100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

canım ınsallah 3 aydan sonra gececek sabret
bu arada doktora gıttınız mı ne dedı kalp atısı duyulmusdur heralde

iyi geceler kızlar artık toparlanın kızlar bugünde kimse uğramamış mamelek dışında kendi kendime yazmak bana bişey ifade etmiyor hani yorumlarınız nerde yedikleriniz nerde :) iyi geceler

ya canım benım cok cok haklısında ınan yerımden kalkmadan ev e fılan bakmadan cocukların karnını doyurrup sadece su ıgne OYASINI yetısdırmeye calısıyorum cok yoruldum artık son 4 5 gunum kaldı cok da az kaldı ama gel gor kı araya sureklı baska seyler gırıyor mesela yarın ve oburgun bahcede ekım dıkım ıslerı var elısımı bıle yapamıcam bır kkurtulsaydım hayırlısıyla gelecez sen merak etme aklım hep burda
ha bıde 4 4luk yapamıyorsamda tamamen de bozmuyorum hala aynı kılodayım en azından bu duruma vucudum ıyıce alısıyordur

merhaba
kendine eziyet etme kalori hesabı ile dene daha kolay oluyor bende 110 kiloyum kalori hesabı yaparak yiyorum

günaydın kızlar iyisinizdir umarım maşallah herkes ya diyeti bıraktı yada giremiyor :) misafirlerimiz vardı o yüzden giremedim ama benim diyetim devam ediyor 6,900 gram oldu verdiğim sizler ne durumdasınız düzenli gidelim kızlar mazereti olmayan günde en azından 1 gün girip günlüklerini yazsın derim ben :) hadi bakalım hareket bekliyorum :))
bugünkü kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates birazdanda yeni dünya yicem

canım mazereti olana bişey demiyorum :) senin işin zaten zor 3 çocuk maşallah el işi falan birde bahçen normaldir belki bende evde olsam giremem öylede oldu zaten alma kiloda gerisi kolay kalıcı kilo vermen en iyisi :)) kolay gelsin

günaydın...ben hergün giriyorum fakat hiç kimse yok diye yazmıyorum .zaten senden başkada yazan yok :)) 8 mayısta başladım bende 119la bu sabah 111.5 olmuşum karatay diyetiyle.

günaydın...ben hergün giriyorum fakat hiç kimse yok diye yazmıyorum .zaten senden başkada yazan yok :)) 8 mayısta başladım bende 119la bu sabah 111.5 olmuşum karatay diyetiyle.

günaydın cnm yazalımki en azından gaza geliriz cnm :) 7,500 kilo çok cnm sen naptın böyle hızlı verirsen hızlı alırsın dikkat et bence :)) ama süperrrr tebrik ederim

günaydın kızlar bende hergün mutlaka girip bakıyorum kilom aynı yerde 1 aydır almadım çok şükür 500grda vermiştim zaten bu gün doktora gidicem bakalım bebiş ne durumda çok heyecanlıyım :)

günaydın cnm yazalımki en azından gaza geliriz cnm :) 7,500 kilo çok cnm sen naptın böyle hızlı verirsen hızlı alırsın dikkat et bence :)) ama süperrrr tebrik ederim

teşekkürler canım tebriğin için..bunun çoqu ödem zaten canım..giderek daha azalacaktır kilo vermem.son derece saqlıklı besleniyorum.mutfaqımı değiştirdim desem yeridir.hiç aç kalmıyorum canım.karatay diyetini uyguluyorum.ekmeği yaqı kızartmayı ve şekeri kestim.zeytin yaq ve tereyaq dışında yaq kullanmıyorum ve yiyecekleri doqru pişiriyorum.gerisi kendiliğinden geliyor zaten
haa tabi oturarak başarıya kavuşan tek canlı tavuktur :)) her gün 1-2 saat yürüyorum ve bisiklete biniyorum.akşam 9-11 arası.gün içindede yürüyorum zaten.bunlarda var tabi.

günaydın kızlarrrr dün öğlenden beri yediklerimi yazayım
öğlen sarma tavuk ızgara domates öğleden sonra yeni dünya ( muşmula ) akşam üzeri sarma domates bisküvili pasta akşam 20:30 civarı domates 1 tanede halley ama midem çok kazındı açım açımmmm ( direnmeye çalıştım
sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği 2 yumurta sarısı peynir 5 zeytin çay biraz öncede yeni dünya yedim ama noluyor bana bilmiyorum önümde olsa saldırcam yiyeceklere

Son düzenleme:
Günaydınnnn...bende dünikindi gibi yedim en son..zeytin yaqlı bezelye , yumurtalı soqan yahnisi,çoban salata ve yoqurt vardı..bir dahada acıkmadım.akşamda tempolu yürüyüş yaptım 2 km. birazda bisiklet sürdüm.
bu sabah iki haşlanmış yumurta,peynir,bir sivri biber,5-6 zeytin,fındık ve kiraz yedim. öğleni düşünmedim henüz :))

dün doktora gittik bebiş 9. haftada şu anlık bir sorun yok inş hep böyle devam eder...bu sabah 94.7 çıktım 200gr daha eksilmişim 1ayda 800gr gitmiş fena sayılmaz:))

dün doktora gittik bebiş 9. haftada şu anlık bir sorun yok inş hep böyle devam eder...bu sabah 94.7 çıktım 200gr daha eksilmişim 1ayda 800gr gitmiş fena sayılmaz:))

cnm benim senin adına çok sevindim Allahım bebişini güle güle kucağına almayı nasip etsin :) zaten bu ayıda atlattınmı rahat olursun :)

slmmmm bugün öğlen yediklerim tavuk ızgara domates salatalık 5-6 tane yeni dünya akşam üzeri 5-6 tane yeni dünya 21:00 civarı saat geç ama kriz var bende yiyesim geliyor devamlı dondurma domates 3-4 dilim patates kızartması sigara böreği 5 tane şeftali suyu 1 bardak ( yarın kemerler sıkılıyor ben yürüyüşümü yazmıyorum pek günlük yarım saat yürüyorum evdede hareket falan işte böyle bu saatten sonra hareket yapayımda yediklerim erisin bari (

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar yine kimsecikler uğraşamamış bende başka topiklere kaymak istemiyorum ama bir yerde toplanmak istiyorum ama böyle kendi kendime yazmakta tuhaf oluyor en azından yazarken gaza geliyordum yorumlar falan sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği peynir 2 yumurta sarısı 3 zeytin domates salatalık biber :)

günaydınnn canım...vala ben genelde onlıne takılıyorum hep bakıyorum buraya ama kimse olmuyo.bende senin gibi kendi kendime mi yazacam diye düşünüyorum.benim gittiğim bir kaç topik daha var.nerden cevap gelirse oraya yazıyorumdiyim :)) sonuçta amaç dayanışmayla kilo vermeye motive olmak.bugün 14.gün 2 haftayı bitirdim tam 10 kq verdim.inşallah böyle gider..bu sabah aynada gamzemi yeniden gördümbayaqı uzun zamandır görünmüyordu bu beni çok mutlu ettii..bu arada dünkü menümüde yazayım.
sabah:
2 yumurta haşlanmış
5-6 kiraz
5-6 zeytin
peynir
sivri biber
fındık

öğlen:
tavuk sote
mercimek çorbası
yoqurt

akşam:
zeytin yaqlı taze fasulye
yoqurt
badem

bu sabah menemen ,peynir, zeytin ,badem ve şekersiz çay içtim.bir haftadır ekmek yemiyorum.

cnm kilon süper ya çok hızlı verdin gibime geliyor ama motive olmak için süper sakın bozma diyetini :) bende burda başladım diye başka yerlere yazmakta içimden gelmiyor okuyorum bol bol başka yerleride ama yazmıyorum işin aslı :) bu karatayın 2 tane kitabını aldım ama açmak nedense içimden gelmedi sanki beynimde ters tepecekmiş gibime geliyor ama yediklerine bakınca sadece ara öğünle ekmek yok ha gayret

canım bence hemen okumalısın..nettede araştır istersen bol bol..bana çok uydu.dediğin gibi yemediğim sadece un ve mamülleri ... şeker ve rafine gıdalar..patates mısrda dahil..en sevdiğim şey kuruyemiştir mesela..oda var :)) yediklerimi yazıyorum gördüğün gibi aç kalmıyorum eksik beslenmiyorum..sanada şiddetle tavsiye ederim canım.kitabı okuduqunda neyi neden yaptıqımızı neden yemediğimizi nedne yediğimizi çok iyi anlıyrsun.bir hafta dene bak nasıl değişecek alışkanlıkların..akşam 8 den sonra birşey yemiyeceksin uykuda bile kilo verebiliyorsun..lütfen oku derim kitabı kafana yatmazsa o başka..

cnm ben zaten bir ara internette araştırırken almıştım kitabı neden okumadığıma gelince hani diyetisyenler liste verirya uyman gereken liste falan ondanmı bilmem bu kitapta şunu ye bunu yeme gibi şeyleri okuyup harfiyen uymazsam kendime yanlış yapcakmışım gibi hissederim diye ters tepiyordu ama senin dediğini yapayım bakalım :)

eğer gerçekten istersen uyarsın canım..daha doqrusu bende şu var..ben yaptıqım şeyin sebebini bilmek isterim..nedne bir kk peynir neden ekmek yasak? gibi düşünürüm..ve karatay bana bunların hepsinin cevabını veriyor.ekmeğin vücuda yaptıqı tahribatı anlatıyor.bilimsel ve mantıklı sebepler gösteriyor.ee ben nedne kendim için iyi olanı yapmayım.sigarayı bıraktım 15 sene sonra..ekmeği nedne bırakamayım.ki bak benim için çok daha zor neden dersne bizim marketimiz var ( eskiden bakkaldı ya onlardna :)) ) ve günün bazı saatlerinde ben duryorum eşimin işleri oluyo vs..her yanım çikolata kek cips kola dondurma..dün akşam nerdeyse browniye dalacaktım kaçtım hemen dükkandan.eşime bıraktım durmadım..bir avuç bademle atlattım hatta :))
ben karatayı zayıflasam istediğim kiloya gelsemde bırakmam çünkü bu benim için yaşam biçimi oldu...he ne olur ayda bir kez bir dilim pasta yerim yada kek yada börek..ama şuan asla kaçamak yapmayı göze alamıyorum..Allah ^ta bu azmimi almasın bendne inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…