kızlar sormayın cumadan berı hastalıkdan oluyorum
ates afedersınız ıshal usume tıtreme yatak dosek yattım dune kadar cocuklarada gecdı
ev darma duman ıs guc bugun hasta hasta cok yogunum benı merak etmeyım kısa zamanda lkatılcam ınsaklah aranıza guya dıyet
yapıcaz benım kılolar hastalıkla gıdıyor malesef
günaydın kızlar dün giremedim pekte giren olmamış kaç gündür dünkü yediklerimi yazayım sabah kahvaltım yumurtanın sarısı peynir 1 çatal reçel öğlene doğru kreş şenliği vardı oraya gittik çay bahçesi gibi bir yerdi orda sigara böreği sarma boğaça limonata erik yedim çok görünebilir ama önceki yememe göre çok çok daha çok şeyler vardıda yemedim bunları biandada yemedim akşam üzeride fırında tavuktan bir parça salata erik yedim günü böyle bitirdim bugünkü sabah kahvaltımda1 boğaça domates çay.bugün oğlum kreşe başladı benim moraller sıfır annemler memlekete gidince yazları oğlum kreşte oluyor küçük olması birde içerlediğini görmek beni altüst etti
canım ya Allah yardımcın olsun ğercekden zor ama kısın rahat olman bıle buyuk bır nımet bırkac ay sabredersınız ğelır ğecer
merhabalar...topik çok sessiz...sabah iki lıght ekmekli tost bir kuru incir form çayı öqlen mavi yeşilin meyveli lıght bisküvisi iki etimek yoqurt ve çeyrek simit..şimdi ise bir avuç kadar ceviz yedim..
kızlar öğlen iki etimek ile yoqurt yedim..şimdi ise akşam yemeqi olarak haşlama tavuk ile yoqurt bir dilimde lıght ekmek yedim..yanlız ben birşey sormak istiyorum dört günde 3,5 kq eksildim fakat iki gündür çok çabuk nefes nefese kaldıqımı yorulduqumu fark ettim..iki kelime konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...bunun yaptıqım diyetle bir ilgisi var mıdır sizce?
Merhaba kızlar topiğe benim gibi yeni kişiler gelmiş hoşgelmişler.
Malesef ben sizin gibi istikrarlı davranamıyorum.Yapılabilecek en gıcık hatayı yapıyorum.Sabah öğlen kendimi tutup gece gece tıkınıyorum.Çok şükür kilo almıyorum.Sabah ve öğlen dengeliyor demekki.Ama hedefe ulaşamıyoruz malesef
yediklerime dikkat ediyorum ama açda kalmıyorum çok şükür suya gelince normaldede çok su içerim günde 3 litre su içiyorumdur uyanınca aklıma ilk su içmek gelir kilom ii 95.2 çıktım bu sabah genelde 100 gr inip çıkıyor değişmiyor çok hareketim yok sürekli halsizlik ve uyku var yürüyüş felan yapsaydım belki inerdi ama hiç halim yok:) bir önceki hamileliğimde 3 ayda 5 kilo felan almıştım çok abartı yiyordum bunda şimdilik ii gidiyorum hayırlısı bakalım.... bebiş şu an 7 haftalık 1 hafta sonra doktora gidicez çok merak ediyorum inş bu sefer bebiş bizimle kalır...
dün yediklerimi yazayım öğlen 1 haşlama yumurta 3 kaşık rus salatası yedim 120 gr kadar ekmek arasına kaşar koydum yedim arada kavun yedim akşam üzeride kivi yedim akşam yemeğinde 2 dilim ekmek yarım kase çorba bir kaç kaşık patates yemeği ve domates yedim sonrada 5 çatal kadar pasta yedim ...
bu sabah 7de bir kaç yudum poğça ve 1 armut yedim ...
canımmm çok geçmiş olsun noluyor sana bu kadar hastalık vücut direncin çok zayıflamış kendine dikkat et aman çocuklarda hastaysa vay haline bol bol su için doktora gittinizmi
kızlar benım tartım sonuında kafayı yedı zaten ucmusdu bılıyorsunuz en son cıkdığımda 113 -65-96-34 -56-22 ğibi kılolar ğosterıp duruyor ha pardon hıc durmuyor devam edıyor neyse bozuldu artık belkı manuel alırım eskı usul ne onerırsınız
kızlar benım tartım sonuında kafayı yedı zaten ucmusdu bılıyorsunuz en son cıkdığımda 113 -65-96-34 -56-22 ğibi kılolar ğosterıp duruyor ha pardon hıc durmuyor devam edıyor neyse bozuldu artık belkı manuel alırım eskı usul ne onerırsınız[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin...benim tartımda simbonun üzeri desenli siyah olanından bende memnunum hem fiyatıda uygun ben adeseden 22 liraya almıştım..
eveeet ben geldim kızlar herkese merhaba, kınayı düğünü misafirleri herşeyi gönderip rutin hayatıma geri dönecektim ki şimdi de bizimkilere tatil yolu göründü şimdi çamaşırlar ütüler onların hazırlanması var ben dün sabah tartıldım 85 gösterdi ama bir önceki gece çok hastalandım ondan olabilir dün bütün gün yattım hareketsiz sanırım onun için bugünde 86 gösterdi tartım çok yağmur yağıyo sabahtan beri yürüyüş falan iptal ama kızıma mayo haşema falan almaya gidecez o zaman biraz yürümüş olurum bakalım inş. yine hastalanmam be nasıl bi şeymiş arkadaş atlatamadık gitti
canım dıyetın cok sıkı bu sekılde cok hızlı kılo verebılırsın ama baslanğic iiçin bıraz sert yanı yavas yavas hızlandır ılk haftalar kısarak baslayıp ğün ğecdıkce bu tempoya ınersen vucudun kolay adapte olur ıllk ğünler sıkı dıyetle vucudunda su ve proteınde kaybedersın tabıkı vıtamınde sebebı bu sabredersen de olur vucudun zaman ıcınde toparlar ama bunyen eskı halınden ıster ıstemez daha hassas olur bol su ıcmeyıde sakın unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?