100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

merhaba kızlarrr...bugün giremedim çünkü dün banlandım yeni açıldı banım :)) şu malum konular yüzündendi.
105,6 oldum bu arada bugün.diyet iyi gidiyor yani..özledim sizleriii

günaydın kızlar dünkü yediklerimden başlayım dün öğlene doğru ara öğün yapmadım öğlen haşlanmış tavuk ( üzerine karabiberle az tuz attım lezzetlide oldu yani :) ) domates biber salatalık öğleden sonra 1 yeni dünya 1 erik 1 kayısı akşam yemeğim 4 yk pirinç pilavı üzerine tavuk serptim yanında 3 yk yoğurt bol yürüyüş 2,5 saat dışarda hareketliydim bayağı eve gelince 1de soda içtim bu sabahki kahvaltım 2 dilim tam tahıllı ekmek peynir 5 zeytin domates çay

zaten artık yazmasakta buraya yediklerimizi ayarlıyoruz cnm mesela ben bir önceki öğünde kaçırdıysam diğer öğünde yiceklerimden birini kısıyorum sende aynısını yapıyorsun anladığım kadarıyla günümüzü dengelersekte oluyor ekmeği bende sadece sabah kahvaltısında yemeye geçmek istiyorum dikkatte ediyorum diğer öğünlerde yememeye bakalım :)) su içinde şişeni yanından ayırma ben evdede iştede yanımda tutuyorum hatta hayat suyun su hatırlatması var bilgisayara onu yükledim saat başı ötüyor 1 bardak su iç diye oda iyi oluyor bana :)))

günaydınn...kahvaltıda kıymalı yumurta ceviz ve peynr yedm...bu hafta hiç spor yapamadım bugün leslie yebaşlıyorum tekrar.

merhaba kızlarrr...bugün giremedim çünkü dün banlandım yeni açıldı banım :)) şu malum konular yüzündendi.
105,6 oldum bu arada bugün.diyet iyi gidiyor yani..özledim sizleriii

bende özledim cnm senin azmini tebrik ediyorum :) banlanmış olduğunu gördüm hatta o yazıları okudum banlancak bişeyde yoktu ama işte herkes her şekilde birilerini susturmaya çalışıyor :2:

Son düzenleme:
bende özledim cnm senin azmini tebrik ediyorum :) banlanmış olduğunu gördüm hatta o yazıları okudum banlancak bişeyde yoktu ama işte herkes her şekilde birilerini susturmaya çalışıyor :2:

teşekkürler canım..bende seni en az benim kadar azimli görmek istiyorum :))

Merhaba hanımlar :)
beni unutmamışsınızdır umarım... bir süredir giremedim çünkü elim kırıldı ve ben raporluydum 3 haftadır. işe döndüm ve size yazıyorum...
bu arada diyet namına pek bişey yapamadım, spor da yapamayınca motivasyonum bozuldu biraz ama toparlıyorum.
sizde durumlar nedir?

geçmiş olsun cnm benim sen iyi olda gerisi önemli değil zararın neresinden dönsen kardır bugünden itibaren dikkat edersin yediklerine biz aynı durumlardayız :)

çok qeçmiş olsun...yeniden motive ederiz sıkıntı yok :))))

kızlar bugun tan pc basına oturup yazacakdım kı tel geldı mısafır lerı bahcemıze goturduk az once geldım ama eltıme gecıcem buralardayım merak etmeyın busabah
2 dılım ekmek ve beyaz peynır
oglen 4 kasık pılav ızgara tavuk salata cacık
aksam yemegıde tatlı yedım az bısey onun ıcın yemıcem ınsallah

günaydın kızlar hayırlı kandiller :) dünkü yediklerimden başlayım öğlene kdr ara öğün yapmadım öğlen 4 yk tavuklu pilav yoğurt domates akşam üzeri 1 dilim tahıllı ekmekten ( yanımda başka bişey yoktu ) akşam yemeğim börülce yemeği yoğurt domates soğan
ve 1 saat yürüyüş bu sabahta 2 dilim tahıllı ekmek peynir 5 zeytin yumurtanın sarısı domates biber çay ve ben bu sabah dayanamdım tartıldım 120,700 gördüm yani 9,900 gram bu benim için çok güzel bir durum mutlu oldum :))) sporun çok faydası var

Günaydın kızlar... Hayırlı kandiller

geçmiş olsun cnm benim sen iyi olda gerisi önemli değil zararın neresinden dönsen kardır bugünden itibaren dikkat edersin yediklerine biz aynı durumlardayız :)

teşekkür ederim. dikkat ediyorum bi kaç gündsür yeniden. bakalım :)

çok qeçmiş olsun...yeniden motive ederiz sıkıntı yok :))))

ondan hiç şüphem yok, o yüzden geldim hemen burayı açtım :)

omlet, 1 dilim ekmek ve 1 dilimpeynirle kahvaltımı yaptım bu sabah. a bi de 1/8 kadar bi gevrek yedim

tebrikler canım..ne kadar zamanda verdin?
bende busabah 104,6 yı gördüm sonunda..3 hanelilrden bir kurtulsak offf
ben dün sabah kıymalı yumurta ve peynir yedim öqlen 5 köfte ve ayran
akabinde antep fıstıqı ve dondurma yedim.o yüzden akşam birşey yemedim ceza verdim kendime :))
akşam bir saat kadarda tempolu ürüyüş yaptım.
bu sabahta güne mercimek çorbasıyla başladım..
yarım saat kadar yüksek viteste turladım mahallede.
gelincede soqumadan ev işine daldım bir saat kadar.
bayaqı ter attım yani :))

sağol cnm bu ayın 11 inde 2 ay olucak valla senin az kaldı 3 hanelilerden kurtulmana benim daha çok :)) ben pek düzenli spor yapamıyordum 2 gündür hareketle güzel vermeye geçmişim tartılmıyordum inşallah bu kiloalardan kurtulcaz insanı9n kendine güveni geliyor ya

slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun .. mşl kilolar gidiyor kızlar tebrik ediyorum sizi bende çok şükür yerimde sayıyorum iştahımda biraz düzeldi bulantılarım azaldı bu gün doktora gidicez bakalım bizim bebiş nasıl:))

iyi geceler kızlar yediklerim öğlen teyzem çağırdı 1,5 dilim börek yarım pişi peynir zeytin domates salatalık biber çay akşam üzeri 1 erik 1 kayısı akşamda ızgara et salata yürüyüş dönüşüde dondurma

günaydın kızlar kahvaltım 2 dilim tahıllı ekmek peynir 5 zeytin biber domates çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…