- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
canım bu derin ve zor bir konu aslında bu..
bende müzdarip oldum bu konuda.inş psikolojik değildir çünkü psikolojik olduqunda aşılması çok daha zor..ama yaşından dolayı ben psikolojik olduqunu sanmıyorum.ama doktorların direk psikolojik demek gibi bir kaçış yolları var.bende bunun benzeri bişey yaşadm tüm doktorlr psikolojik dediler ama ben bir lavmanla hallettim :))doktorlar bişey bulamayınca hemen psikolojikk diyorlar.oysaki sorun başkaymış..bi dokrotrun wep sitesinden edindiğim bilgiyle çocuqa lavman yaptım ve sorun kalmadı bir sene boşuna çekmişim bende çocuqumda..sürekli fitil tabi iyi değil.çocuk korkuyor olabilir.mesela benim oqlumun ki tuvaletten korkmasıyla başlamıştı.amcası korkunç hikayeler anlatmış bizimkide korkudan wc gidememiş.gitsede çişini yapıp hemen çıkmış.böylece kaka birikmişte birikmiş.sonra kaka kaçırmaya başladıçay çok çektk canım ya bu sıkıntıdan biz.bence korkularını bir sor nedne korkar ne düşünür.hemen psikolojik olark değerlendirmeyin.dubhlacda iğrenç bi şuruptur he :)) benim oqlum içmedi..
cnm lavman salı akşamı rahatlattı ama gerisi yok dün akşam yine karnım ağrıyo demelere geçti ama hiçbirşey olmadı düzene girse zaten ilaç kullanmasını pek istemiyorum ama 1 ay kullansın dedi doktorçok konuştum eşimde konuştu ama küçük olduğundan konuşmalarımız pek etkili oluyormu bilmiyorum :)
direk konu üzerine konuşulması pek işe yaramıyor canım bambaşka bir konudan bahsederken o sana ipuçları verir.ancak öyle anlayabilirsin ruh halini.neden yapıyorsun yerine nasıl yapıyorsun diyorum mesela buda etkili oluyor anlatmasında.psikolojik olabileceğini düşünüyor musun peki sen?
direk konu üzerine konuşulması pek işe yaramıyor canım bambaşka bir konudan bahsederken o sana ipuçları verir.ancak öyle anlayabilirsin ruh halini.neden yapıyorsun yerine nasıl yapıyorsun diyorum mesela buda etkili oluyor anlatmasında.psikolojik olabileceğini düşünüyor musun peki sen?
anladım cnm dün zaten kendi haline bıraktım pek bişey demedim psikolojik olacağını düşünmeye geçmiştim doktordan çıktıktan sonra ama bugün neden niçin yapamıyor diye düşünmeye geçtim bağırsaklarından kaynaklanan bişeymi diye düşünüyorum sabah doktora gidicem eğer sabaha kdr yapmazsa
anladım cnm dün zaten kendi haline bıraktım pek bişey demedim psikolojik olacağını düşünmeye geçmiştim doktordan çıktıktan sonra ama bugün neden niçin yapamıyor diye düşünmeye geçtim bağırsaklarından kaynaklanan bişeymi diye düşünüyorum sabah doktora gidicem eğer sabaha kdr yapmazsa
bize ilk elle muayene yapıldı kaslara bakıldı sonra röntgen çekildi sonrada ultrasonla bakıldı canım..
bize ilk elle muayene yapıldı kaslara bakıldı sonra röntgen çekildi sonrada ultrasonla bakıldı canım..
gerek görmedi heralde ultrasana falan bende anlamadım cnm
en son öğlen ne yesem diye düşünüyodum ya kızlar dükkana gittim bebişimi alıpta..
komşu dükkan var tavukçu közde tavuk yapıyor.eşim bi tavuk aldı yarısından çoqunu ben yedim :))) yanındada ayran.
akşamada börülce aldım.zeytinyaqlı börülce yapcam yoqurtla.şimdide tarçınlı karanfilli çayımı içiyorum.
sizler nerelerdesiniz hatunlarrrr ..:44:
abla uçmuşsunuz şimdi okuyacağım tek tek :)) final haftam ya ondan dolayı giremedim
leslie hareketlerine baktım ben bu haraketleri tranbolinde yapıyordum bu haraketlerle başlayıp daha sonra power junp hareketlerine geçiyordum tranbolin esnek olduğu için yapmak daha rahat oluyor hamile olduğumu öğrenince bıraktım tabi ama eğlenceli hemde ii calori harcatıyor... ben doğurana kadar siz incecik olcaksınız bende doğumdan sonra devam etmek istiyorum beni yalnız bırakmassınız artıkın:)))
benim çocukluktan beri dikişe merakım var.makine kullanmadım ama elde birşeyler dikmiştim.makine almak istiyorum.penye gibi esnek kumaşları kalın kumaşlarıda dikebilen bir makina.dikiş bölümündekilerden tavsiye istedim ama herkes orayı terketmiş.cevap veren olmadı.senin bir tavsiyen var mı*ve bursada nerden alabilirim güvenerek.çünkü hiç bu konularda bir yer bilmiyorum.küçükken ablamlar,annem ,halam dikiş dikerdi ve bana makinaya dokunmama izin vermezlerdi.içimde mi kaldı nedir.[/QUOTE
selam..ben pek anlamam ama kayınvaliden iyi dikiş yapıyo..ona ve kendime aldık..o güzel olduğunu söyledi..komşularıda alacakmış hatta..şu bimde blulightmi ne varya o güzeldi..bi bak istersen..hem aynı özelliktekilere göre fiyatı da uygun..
canım bu derin ve zor bir konu aslında bu..
bende müzdarip oldum bu konuda.inş psikolojik değildir çünkü psikolojik olduqunda aşılması çok daha zor..ama yaşından dolayı ben psikolojik olduqunu sanmıyorum.ama doktorların direk psikolojik demek gibi bir kaçış yolları var.bende bunun benzeri bişey yaşadm tüm doktorlr psikolojik dediler ama ben bir lavmanla hallettim :))doktorlar bişey bulamayınca hemen psikolojikk diyorlar.oysaki sorun başkaymış..bi dokrotrun wep sitesinden edindiğim bilgiyle çocuqa lavman yaptım ve sorun kalmadı bir sene boşuna çekmişim bende çocuqumda..sürekli fitil tabi iyi değil.çocuk korkuyor olabilir.mesela benim oqlumun ki tuvaletten korkmasıyla başlamıştı.amcası korkunç hikayeler anlatmış bizimkide korkudan wc gidememiş.gitsede çişini yapıp hemen çıkmış.böylece kaka birikmişte birikmiş.sonra kaka kaçırmaya başladıçay çok çektk canım ya bu sıkıntıdan biz.bence korkularını bir sor nedne korkar ne düşünür.hemen psikolojik olark değerlendirmeyin.dubhlacda iğrenç bi şuruptur he :)) benim oqlum içmedi..
cnm lavman salı akşamı rahatlattı ama gerisi yok dün akşam yine karnım ağrıyo demelere geçti ama hiçbirşey olmadı düzene girse zaten ilaç kullanmasını pek istemiyorum ama 1 ay kullansın dedi doktorçok konuştum eşimde konuştu ama küçük olduğundan konuşmalarımız pek etkili oluyormu bilmiyorum :)
ya ARKADASIM COK ĞECMIS OLSUN
bak aklıma ne ğeldı hanı sız yaz ğelınce onu krese fılan verdınızya ondan dıkkat cekmek ıcın bıle yapabılır eğer ğervekden kabızsa
bunu dıskısından sen anlarsın ve bence hıcbır ılaca fılan ğerek yok onun yemeklerıne ekstra zeytınyağı ekle bılıyorsun zeytınyağı bağırsak ve mıde rahatsızlıklarına bırebır ıyı ğelır ınsallah sıfa olur
bende ıstıyorum pıko ıcın bendeeee
dimi ama,sen düşünmezsen,o düşünmezse, ben düşünmezsen kim düşünecek...
Ya kızlar yavaş yavaş alışıyorum gerçekten..bugün bu çıtayı biraz daha aşağıya çektim.. ama yien biçok esnaf bana minnettardır yani..
günaydın kızlar..nasılsınızz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?