100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugünkü yediklerimi yazayım öğlene doğru ara öğünde 2 erik öğle yemeğim 12:30 yoğurtlu biber taze soğan maydanoz dereotu 2 dilim ekmek 18:30 gibi azcık fıstık ( yarım avuç kdr anca ) 20:30da yarım kase cacık 3 yk nohutlu pirinç pilavı yedim bugünüde bitirdik :)) mamelek sen nerelerdesin tam kayboldun

Bugün yediklerim bayanlar

Sabah az haşlanmış bir yumurta 1 dilim tuzsuz ekmek domates salatalık zencefil çayı

öğlen bir muz

ikindi vakti süt ve mısır gevreği

akşam 5 kaşık semiz otu yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt (hepsi tuzsuz ve çok az yağ ile pişmiş)

Az önce ıhlamur çayı şimdilk bu kadarr :)

3 litre su ve bir bardak yeşil çay ...
Zayıf günlerde görüşmek üzere iyi akşamlar :))

ınsallah canım inşallah

115,6 oldum bugün her tartıldıqımda 115 li rakamlardaydım..116 dan kurtuldum yani kızlar..dediğim gibi ödemi atıyorum sanırım hala..nasıll ödemse artık :)))

tebrıkler adım adım ğidecek ınsallah

bence yedıklerın hamıle bır bayan ıcın ğayet uyğun aksam bellı saat sonrası yememeye ozen ğösterdığın surece
kılo alacağını zannetmem ama bol bol su ıcmeyı unutmamalısın ıyı ve kalıtelı su ıc bebek ıcın onemlı sevğiler bu arada bebek kac haftalık

masallah canım nazar değmesın
ınsallah bır 4 hafta sonra artık 11o kusurlere duseceksın

kızlar hepınıze ıyı ğeceler
buğün cooooooooooooooooooooook yoğundum
sabahdan berı değil pc acmak tuvalete ğidemedım desem yerı
buğun kahvaltıdan berı az oncesıne kadar klozet takımı 3 takım suslemesını yaptım 3 komsum ve 1 arkadasım yardıma ğeldı
bırı kermese bırı duğunn hedıyesı bırıde benım banyoma
cok sukur bu dertten de kurtuldum
darısı dığer ısım ığne oyama

ğelelım yedıklerıme
sabak 2 dılım ekmek 6 tane zeytın 2 lokma peynıır
oğlen yarım poğaca
sekersız cay
mınık bır dılım bıskuvılı pasta
bolcada salata
aksam bır kase corba
2 dılım ekmek
2 orta boy bıber dolması
ayran
aradada bır turk kahvesı ıcdım mısafırlerımle

kızlar su ıcemıyorum ya aklıma ğelmıyor duzenım bozuldu bu ne kadar bır yoğunluk anlamıyorum yaaa catlıcam yanıı artık
dua edınde alnımın akıyla bu ıstende feraha kavusayım
ınsallah sabah ğorusuruz

günaydın kızlar :) hayırlı cumalar bugün haftanın son günü dinlenmeye ihtiyacım var :))
sabah kahvaltım 1 dilim köy ekmeği peynir domates biber çay ( biber bilmiyorum ama sankim doygunluk hissi veriyor hoşuma gitti tavsiye ederim) :)

kızlar ğünaydın
sabah kahvaltım 1 dılım ekmek
1 tane zeytın
bır dılım peynır
sekersız cay saat 8.3O da yaptım

az sonra ara öğünüm
1 tane portakal 1O.3O da

hafi bakalım durmak yok yola devam

asuman çok güzel gidiyorsun
motivasyonun harika
işlerinde Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda bitirirsin

suyu unutuyorsun. bu çok önemli biliyorsun.
hadi kalk 2 bardak su iç
sevgiler

günaydın..Hayırlı Cumalar kızlar..sabah kahvaltım lıght ekmekle hazırlanmış kaşar peynirli iki tost şekersiz çay..

asuman çok güzel gidiyorsun
motivasyonun harika
işlerinde Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda bitirirsin

suyu unutuyorsun. bu çok önemli biliyorsun.
hadi kalk 2 bardak su iç
sevgiler

hemen içiyorum arkadasım
aslında unutmuyordum da bu ara yoğunlukdan unutuyorum
tesekkurler

dur ben de içeyim
birbirimize örnek olalım
her topiği takip etmiyorum
sana çok inanıyorum
tanımasam da seviyorum

yediklerime dikkat ediyorum ama açda kalmıyorum çok şükür suya gelince normaldede çok su içerim günde 3 litre su içiyorumdur uyanınca aklıma ilk su içmek gelir kilom ii 95.2 çıktım bu sabah genelde 100 gr inip çıkıyor değişmiyor çok hareketim yok sürekli halsizlik ve uyku var yürüyüş felan yapsaydım belki inerdi ama hiç halim yok:) bir önceki hamileliğimde 3 ayda 5 kilo felan almıştım çok abartı yiyordum bunda şimdilik ii gidiyorum hayırlısı bakalım.... bebiş şu an 7 haftalık 1 hafta sonra doktora gidicez çok merak ediyorum inş bu sefer bebiş bizimle kalır...

dün yediklerimi yazayım öğlen 1 haşlama yumurta 3 kaşık rus salatası yedim 120 gr kadar ekmek arasına kaşar koydum yedim arada kavun yedim akşam üzeride kivi yedim akşam yemeğinde 2 dilim ekmek yarım kase çorba bir kaç kaşık patates yemeği ve domates yedim sonrada 5 çatal kadar pasta yedim ...

bu sabah 7de bir kaç yudum poğça ve 1 armut yedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…