100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Öğünler atlanmamalı bence sonrası daha fazla yiyebilirsin:)))

öğün atlamıyorum aslında zaten dört beş gündür akşam altıdan sonra yememeye dikkat ediyorum..akşam yemeqinide 17:00 gibi yiyordum bugün bir saat erken oldu sadece..öğlende yoqurtla galeta yemiştim zaten..üç öğün yedim yani bugün...sizler saat kaçta neler yiyorsunuz ?

Ben 6 öğün yiyorum 3 ana öğün 3 ara öğün ara öğünlerim meyve,yoğurt, süt,ceviz fındık,sütlü tatlı oluyor genelde.Akşam bende en geç 19.00 da yiyorum çok azda olsa yarım saat yürüyorum tempolu değil.(hareket harekettir )

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim 19:30 civarı balık salata 2 dilim ekmek dondurma ve şimdide bol bol bitki çayı

aramıza hoş geldin:) bişey sormak istiyorum hamileyken çok kilo alman doğumda ve sonrasında sıkıntı oluşturdumu... bende hamileyim daha 7 haftalık hamile olduğumu bilmeden diyet ve spora başlamıştım 10 günde 3.5 kilo vermiştim hamile olduğumu öğrenince sporu bıraktım ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum çok fazla kilo almaktan korkuyorum burda arkadaşlarla kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı bir şekilde doğarsa inş doğumdan sonra durmak yok yola devam:)

diyetisyenlerin söylediği 7 den sonra bişey yeme hoş ara öğünüde veriyor yinede akşam 9 gibi yoğurt galetanın yanında senin daha sebze yada et türü yemen lazımdı öğün olması için renk arkadaşımın dediği gibi ben saatli yapmayı nedense istemiyorum ama olması gereken saatli yemek bir arkadaşım ben öğlen yemeğini 3 gibi yedim diye bana dediki doktorun söylediğine göre 2 ye kdara öğleyemeğini yemeliymişim metabolizmamın çalışması için

misafirlerim olduğu için nete çok giremedim yeme düzenimde azcık bozuldu ama bu sabah kilom 95.3 çıktı 100 gr daha az çıktım:)) sabah misaifrlerimi yolcu ediyorum daha düzenli beslenirim inş...

öncelikle hoşbuldum..teşekkürler...hiç bir hamileliğimde kilo fazlalıqı yüzünden bir sıkıntım olmadı sezeryan olduqum halde..gebelik şekerim çıktı son ayda fakat oda kilodan değildi bence babam vefat etmişti o ara tüm dengem bozuldu zaten ki onunda herhangi bi zararı olmadı doqumla plesentanın çıkmasıyla şeker eski haline döndü ..zaten dediğim gibi oda sorun teşkil etmedi bana veya hayatıma veya bebeqe..son derece aktif bir gebeydim..doquma bir hafta kalana kadar otobüs yolculuqu yaptım havuz ve denizdeydim. hamilelik süper geçti yani (hele üzerine göre mayoda bulduysan)..doqumda 3 sezeryan olmasından dolayı (kilolu deil) biraz sıkıntım oldu şöyleki 2. doqumumdan kalan yapışıklıklar vardı..ama yinede herşey rahat ve konforluydu spinal anestezi altında yaptım doqumu ve dikişlerimde her normal insan gibi iyileşti..ve ben doqumdan sonra aldıqım tüm kilolardan kurtuldum..sonrasında sigarayıda bırakınca üstüne aldım bir on kilo daha..tabi kide kendini kontrol altında tutmaya çalış fakat çokta yıpratıp sıkma..özellikle ilk hamileliğinse..her zaman yaşanmıyor bu tür şeyler birazda tadını çıkar yani :))

Son düzenleme:

ben sık ye az ye felsefesine inanmıyorum sanırım..fkat gün içinde atıştırmalar oluyor tabi..mesela bende akşam üzeri bir muz yedim..o kadarla kalacak sandım ama kalmadı demin parka gittik ordada çocuklarla iki avuç kadar nerdeyse fıstık yedim ve pişmanım sanırım yarısını yiyebilirdim en azından..benim işim ve hayatım gereqi gün içinde sürekli yürüyorum zaten..şöyleki marketimiz var ve gün içinde ben sürekli marketle ev arasında mekik dokuyorum yolda ortalama 10 -15 dk sürüyor tempolu hızlı yürüdüğümde.bide elimde çocuk arabasıo düşün artık gün boyu en az dört sefer gidiyorum bide dönüşleri var bunun ayrıca park yürüyüşü falanda yapıyorum akşamları..hareket full var yani tek mesele yeme alışkanlıqı..dükkandayken dışarıdan yemek yemek çok kilo aldırdı köfte ekmek döner börek gibi hazır gıdalar özellikle şişirdi beni ama artık almıyorum evden getriyorum..

Günaydın kızlar...
dün öğlen size yazdığım şekilde yedim ama sonrası kaçtı
öğleden sonra 3 gibi, müdürümüzün eşine yaptırdığı sarmalardan yedim,inceydiler ama 10-15 tane yemişimdir biraz sıkıntılıydı öğleden sonra iş yerinde,ondan oldu sanırım.
Akşam balık yemeye gittik, ızgara levrek, biraz kalamar ve 1 dilim kadar ekmek yedim. böyle işte...

sen kendi vücudun için daha iyisini bilirsin ama benim d,yetisyenim belli bi saatten sonra yemeyerek verilen kilolaların uzun süre sürmeyeceğini, ilk etapta versen de sonrasında bünyenin buna tepki gösterip depoya geçeceğini söyledi. vermemiz gereken kilolar az değil, sanki yesen daha iyi gibi ama sen bilirsin tabi.. benim 9da ara öğünüm var akşam mesela, onu bile atlarsam kızıyor :)

dün tartıma pil aldım ve tartıldım ..gözlerime inanamadım desem yalan olur bekliyordum böyle bir rakam tam 119 ...demin uyanınca tartıldım 117...dünde çok tok deildim aslında ama içtiğim suların etkisimi desem bilemiyorum tartının yeri aynı kıyafetler aynı şişlik falan vardı yada bir günde 2 kq veremem herhalde :)))))

günaydın kızlar sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates çay

sen 117 yi dikkate al bence gece yatarken nerdeyse 1,5 kilo fazla görülebiliyosun sabahki tartıldığın daha gerçekçi olur bence :) ama moralmen çok güzel oluyor

bencede 117 yi al

kızlar gunaydın en son dun aksamı yazmamısdım
dun aksam yarım dılım lazanya
1 kepce corba
bır de kucuk bır dılım yaspasta yedım

bu sabah 2 dılım ekmek az yagda sucuklu yumurta yedım

kızlar farkındaysanız eskı duzenıme bır turlu donemedım ama sureklı kontrol altında tutuyorum kıloda bır degısıklık yok
ama su hastalık sonrada kendıme gelmeye calısmam sımdıde ozel durumlar ama her ne olursa olsun sunu farkedıyorum ben artık eskı ben degılım
evet ınsallah hızlı bır seıkılde eskı duzenımı tekrar kazanacagım sevgıyle kalınnn

tşkler canım şu mide bulantılarım bir geçse keyfini çıkarıcamda:) ben 10 kilodan fazla almayayaım diyorum ama mide bulantıları geçince iştah nasıl olcak bilmiyorum benim ablam hamileliğinde acaip yiyordu zaten 48 kilo bişeydi yesede sorun yoktu yani:)

bencede sen 117 yi al sabah ve akşam fark eder ben her sabah aynı şartlarda ve genelde aynı saatte bakıyorum kiloma kıyafetlerde fark ettiği için çamaşırla tartılıyorum...

kızlar bir kaç gündür yediklerimi yazamadım ama güzel yedim hele akşam eşim annemler var diye pide yaptırmış pide yedim bir dilim kendi yaptığım pastadan yedim dün gün içerisinde sütlaç ve dondurmada yemiştim sabah kahvaltımı normal klasik kahvaltı olarak yapmıştım bu gün tartıldığımda geçen çıktığım 100gr eksik yerine gelmiş:)) neyse bu gün normal beslenmeme dönüyorum
sabah 6da annemleri otagara götürdük orda bir bardak portakal suyu ve küçük bir sigara böreği yedim şu an daha bişey yemedim açım ama midem bulanıyor ve canım hiç bişey istemiyor...

slm kızlarrr 11:00 gibi ara öğünde 6 erik yedim
12:30 öğle yemeğim kısır( bol yeşillikli ) 2 yk yoğurt 1 lokmada simit ekmeği
15:30 ara öğünüm 6 erik bir lokmada pudingli kek

ben güne yine dışarıda başladıqım için bir simitten az simit yedim fakat bu defa yanında hiçbirşey yoktu..öğlen oqlumun dürüm çiğ köftesinden iki kez ısırdım..öğleden sonra fazla acıktım ve dayanamayıp cağ kebabı yedim iki şiş..yanında ayran ..deminde bir meyveli soda içtim..bundan sonrası iin bir fikrim yok fakat akşama çorba gibi hafif birşeyler düşünüyorum fikri olan varsa öneri alabilirim kızlar...

benim fikrim çok abartı yememişin çağ kebabı şişe dizili kuşbaşı et ızgara yanındada ayran içmişin akşamada çorba ve yanında sebze yemeğide yiyebilirsin hafif beslenerek günü tamamlıyabilirsin..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…