100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

gün falan olursa tarifler senden ozaman.bu arada ben de bursada oturuyorum.

bende öyleyim bendede mi şeker var acaba?

ne çeşit bir karbonat kullanıyorsun?pakettekilerden mi?

en iyisi eczanede satılan ingiliz karbonatı..fiyatı 3 lira....sütüde artırıyo bu arada..ama zararlarıda var dikkatli kullan..
ban dört beş günde bir içiyorm.koyu renkli sebzeler tüketerekte alkali yapabilirsin vücudunu mor lahana gibi mesela..
basit bir orantı aslında ki sen öğretmensin bilirsin asit ve bazları..vücuda girenle çıkanın aynı olması gerekli..
kırmızı etteki toksit miktarı kadar koyu renkli sebze yemen lazımki atasın o asiti vücudundan.

gün falan olursa tarifler senden ozaman.bu arada ben de bursada oturuyorum.

seve seve tarif veririm tabikide:)) bende bursalıyım ama 9 ay oldu ankaraya evleneli burnumda tütüyor bursam eşim öğretmen bu sene tayin denicek ama olurmu bilmiyorum çok isterim ama tabiki hayırlısı... bu arada ben senelerce dadılık yaptım bir sürü bebiş ve çocuk baktım bursada olsaydım yardımcı olurdum ama aklımda olsun çevremde duyarsam size yönlendiririm çocuklar çok özel ve herkese emanet etmek zor gerçekten rabbim yardımcınız olsun... karbonata gelince eczanede satılanlar var onlar ii ama ben hamile olduğum için şu an kullanmıyorum valla mşl sizler doğumlardan sonra kilo almışınız ben daha ilk bebiş ve 95 kiloyla hamileliğe başladım çok kilo almadan hamileliğimi geçirmek istiyorum şimdilik iştah kapalı ama bulantılar geçince ne olur bilmiyorum:))

şimdi ne kadarsın?bura beni iyi sardı.

ben hamileliklerimde çok almadım zaten.asıl emzirme döneminde aldım.ilk çocuğumda doğum sonrası 80 kiloydum.6. ayda 100 oldum.o gün bu gündür 90 100 arası geziniyorum.en son hamileliğimde doğyma 105 ile girdim.hamilelikte dikkat edilirse pek alınmıyor.sağol canım .inşallh iyi biri denk geliri

benim çocukluktan beri dikişe merakım var.makine kullanmadım ama elde birşeyler dikmiştim.makine almak istiyorum.penye gibi esnek kumaşları kalın kumaşlarıda dikebilen bir makina.dikiş bölümündekilerden tavsiye istedim ama herkes orayı terketmiş.cevap veren olmadı.senin bir tavsiyen var mı*ve bursada nerden alabilirim güvenerek.çünkü hiç bu konularda bir yer bilmiyorum.küçükken ablamlar,annem ,halam dikiş dikerdi ve bana makinaya dokunmama izin vermezlerdi.içimde mi kaldı nedir.

bende aynı dertten muzdaribim.biraç yer var alışveriş yapabildiğim.

ah o doktorlar.yeni evliyken pkodan dolayı tedavisiz çocuğun olmaz belki tüp bebek olur demişti.çocukların elinden tutup gidesim var adama.allahtan başka şehirdeyiz.

oğlum geçen diyor ki anne senin karnın hala şişrko. bi tane daha mı bebek var.benimkiler şişman olduğumun gayet farkında.

kızlar selam..bugün ülke ekonomisine olan katkılarım: öğlen 1 pide(ofisteydim eve gelemedim)..bu eylemimle tohumu eken çiftçiye,buğdayı öğüten değirmenciye,unu taşıyan kamyoncuya,unu satan bakkala,hamuru yoğuran aşçıya,pişiren fırıncıya para kazandırdım ve ülke ekonomisine can verdim..ve benim bunu yapmamda hepsinin suçu var..

akşam:tost..bu eylemimle tohumu eken çiftçiye,....tamam tamam yazmıcam bu sefer..:)

ama bugün hiiiiiiiiiiiiiiiçççç tatlı yemedim...ve günde 10 bardak çay içerdim 2 bardak içtim.. :)

Merhaba rezene ve dereotu denedinmi sutun icin

Tebessum merhaba bir yazinda gunde 2 yumurta bile yedigini yazmissin ancak safra tasi olana yumurta kesinlikle yasak tasi azdirir agri yapar yeme bence bu benim nacizhane tavsiyem 3 ay once kapali ameliyatla saframi aldilar ve bana hala yumurta yasak

tatlı yemene gerek mi kalmış unda şeker var pide birde mayalı hamurdan yapılıyo.bide tost ymeişsin üstüne maşallahh :)) afiyet olsun...daha tatlı yemedimd iyosun zaten üç günlük şeker ihtiyacını görmüşsün sen komşuuuuuuuuu

günde 2 değil en az 2 :))) safra kesesi iltihabı var bende hiç bi sorun olmuyor..çünkü herkesin bünyesi aynı tepkiyi göstermiyor.çoqu insana yumurta baharat çikolata dokunur..benim ne yumurtasız ne baharatsız günüm geçmiyor.diyetten önce çikolatada çok yiyordum..ilk devlet hast. gitmiştik ordaki doktorda öyle demişti.daha sonra özel hastaneye gittik orda daimi doktorumuz var.oda bünyeyle alakalı dedi dokunmuyorsa sorun yok yiyebilirsin dedi..7 ay önce acil ameliyat olman gerekiyor demişlerdi düşün işte durumu..ama bana dokunmuyor yumurta.

Merhabalar,
aylardir her gece uyumadan once dua ediyorum artik yeter diyorum kilo vermeliyim diyorum ama sabah yemeye aynen devam Kilo veremezsem artik ruh sagligimi yitirecegimi dusunuyorum ... 3 sene once evlendigimde 68 kiloyum 21 aylik bir oglum var sorunlu bir dogum sonrasi gecirdim bebegim ameliyat oldu emZirme skntilari derken ben kilolari aldimda aldim gecen sene bu zamanlar 100 kiloydum .bes ay evvel diyetisyene basladigimda 92 kiloydum 87 ye dustum sonra yol uZak diye birakmak zorunda kaldim ve simdi 94
kiloyum... ver al ver al ver al ((( biktim artik lutfen bana destek olun bir basladam artik almayacagim vermem gerek en azindan 68 oldam tekar
nefes alamiyirum sanki bir yere gidiyoruz oglum iyuncagini
dusuruyor yere egilip ikina sikina
zorla aliyorum artik bunlari yasamak istemiyorum.
31.05.2013 benim miladdir kiZlar.
yarin tartilip size kilomu yqzacagim be her cuma tartilip tekrar yazacagim.
Gitsin ve geri gelmesinartik bu kilolarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…