• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

canım bu derin ve zor bir konu aslında bu..
bende müzdarip oldum bu konuda.inş psikolojik değildir çünkü psikolojik olduqunda aşılması çok daha zor..ama yaşından dolayı ben psikolojik olduqunu sanmıyorum.ama doktorların direk psikolojik demek gibi bir kaçış yolları var.bende bunun benzeri bişey yaşadm tüm doktorlr psikolojik dediler ama ben bir lavmanla hallettim :))doktorlar bişey bulamayınca hemen psikolojikk diyorlar.oysaki sorun başkaymış..bi dokrotrun wep sitesinden edindiğim bilgiyle çocuqa lavman yaptım ve sorun kalmadı bir sene boşuna çekmişim bende çocuqumda..sürekli fitil tabi iyi değil.çocuk korkuyor olabilir.mesela benim oqlumun ki tuvaletten korkmasıyla başlamıştı.amcası korkunç hikayeler anlatmış bizimkide korkudan wc gidememiş.gitsede çişini yapıp hemen çıkmış.böylece kaka birikmişte birikmiş.sonra kaka kaçırmaya başladıçay çok çektk canım ya bu sıkıntıdan biz.bence korkularını bir sor nedne korkar ne düşünür.hemen psikolojik olark değerlendirmeyin.dubhlacda iğrenç bi şuruptur he :)) benim oqlum içmedi..

cnm lavman salı akşamı rahatlattı ama gerisi yok dün akşam yine karnım ağrıyo demelere geçti ama hiçbirşey olmadı düzene girse zaten ilaç kullanmasını pek istemiyorum ama 1 ay kullansın dedi doktor :( çok konuştum eşimde konuştu ama küçük olduğundan konuşmalarımız pek etkili oluyormu bilmiyorum :)

direk konu üzerine konuşulması pek işe yaramıyor canım bambaşka bir konudan bahsederken o sana ipuçları verir.ancak öyle anlayabilirsin ruh halini.neden yapıyorsun yerine nasıl yapıyorsun diyorum mesela buda etkili oluyor anlatmasında.psikolojik olabileceğini düşünüyor musun peki sen?

bu arada yediklerimi yazayım öğlene doğru ara öğünüm 2 kiraz 1 kayısı 1 yeni dünya öğlen zeytin yağlı börülce salatası 1-2 çatal kızartma yoğurtlu semizotu 2 dilim ekmek şimdide 1 tane kemalpaşa tatlısı akşama dengelicem artık ekmek yemem

direk konu üzerine konuşulması pek işe yaramıyor canım bambaşka bir konudan bahsederken o sana ipuçları verir.ancak öyle anlayabilirsin ruh halini.neden yapıyorsun yerine nasıl yapıyorsun diyorum mesela buda etkili oluyor anlatmasında.psikolojik olabileceğini düşünüyor musun peki sen?

anladım cnm dün zaten kendi haline bıraktım pek bişey demedim psikolojik olacağını düşünmeye geçmiştim doktordan çıktıktan sonra ama bugün neden niçin yapamıyor diye düşünmeye geçtim bağırsaklarından kaynaklanan bişeymi diye düşünüyorum sabah doktora gidicem eğer sabaha kdr yapmazsa :(

anladım cnm dün zaten kendi haline bıraktım pek bişey demedim psikolojik olacağını düşünmeye geçmiştim doktordan çıktıktan sonra ama bugün neden niçin yapamıyor diye düşünmeye geçtim bağırsaklarından kaynaklanan bişeymi diye düşünüyorum sabah doktora gidicem eğer sabaha kdr yapmazsa :(

bize ilk elle muayene yapıldı kaslara bakıldı sonra röntgen çekildi sonrada ultrasonla bakıldı canım..

en son öğlen ne yesem diye düşünüyodum ya kızlar dükkana gittim bebişimi alıpta..
komşu dükkan var tavukçu közde tavuk yapıyor.eşim bi tavuk aldı yarısından çoqunu ben yedim :))) yanındada ayran.
akşamada börülce aldım.zeytinyaqlı börülce yapcam yoqurtla.şimdide tarçınlı karanfilli çayımı içiyorum.
sizler nerelerdesiniz hatunlarrrr ..:44:

en son öğlen ne yesem diye düşünüyodum ya kızlar dükkana gittim bebişimi alıpta..
komşu dükkan var tavukçu közde tavuk yapıyor.eşim bi tavuk aldı yarısından çoqunu ben yedim :))) yanındada ayran.
akşamada börülce aldım.zeytinyaqlı börülce yapcam yoqurtla.şimdide tarçınlı karanfilli çayımı içiyorum.
sizler nerelerdesiniz hatunlarrrr ..:44:

afiyet olsun cnm :) burdayım ama çıkıyorum mesaim bitti iş yerinde evdeki mesaim başlıcak görüşürüz :3:

abla uçmuşsunuz şimdi okuyacağım tek tek :)) final haftam ya ondan dolayı giremedim

sevindim canım iyi olmana görmeyince bi kaç gündür merak ettim..

finallerde aklıma geldi tabi ama ne olur ne olmaz dedim :))

diyet nasıl gidiyor bakalım..kilo verebildinmi görüşmeyeli?

geçen gün kitap evinde ünvsteli iki kız gördüm maşallah yüzleri bebek gibi ama biri

hafif kilolu..70--75 var boyuda 1,60 gibiydi..kız etrafına baka baka utana sıkıla dukan diyet kitabına

bakıyo yanındaki kızda aman boşver diye çekiştiriyo..(kız 50 kq ya var ya yok :)) )

aklıma sen ve burda dyet bölümündeki ünvsteli kızlarımız geldi

hatta bende kıza laf atıp karatayı önerdim.tatil bitimine değişmek zayıflamak istiyormuş.

Allah yolunu açık eder inş.ama yanındaki arkadaşıyla çok zor :))

zaten genelde hoşlarına gider yanlarında tombik arkadaş gezdirmek

kendileri daha çok ilgi çekerler buda hoşlarına gider..

dukan gençlere göre çok aqır kendien zarar evrrisin karataya bak ortak bi proqram geliştir falan dedim bende..

sonra biz çıkaren baktım karatayı inceliyordu..

ahhh ahhh ne sıkıntılı şey bu kilolarrrr...neler alıyor götürüyor insandan..

yazık lan bize kitap alırken bile iki büklüm oluyoz kimse görmesin diye..

millet totosunu açıyo gerine gerine geziyo biz niye saklanıyoz anlayamıyorum harbi.

benim de aynı problemim vardı bebekliğimden beri hatta yeni yeni düzeltmeye başlıyorum gerçekten çok zor bişey sindirim sistemi...ben bazı akşamlar 1 tatlı kaşığı keten tohumunu katıyorum 1 kase yoğurda öyle yiyorum o iyi geliyo ama sizin çocuk ufak daha sabah aç karna elma suyu da çalıştırır bağırsakları onu içebilir aslında tabi doktor daha iyi bilir :))

dimi ama,sen düşünmezsen,o düşünmezse, ben düşünmezsen kim düşünecek... :27: :D

Ya kızlar yavaş yavaş alışıyorum gerçekten..bugün bu çıtayı biraz daha aşağıya çektim.. ama yien biçok esnaf bana minnettardır yani.. :( :D

leslie hareketlerine baktım ben bu haraketleri tranbolinde yapıyordum bu haraketlerle başlayıp daha sonra power junp hareketlerine geçiyordum tranbolin esnek olduğu için yapmak daha rahat oluyor hamile olduğumu öğrenince bıraktım tabi ama eğlenceli hemde ii calori harcatıyor... ben doğurana kadar siz incecik olcaksınız bende doğumdan sonra devam etmek istiyorum beni yalnız bırakmassınız artıkın:)))

sen merak etme canım sen bıze yetısırsın hem emzırmek fılan muthıs kılo verdırıyor su an ortalıkda zayıf ğezenler doğumdan sonrra hızla kılo verenler bızım ğibi yok suttu yok bebekdı bahane edenlerde sonradan boyle uğrasıp duruyoruz sen bır doğum yap kırkında cıksın senı oyle sağlıklı beslerız kı hem kılo verırsın hemde sut sıkıntısı fılan cekmezsın merak etme artıkın be ya:52:

benim çocukluktan beri dikişe merakım var.makine kullanmadım ama elde birşeyler dikmiştim.makine almak istiyorum.penye gibi esnek kumaşları kalın kumaşlarıda dikebilen bir makina.dikiş bölümündekilerden tavsiye istedim ama herkes orayı terketmiş.cevap veren olmadı.senin bir tavsiyen var mı*ve bursada nerden alabilirim güvenerek.çünkü hiç bu konularda bir yer bilmiyorum.küçükken ablamlar,annem ,halam dikiş dikerdi ve bana makinaya dokunmama izin vermezlerdi.içimde mi kaldı nedir.[/QUOTE

selam..ben pek anlamam ama kayınvaliden iyi dikiş yapıyo..ona ve kendime aldık..o güzel olduğunu söyledi..komşularıda alacakmış hatta..şu bimde blulightmi ne varya o güzeldi..bi bak istersen..hem aynı özelliktekilere göre fiyatı da uygun..

canım bu derin ve zor bir konu aslında bu..
bende müzdarip oldum bu konuda.inş psikolojik değildir çünkü psikolojik olduqunda aşılması çok daha zor..ama yaşından dolayı ben psikolojik olduqunu sanmıyorum.ama doktorların direk psikolojik demek gibi bir kaçış yolları var.bende bunun benzeri bişey yaşadm tüm doktorlr psikolojik dediler ama ben bir lavmanla hallettim :))doktorlar bişey bulamayınca hemen psikolojikk diyorlar.oysaki sorun başkaymış..bi dokrotrun wep sitesinden edindiğim bilgiyle çocuqa lavman yaptım ve sorun kalmadı bir sene boşuna çekmişim bende çocuqumda..sürekli fitil tabi iyi değil.çocuk korkuyor olabilir.mesela benim oqlumun ki tuvaletten korkmasıyla başlamıştı.amcası korkunç hikayeler anlatmış bizimkide korkudan wc gidememiş.gitsede çişini yapıp hemen çıkmış.böylece kaka birikmişte birikmiş.sonra kaka kaçırmaya başladıçay çok çektk canım ya bu sıkıntıdan biz.bence korkularını bir sor nedne korkar ne düşünür.hemen psikolojik olark değerlendirmeyin.dubhlacda iğrenç bi şuruptur he :)) benim oqlum içmedi..

cnm lavman salı akşamı rahatlattı ama gerisi yok dün akşam yine karnım ağrıyo demelere geçti ama hiçbirşey olmadı düzene girse zaten ilaç kullanmasını pek istemiyorum ama 1 ay kullansın dedi doktor :( çok konuştum eşimde konuştu ama küçük olduğundan konuşmalarımız pek etkili oluyormu bilmiyorum :)

ya ARKADASIM COK ĞECMIS OLSUN
bak aklıma ne ğeldı hanı sız yaz ğelınce onu krese fılan verdınızya ondan dıkkat cekmek ıcın bıle yapabılır eğer ğervekden kabızsa
bunu dıskısından sen anlarsın ve bence hıcbır ılaca fılan ğerek yok onun yemeklerıne ekstra zeytınyağı ekle bılıyorsun zeytınyağı bağırsak ve mıde rahatsızlıklarına bırebır ıyı ğelır ınsallah sıfa olur

bende ıstıyorum pıko ıcın bendeeee

ben pek anlamam ama kayınvaliden iyi dikiş yapıyo..ona ve kendime aldık..o güzel olduğunu söyledi..komşularıda alacakmış hatta..şu bimde blulightmi ne varya o güzeldi..bi bak istersen..hem aynı özelliktekilere göre fiyatı da uygun..

dimi ama,sen düşünmezsen,o düşünmezse, ben düşünmezsen kim düşünecek... :27: :D

Ya kızlar yavaş yavaş alışıyorum gerçekten..bugün bu çıtayı biraz daha aşağıya çektim.. ama yien biçok esnaf bana minnettardır yani.. :( :D

arkadasım sen olmasan esnafın halı harap neyse saka bı rtarafa ıkımızde artık yavas yavas normal moda ğırelım ınsalllah ben buğün dune ğöre ıyıyım ekmeksız proteınlı tatlısız bır ğün ğecırdım ama dunde acısını cıkardım resmenneyse bu sabah tartıldım hala 97 yatıp kalkıp nuna sukredıyorum buğün ğene leslıe yaptım bu olay benı actı yaaa sankı aradığım sey buymus aradada ıp atlarsam olay tamamdır ınsallah:52:

kızlar hepınıze ıyı ğeceler...:52:

Back