Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepınıze selamlar
haftasonum cook yogundu
cumartesı kardeslerım geldı kalabalıkdık gun boyu cok yogundum
ıkramlar fılar gırla gıttı
ama asırıya kacmadım
olcumu cokda bozmadım
pazarda sabahdan bahcemıze gıttık
orda bıraaz bıber fılan ekdık
sonra yemekdı ısdı aksamı ettık zaten orda 13 kısı oluyoruz ıster ıstemez ısımız cook oluyor
tam dıyet yapamadım calısdıgıum ıcın ama cok fazlada bısey yedım sayılmaz
bugune gelınce sabah yarım gozleme yedım okula gıttımm
okulda 4 e gıden kızımın yılsonu gosterısı vardı
ordan eve gec geldık oglen bır sandvıc yedım
ayranla bırlıkde
aksama teyzeme gıdıcem aclık hıssetmıyorum zaten saatte gecdı
hafıf seylerle gecıstırırım
bu arada sunu farkettım ben artık neredeyse hıc ekmek yemıyorum
bu cok hos ama su eskıden edındıgım cok su ıcme davranısıma tekrar donebılsem coook ıyı olacak
su an kılolarım gıtmıyorsa bunun tek nedenı su ıcmekde zorlanmam sanırım
neyse sımdı bıle susadım sankı bır ıceyım ınsallah bugun gene tartıldım 97 ye cakılıp kaldım
su ıc asuman su ıc su ıc
merhaba kızlarrr...bugün giremedim çünkü dün banlandım yeni açıldı banım :)) şu malum konular yüzündendi.
105,6 oldum bu arada bugün.diyet iyi gidiyor yani..özledim sizleriii
bende özledim cnm senin azmini tebrik ediyorum :) banlanmış olduğunu gördüm hatta o yazıları okudum banlancak bişeyde yoktu ama işte herkes her şekilde birilerini susturmaya çalışıyor :2:
teşekkürler canım..bende seni en az benim kadar azimli görmek istiyorum :))
Merhaba hanımlar :)
beni unutmamışsınızdır umarım... bir süredir giremedim çünkü elim kırıldı ve ben raporluydum 3 haftadır. işe döndüm ve size yazıyorum...
bu arada diyet namına pek bişey yapamadım, spor da yapamayınca motivasyonum bozuldu biraz ama toparlıyorum.
sizde durumlar nedir?
Merhaba hanımlar :)
beni unutmamışsınızdır umarım... bir süredir giremedim çünkü elim kırıldı ve ben raporluydum 3 haftadır. işe döndüm ve size yazıyorum...
bu arada diyet namına pek bişey yapamadım, spor da yapamayınca motivasyonum bozuldu biraz ama toparlıyorum.
sizde durumlar nedir?
geçmiş olsun cnm benim sen iyi olda gerisi önemli değil zararın neresinden dönsen kardır bugünden itibaren dikkat edersin yediklerine biz aynı durumlardayız :)
çok qeçmiş olsun...yeniden motive ederiz sıkıntı yok :))))
günaydın kızlar hayırlı kandiller :) dünkü yediklerimden başlayım öğlene kdr ara öğün yapmadım öğlen 4 yk tavuklu pilav yoğurt domates akşam üzeri 1 dilim tahıllı ekmekten ( yanımda başka bişey yoktu ) akşam yemeğim börülce yemeği yoğurt domates soğan
ve 1 saat yürüyüş bu sabahta 2 dilim tahıllı ekmek peynir 5 zeytin yumurtanın sarısı domates biber çay ve ben bu sabah dayanamdım tartıldım 120,700 gördüm yani 9,900 gram bu benim için çok güzel bir durum mutlu oldum :))) sporun çok faydası var
tebrikler canım..ne kadar zamanda verdin?
bende busabah 104,6 yı gördüm sonunda..3 hanelilrden bir kurtulsak offf
ben dün sabah kıymalı yumurta ve peynir yedim öqlen 5 köfte ve ayran
akabinde antep fıstıqı ve dondurma yedim.o yüzden akşam birşey yemedim ceza verdim kendime :))
akşam bir saat kadarda tempolu ürüyüş yaptım.
bu sabahta güne mercimek çorbasıyla başladım..
yarım saat kadar yüksek viteste turladım mahallede.
gelincede soqumadan ev işine daldım bir saat kadar.
bayaqı ter attım yani :))