- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Haklısın cnm normalde 6.30 da uyanıyorum.Bu ara hastayım astım oldum malesef ilaçlar iğneler uyutuyor beni fena halde halsizim.
pişman olduysan daha yapmazsın dermişim[/QUOTE
bizim işimiz marketçiliik canım o yüzden hep o çikolatalarla karşı karşıya bakışıyoruz ..çoookk zor karşı koymam ama en azından günde bir taneyle atlatabilirim :))
bencede 117
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
ınsallah canım inşallahBugün yediklerim bayanlar
Sabah az haşlanmış bir yumurta 1 dilim tuzsuz ekmek domates salatalık zencefil çayı
öğlen bir muz
ikindi vakti süt ve mısır gevreği
akşam 5 kaşık semiz otu yemeği 3 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt (hepsi tuzsuz ve çok az yağ ile pişmiş)
Az önce ıhlamur çayı şimdilk bu kadarr :)
3 litre su ve bir bardak yeşil çay ...
Zayıf günlerde görüşmek üzere iyi akşamlar :))
115,6 oldum bugün her tartıldıqımda 115 li rakamlardaydım..116 dan kurtuldum yani kızlar..dediğim gibi ödemi atıyorum sanırım hala..nasıll ödemse artık :)))
ben öğlen çikolatalı gofretle bir kaç çatal helva aldım...pişmanımmm...
ben dün öğlen 12.30 gibi tost yedim yanındada meyva suyu akşam yemeğine kadar arada 2 defa muz yedim bir kaç yudumda bal kaymak yemiştim.... akşam yemeğinde bir küçük tabak patates yemeği iki dilim ekmek bir kase çorba... daha sonra bir kaç yudumda eşimin pastasından yedim....
bu sabah 7.30da bir armut yedim bir tane kestaneli çikolata minik bişey...
günaydın kızlar kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 6 zeytin domates biber çay
bugün benim diyete başladığım gün 4. haftam oldu 130,600 gram ile başlamıştım 124,700 gram geldim bugün itibari ile 5,900 gram oldu benim için güzel birşey ben 2.3. hafta doğru düzgün veremediğimden korkmaya başlamıştım tiroidlerim ilaçla bile çalışmıyomu diye düşünmeye geçmiştim
asuman çok güzel gidiyorsun
motivasyonun harika
işlerinde Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda bitirirsin
suyu unutuyorsun. bu çok önemli biliyorsun.
hadi kalk 2 bardak su iç
sevgiler
bence yedıklerın hamıle bır bayan ıcın ğayet uyğun aksam bellı saat sonrası yememeye ozen ğösterdığın surece
kılo alacağını zannetmem ama bol bol su ıcmeyı unutmamalısın ıyı ve kalıtelı su ıc bebek ıcın onemlı sevğiler bu arada bebek kac haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?