100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

bu arada yediklerimi yazayım öğlene doğru ara öğünüm 2 kiraz 1 kayısı 1 yeni dünya öğlen zeytin yağlı börülce salatası 1-2 çatal kızartma yoğurtlu semizotu 2 dilim ekmek şimdide 1 tane kemalpaşa tatlısı akşama dengelicem artık ekmek yemem

en son öğlen ne yesem diye düşünüyodum ya kızlar dükkana gittim bebişimi alıpta..
komşu dükkan var tavukçu közde tavuk yapıyor.eşim bi tavuk aldı yarısından çoqunu ben yedim :))) yanındada ayran.
akşamada börülce aldım.zeytinyaqlı börülce yapcam yoqurtla.şimdide tarçınlı karanfilli çayımı içiyorum.
sizler nerelerdesiniz hatunlarrrr ..:44:

afiyet olsun cnm :) burdayım ama çıkıyorum mesaim bitti iş yerinde evdeki mesaim başlıcak görüşürüz

abla uçmuşsunuz şimdi okuyacağım tek tek :)) final haftam ya ondan dolayı giremedim

sevindim canım iyi olmana görmeyince bi kaç gündür merak ettim..

finallerde aklıma geldi tabi ama ne olur ne olmaz dedim :))

diyet nasıl gidiyor bakalım..kilo verebildinmi görüşmeyeli?

geçen gün kitap evinde ünvsteli iki kız gördüm maşallah yüzleri bebek gibi ama biri

hafif kilolu..70--75 var boyuda 1,60 gibiydi..kız etrafına baka baka utana sıkıla dukan diyet kitabına

bakıyo yanındaki kızda aman boşver diye çekiştiriyo..(kız 50 kq ya var ya yok :)) )

aklıma sen ve burda dyet bölümündeki ünvsteli kızlarımız geldi

hatta bende kıza laf atıp karatayı önerdim.tatil bitimine değişmek zayıflamak istiyormuş.

Allah yolunu açık eder inş.ama yanındaki arkadaşıyla çok zor :))

zaten genelde hoşlarına gider yanlarında tombik arkadaş gezdirmek

kendileri daha çok ilgi çekerler buda hoşlarına gider..

dukan gençlere göre çok aqır kendien zarar evrrisin karataya bak ortak bi proqram geliştir falan dedim bende..

sonra biz çıkaren baktım karatayı inceliyordu..

ahhh ahhh ne sıkıntılı şey bu kilolarrrr...neler alıyor götürüyor insandan..

yazık lan bize kitap alırken bile iki büklüm oluyoz kimse görmesin diye..

millet totosunu açıyo gerine gerine geziyo biz niye saklanıyoz anlayamıyorum harbi.

benim de aynı problemim vardı bebekliğimden beri hatta yeni yeni düzeltmeye başlıyorum gerçekten çok zor bişey sindirim sistemi...ben bazı akşamlar 1 tatlı kaşığı keten tohumunu katıyorum 1 kase yoğurda öyle yiyorum o iyi geliyo ama sizin çocuk ufak daha sabah aç karna elma suyu da çalıştırır bağırsakları onu içebilir aslında tabi doktor daha iyi bilir :))

dimi ama,sen düşünmezsen,o düşünmezse, ben düşünmezsen kim düşünecek...

Ya kızlar yavaş yavaş alışıyorum gerçekten..bugün bu çıtayı biraz daha aşağıya çektim.. ama yien biçok esnaf bana minnettardır yani..

sen merak etme canım sen bıze yetısırsın hem emzırmek fılan muthıs kılo verdırıyor su an ortalıkda zayıf ğezenler doğumdan sonrra hızla kılo verenler bızım ğibi yok suttu yok bebekdı bahane edenlerde sonradan boyle uğrasıp duruyoruz sen bır doğum yap kırkında cıksın senı oyle sağlıklı beslerız kı hem kılo verırsın hemde sut sıkıntısı fılan cekmezsın merak etme artıkın be ya

bende ıstıyorum pıko ıcın bendeeee

ben pek anlamam ama kayınvaliden iyi dikiş yapıyo..ona ve kendime aldık..o güzel olduğunu söyledi..komşularıda alacakmış hatta..şu bimde blulightmi ne varya o güzeldi..bi bak istersen..hem aynı özelliktekilere göre fiyatı da uygun..

arkadasım sen olmasan esnafın halı harap neyse saka bı rtarafa ıkımızde artık yavas yavas normal moda ğırelım ınsalllah ben buğün dune ğöre ıyıyım ekmeksız proteınlı tatlısız bır ğün ğecırdım ama dunde acısını cıkardım resmenneyse bu sabah tartıldım hala 97 yatıp kalkıp nuna sukredıyorum buğün ğene leslıe yaptım bu olay benı actı yaaa sankı aradığım sey buymus aradada ıp atlarsam olay tamamdır ınsallah

kızlar hepınıze ıyı ğeceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…