100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

hoşqeldinnnnn

Günaydın kızlar :) iyisinizdir umarım yazıları okumadan yediklerimi yazayım dedim
dün öğleden sonra 1 avuç badem akşam üzeri 1 dilim karpuz kiraz erik kayısı birer tane pazara gidince canım çekti akşam yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği kıyma kavurdum salata yedim sonrada yürüyüş falan güzeldi sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 5 zeytin yumurta sarısı biber domates çay

hoşgeldin bizde kalıcı kiloları verelim diye burdayız tam yerine geldin :)

günaydın canımmm..afiyet olsun..ben dün yediklerimi yazmadım çünkü bi düzenim yoktu abuk sabuk beslendim.
sabah sadece 3 kayısı yedim.öğlen mercimek köftesi akşamda mercimek köftesi o kadar.reqlimin 1. günüydü..bir gün önce 106 yı görürken dün yine 107 leri gördüm o yüzden.bugünde öyleyim.iner inş bir an önce şu şişlik yaaa.hafta sonuna 105i görürüm diye umut diyordum reqli girdi araya neyse hayırlısı olsun :))
bu sabahta bir haşlanmış yumurta taze soqan peynir3 gün kurusu kayısı birazda fındık yedim.öğlenle ilgili hiç bi fikrim yok sabah uyanınca bisikletle markete gittim geldim azcık spor oldu.hergün elslie ve yürüyüş yapıyorum aslında ama dün sancım çoktu yapamadım..bugün fena deilim.birazdan avmye gidecem bisikletle 1 km falan.sabah sporum böyle :))

sanada afiyet olsun cnm regl döneminde aldın gibi oluyorsun ama almamışındır bittiğinde 2 kilo birden gitmiş olur :) valla seni tebrik ediyorum bisiklet lesslie yürüyüş falan süper ama sadece mercimek köftesi falan az olmuş rglde olmana rağmen tatlı isteğin falanda yoksa çok iyi

yok canım tatlı isteğim olmuyor çok şükür..daha doqrusu hep olurduda karataydan sonra hiç canım tatlı istemedi.
dün nedense canım hiç birşey istemedi ancak mercimek köftesi yiyebildim cnm.o yüzden az oldu.
sende biisklet kullanmayı öğrensene çok güzellllllll...
çocuklk hayalimdir bisiklet binmek ama hiç binememiştim.eşime söyledim bu hayalimi zayıflayınca bincem dedim..
ve hemen o akşam bana öğretmeye başladı 3-4 günd eöğrendim..hayallerim gerçek olduu..
kiloyla hiç bi ilgisi yokmuş tabi dengede sıkıntı oluyo azıcık amaçokta bi etkisi yok.
tavsiye ederim kızlar bisiklet çok zevkli ve güzel kilo verdiriyo :))

Son düzenleme:
oğlum geçen diyor ki anne senin karnın hala şişrko. bi tane daha mı bebek var.benimkiler şişman olduğumun gayet farkında.

ben boydan yırtıyorum ğalııba bıde kız cocukları daha hassas oluyor ondanda ola
bılır

benim makinem singer dijital ekranlı yaklaşık 3 sene önce 1650 tlye almıştım bir öncekide singerdi ama çocukluğumdan kalmaydı artık miladını doldurmuştu yeni makinemden memnunum özellikleri güzel penye tarzı şeyleride dikiyor ama penye overlok tarzı makinelerle dikilir daha çok ben ufak tefek penye işlerimide yapıyorum makinemi fomaradan çarşıya çıkan yolda singer bayisinden almıştım paff marka makinelerde güzeldir ama singere göre daha pahalı singerin bir sürü modeli var daha uygun fiyatlı olanlarıda var nettende singer sayfasına girip inceleyebilirsin modelleri ....

bence o kadar kasma arada ulke ekonomısınıde dusunmek lazım dımı ama

hosğeldın canım emın ol burda sana benzeyen nerdeyse 1O kadın bulacaksın yalnız değılsın

bende ıstıyorum pıko ıcın bendeeee

bazen niyetlendiğim olmuştur ama bu kiloyla binmek istemem insanların bakışları falan küçükken sürüyordumda şimdi bilmem sürebilirmiyim :)
ya ben sana başka bir konu sorsam çocuklardan dolayı tecrübelisin şimdi oğlum 1 ay önce bezi bıraktı bir sorunu yoktu tuvaletini yapmada 1 aydır büyük tuvaletini yapmada sorun yaşıyoruz yapmıyor fitil zeytin yağı falan denedim geçen salı doktora götürdüm psikolojik olabilir dedi bir sıvı verdi makattan birde duphalac ile debridat verdi sıvıyla o akşam rahatladı şuruplara şuan devam ediyoruz ama yine yapmıyor sıı şeyler falan yediriyorum fitille falan yapmasını sağlamak istemiyorum tembelleşir bağırsaklar diye ben şimdi ne yapmalıyım

kızlar ğünaydın buğün uyudum 11 de kalkdım dun ne yedıklerımı yazsammıo bılmem
aslında dun dıyet anlamında cok olculu oğunler tukettım ama bır ara uyudum uyandım ve kalkıp coook buyuk bır yaramazlık yaptım
hanı su benım hasta olduğum zaman vardıya ateslı ıste o ğunlerde eltım baklava yaptı ama bana kalmamısdı

o ğünden berı canım coook baklava ıstedı su andada malum donemden dolayı resmen krızım tuttu
hıc usenmeden saat aksam 7 den sonra yaptım ve sıze anlatamam neler hıssettığımı
sucluluk sevınç açlık hepsı bırarada neyse aslındsa 9O a dusunce odul olarak yapıcakdım ama
nefıs ışte sımdı buğun yoluma devam edıyorum sabah kahvaltım 2 dılım ekmek bıraz peynır ve zeytın ve tabıkı cay bır cay kasığıda seker

bu arada kızlar dun bu lessıe den 3O dakıka bende yaptım cok terledım ama coook eğlencelıydı

bende ıstıyorum pıko ıcın bendeeee

benim makinemde epey desen var sayı ve şekilde var harfler var ekrandan seçiyorsun makine kendi yapıyor hatta benim makinemin bir üst modeli vardı aklım onda kalmıştı ama o zaman bütçem yeterli değildi o modele usb girişi vardı leptoptan desen aktarılabiliyordu çok harika makineler var her modelini alasım geliyor:))

bursada aldığım 800gr geri gitti :)) beslenme alışkanlıklarımı değiştirdikten sonra pasta börek yapımını azalttıktan sonra mutfakta baya ekonomi oldu her ay biten şeker yağ ve un artık bitmiyor her ay 5 kilo şeker biterdi 2 aydır daha bitmedi:))

leslie hareketlerine baktım ben bu haraketleri tranbolinde yapıyordum bu haraketlerle başlayıp daha sonra power junp hareketlerine geçiyordum tranbolin esnek olduğu için yapmak daha rahat oluyor hamile olduğumu öğrenince bıraktım tabi ama eğlenceli hemde ii calori harcatıyor... ben doğurana kadar siz incecik olcaksınız bende doğumdan sonra devam etmek istiyorum beni yalnız bırakmassınız artıkın:)))

canım bu derin ve zor bir konu aslında bu..
bende müzdarip oldum bu konuda.inş psikolojik değildir çünkü psikolojik olduqunda aşılması çok daha zor..ama yaşından dolayı ben psikolojik olduqunu sanmıyorum.ama doktorların direk psikolojik demek gibi bir kaçış yolları var.bende bunun benzeri bişey yaşadm tüm doktorlr psikolojik dediler ama ben bir lavmanla hallettim :))doktorlar bişey bulamayınca hemen psikolojikk diyorlar.oysaki sorun başkaymış..bi dokrotrun wep sitesinden edindiğim bilgiyle çocuqa lavman yaptım ve sorun kalmadı bir sene boşuna çekmişim bende çocuqumda..sürekli fitil tabi iyi değil.çocuk korkuyor olabilir.mesela benim oqlumun ki tuvaletten korkmasıyla başlamıştı.amcası korkunç hikayeler anlatmış bizimkide korkudan wc gidememiş.gitsede çişini yapıp hemen çıkmış.böylece kaka birikmişte birikmiş.sonra kaka kaçırmaya başladıçay çok çektk canım ya bu sıkıntıdan biz.bence korkularını bir sor nedne korkar ne düşünür.hemen psikolojik olark değerlendirmeyin.dubhlacda iğrenç bi şuruptur he :)) benim oqlum içmedi..

bu arada kızlar dun bu lessıe den 3O dakıka bende yaptım cok terledım ama coook eğlencelıydı

leslie süper yaa çok zevkle yapılıyo.bende hergün 3+3 yapıyorum sabah akşam bazen 3+5 te yapıyorum ama çocuk pek fırsat vermiyor.

asıl iş doqumdna sonra zaten canım.hamilelik hiç birşey :)) ilk hamileliğimde 91 kq ile doquma girdim(9ay 3 haftalıktı sezeryan oldum doqmayınca)
doqumdan bir ay snra 101 kq idim
ikincisinde 93 kilo ile doquma girdim
105 tm doqumdan sonra
3.sünde 124ile girdim doquma(4,350 doqdu)
doqumdan sonra 110 kq çünkü kilonunçoqu şişlikti..sonra sigarayı bıraktım 119+ oldum 3 haftadırda diyetteyim işte 106 oldum yine.
yani dyeceğim hamilelikte çokta sıkıntı değil verirsin onları.önemli olan doqum sonrası..ilk iki doqumundan sonraki kilolar doqumdan dört beş ay sonraki kilolar.üçüncüsü ise üç gün sonraki.demek istediğim doqum sonrası kilo gidiyo.14 kq gitti benim doqumda..ama dört beş ay sonra alınıyo tekrar.
doqumdan 8 ay sonra 119+ olmuşum işte.sigarayıda bırktım tabi onunda etkisi var.
sen il aylarındasın dikkat et çocuqun beyni gleişiyo bu dönem kilo alacam diye ememzlik etme.çok yeme takma şimdi kiloyu..
doqumdna sonra sıkı tut ama ..asıl dikkat etmen gereken nokta orası cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…