- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
benim fikrim çok abartı yememişin çağ kebabı şişe dizili kuşbaşı et ızgara yanındada ayran içmişin akşamada çorba ve yanında sebze yemeğide yiyebilirsin hafif beslenerek günü tamamlıyabilirsin..:)
günaydın kızlar kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 6 zeytin domates biber çay
bugün benim diyete başladığım gün 4. haftam oldu 130,600 gram ile başlamıştım 124,700 gram geldim bugün itibari ile 5,900 gram oldu benim için güzel birşey ben 2.3. hafta doğru düzgün veremediğimden korkmaya başlamıştım tiroidlerim ilaçla bile çalışmıyomu diye düşünmeye geçmiştim
günaydın kızlar kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 6 zeytin domates biber çay
bugün benim diyete başladığım gün 4. haftam oldu 130,600 gram ile başlamıştım 124,700 gram geldim bugün itibari ile 5,900 gram oldu benim için güzel birşey ben 2.3. hafta doğru düzgün veremediğimden korkmaya başlamıştım tiroidlerim ilaçla bile çalışmıyomu diye düşünmeye geçmiştim
bu tiroit çok kilo aldırıyormuş.allah yardımcın olsun sağlık sorunuyla beraber diyet yapmak çok zor azmine sağlık.hangi diyeti yapıyorsun.
Dün yediklerim şöle
12 gibi uyandım süt ve mısır gevreği yedim
saat 3 gibi 5 kaşık nohut küçük bir kase yoğurt ve domates salatalık
akşam fırında çupra ve salata 2 dilim ekmek bir kaç erik ve kayısı
su ve yeşilçay
teşekkür ederim :) tiroidlerimde sorun olduğunu anlamaları uzun zaman aldı 1 sene önce öğrendim işin tuhafı küçüklüğümden beri kiloluyum okdr tahliller yapıldı ortaya çıkmamıştı belki zamanında teşhis konsaydı bu halde olmazdımözellikle bir diyet yapmıyorum yediklerimi azaltıp zararlı şeylerden tadımlık yiyerek öğünlerimi atlamayarak devam ediyorum
bende yaş itibariyle tahlilerimi yaptırdım temiz çıktı.tiroiden bende şüpelenmiştim ama olmadığımı öğrendim.bu şekilde diyet yapman iyi uzun zamanda verilen kilo geri gelmez.mideni küçültmek uzun zaman alıyor.bende iştahlıyımdır.ama öyle aşırı yemem ama bende senelce düşük kalorili diyetlerle metebolizmamı düşürdüm şimdi toplamaya çalışıyorum.zayıfladım sanırken +3 bile çıktığım oluyor.3 ay olacak bu ayın 15 şinde bende giden çok az.ama pes etmedim.kendime 1 sene verdim.önce insülin direncimi artırmalıyım.yani yemek yediğimde gereğinden fazla insülin salgılaanıyor.normal bir insan da 1 taneyken bende 3-4 tane salgılanıyor.bu yüzden 1 lokmama 3 -4 lokma gibi oluyor.yani mücadele kolay deyil.yaş 42.3 doğum.
ben öğlen çikolatalı gofretle bir kaç çatal helva aldım...pişmanımmm...
cnm benim şekerimde var onun içinde ilaç içiyorum kilolar çok çabuk alınıyor ama verirken zor gidiyor :) 3 doğuma göre kilon güzel zaten pes etmek yok bugün belki kaçar ama ertesi gün unutçaksın yola devam edicen inşallah bu hastalıklarımda gider
geçmiş olsun tatlım.ama bildiğim kadrıyla şeker ve tiroid ilaçlarını düzenli kulanırsan zayıflamana yardımcı oluyormuş.benim bir arkadaşım vardı.boyu 150 linin bile altındaydı ama 80 kilodan fazlaymış.bunda tiroid varmış meğer.ilaç kulanmaya başlayıp günde 1 saat düzenli yürüyüp incecik oldu.şimdi bir genç kız gibi.belki kulandığın ilacın dozu yetmiyordur.tahlili bir yerde yaptırma birkaç farklı yerde yaptırıp kontrol et.bazen tahlileri dikatsiz yapıyorlar.
çok geç kalkıyon cnmmetabolizman bu şekilde çalışmayabilir
sağol cnm veremicem diye kendimden korkmuyorda değildim moralmen çok iyi şeyler yazmışsın arkadaşın adına çok sevindim Allah'ım banada nasip etsin :) haftaya doktoruma gidicem kiloları vermediğimi görünce ne der bilmiyorum :) arada sağlık ocağında falanda yaptırıyorum şuan ilaçları içtikçe düzene giriyor tiroidim
Haklısın cnm normalde 6.30 da uyanıyorum.Bu ara hastayım astım oldum malesef ilaçlar iğneler uyutuyor beni fena halde halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?