dilim ekmek peynir yumurta sarısı 5 zeytin domates biber çay
ya bende aynı fıkırdeyım senınle zamanla azar azar ama bıkmadan kasmadan herseyden ama azar azar ozellıkledde eskıye nazaran azar azarbana göre senin şuanki yediklerin çok değil ama sen bir yerde isyan edip saldırabilirsin diye düşünüyorum benim amacım öncelikle azaltmak ben diyetisyene giderkende böyle yiyordum az kaçamaklı şuan tabide zamanla azaltıcam zaten şimdilik bu tempo hem sıkılmamı engelliyor hemde motive olmamı sağlıyor mesela dışarı çıktığımda herşey yasak bana diyerek kendimi kascağıma rahat oluyorum karatayı okuyorum bu arada ama işte beynim kabullenmediği için zorlamıyorum kendimi kadının yazdıkları doğru ama zamanla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?