- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
yediklerime dikkat ediyorum ama açda kalmıyorum çok şükür suya gelince normaldede çok su içerim günde 3 litre su içiyorumdur uyanınca aklıma ilk su içmek gelir kilom ii 95.2 çıktım bu sabah genelde 100 gr inip çıkıyor değişmiyor çok hareketim yok sürekli halsizlik ve uyku var yürüyüş felan yapsaydım belki inerdi ama hiç halim yok:) bir önceki hamileliğimde 3 ayda 5 kilo felan almıştım çok abartı yiyordum bunda şimdilik ii gidiyorum hayırlısı bakalım.... bebiş şu an 7 haftalık 1 hafta sonra doktora gidicez çok merak ediyorum inş bu sefer bebiş bizimle kalır...
dün yediklerimi yazayım öğlen 1 haşlama yumurta 3 kaşık rus salatası yedim 120 gr kadar ekmek arasına kaşar koydum yedim arada kavun yedim akşam üzeride kivi yedim akşam yemeğinde 2 dilim ekmek yarım kase çorba bir kaç kaşık patates yemeği ve domates yedim sonrada 5 çatal kadar pasta yedim ...
bu sabah 7de bir kaç yudum poğça ve 1 armut yedim ...
canım sen sakaryadamı oturuyordun?
yok canım aslen bursalıyım evleneli 8 ay bitti ankarada yaşıyorum ...
kızlar öğlen iki etimek ile yoqurt yedim..şimdi ise akşam yemeqi olarak haşlama tavuk ile yoqurt bir dilimde lıght ekmek yedim..yanlız ben birşey sormak istiyorum dört günde 3,5 kq eksildim fakat iki gündür çok çabuk nefes nefese kaldıqımı yorulduqumu fark ettim..iki kelime konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...bunun yaptıqım diyetle bir ilgisi var mıdır sizce?
Canım hamilelik ve mide bulantısı çok zor.Ben burnum kanayana kadar kusuyordum.Şuan 2.hamilelikten bu sebeplerle de korkuyorum.Mide bulantın çok fazla ise,tuzlu şeyler yemeye yönel ama poaça felan olmasın.
Günaydın bayanlar..dün yoqundu giremedim..yediklerimi yazayım ama ...sabah diyet reçel lıght peynir.öğlen ızgara köfte patates püresi salata akşam haydari ve sossuz makarna yedim..bu sabah yine lıght peynir ve diyet reçelle bir buçuk dilim ekmek yedim..he bu arada her gün 2 saat kadar yürüyorum ve bisiklete biniyorum..bu 2 saati işten dolayı gün içine yaydım tabi...sabah işe giderkende bisikletle gidiyorum.114 kq da saplandım kaldım ama iki gündür gramlar oynuyo sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?