ben dün yapamadıqım bezelye ve pilavımı yaptım ikişer kaşık yedim yanındada yoqurt..akşama yemen yemeyi düşünmüyorum..geç oldu zaten..atıştırmalık galeta falan belki oda akşam 6 ya kadar sonrasında sadece su içmek istiyorum..
öğün atlamıyorum aslında zaten dört beş gündür akşam altıdan sonra yememeye dikkat ediyorum..akşam yemeqinide 17:00 gibi yiyordum bugün bir saat erken oldu sadece..öğlende yoqurtla galeta yemiştim zaten..üç öğün yedim yani bugün...sizler saat kaçta neler yiyorsunuz ?
inşallahhhh...ben gittim geçen sene diyetisyene açıkcası düzenli gitmeme raqmen ve kilo vermeme raqmen memnun kallmadım ..elime listeyi verdi bunları yyap dedi ben kendi azmimle verdim çok yürüdüm bitki çayları çok içtim vs..ama sonra hamile kalınca gitti tabi diyet...8 kilo vermiştim 113 le başlamıştım 105 olmuştum on günde hemde...hamile kalınca bıraktım tabi doquma kadar 123 kq oldum.o yüzden artık siyetisyene gtmek istemiyorum.hormonlarıma tiroide baktırdım yok bir sorun yani iş bende bitiyor :))) inş bu defa tam anlamıyla becerebilirim..
öğün atlamıyorum aslında zaten dört beş gündür akşam altıdan sonra yememeye dikkat ediyorum..akşam yemeqinide 17:00 gibi yiyordum bugün bir saat erken oldu sadece..öğlende yoqurtla galeta yemiştim zaten..üç öğün yedim yani bugün...sizler saat kaçta neler yiyorsunuz ?
aramıza hoş geldin:) bişey sormak istiyorum hamileyken çok kilo alman doğumda ve sonrasında sıkıntı oluşturdumu... bende hamileyim daha 7 haftalık hamile olduğumu bilmeden diyet ve spora başlamıştım 10 günde 3.5 kilo vermiştim hamile olduğumu öğrenince sporu bıraktım ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum çok fazla kilo almaktan korkuyorum burda arkadaşlarla kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı bir şekilde doğarsa inş doğumdan sonra durmak yok yola devam:)
Ben 6 öğün yiyorum 3 ana öğün 3 ara öğün ara öğünlerim meyve,yoğurt, süt,ceviz fındık,sütlü tatlı oluyor genelde.Akşam bende en geç 19.00 da yiyorum çok azda olsa yarım saat yürüyorum tempolu değil.(hareket harekettir )
ben dün yapamadıqım bezelye ve pilavımı yaptım ikişer kaşık yedim yanındada yoqurt..akşama yemen yemeyi düşünmüyorum..geç oldu zaten..atıştırmalık galeta falan belki oda akşam 6 ya kadar sonrasında sadece su içmek istiyorum..
dün tartıma pil aldım ve tartıldım ..gözlerime inanamadım desem yalan olur bekliyordum böyle bir rakam tam 119 ...demin uyanınca tartıldım 117...dünde çok tok deildim aslında ama içtiğim suların etkisimi desem bilemiyorum tartının yeri aynı kıyafetler aynı şişlik falan vardı yada bir günde 2 kq veremem herhalde :)))))
dün tartıma pil aldım ve tartıldım ..gözlerime inanamadım desem yalan olur bekliyordum böyle bir rakam tam 119 ...demin uyanınca tartıldım 117...dünde çok tok deildim aslında ama içtiğim suların etkisimi desem bilemiyorum tartının yeri aynı kıyafetler aynı şişlik falan vardı yada bir günde 2 kq veremem herhalde :)))))
öncelikle hoşbuldum..teşekkürler...hiç bir hamileliğimde kilo fazlalıqı yüzünden bir sıkıntım olmadı sezeryan olduqum halde..gebelik şekerim çıktı son ayda fakat oda kilodan değildi bence babam vefat etmişti o ara tüm dengem bozuldu zaten ki onunda herhangi bi zararı olmadı doqumla plesentanın çıkmasıyla şeker eski haline döndü ..zaten dediğim gibi oda sorun teşkil etmedi bana veya hayatıma veya bebeqe..son derece aktif bir gebeydim..doquma bir hafta kalana kadar otobüs yolculuqu yaptım havuz ve denizdeydim. hamilelik süper geçti yani (hele üzerine göre mayoda bulduysan)..doqumda 3 sezeryan olmasından dolayı (kilolu deil) biraz sıkıntım oldu şöyleki 2. doqumumdan kalan yapışıklıklar vardı..ama yinede herşey rahat ve konforluydu spinal anestezi altında yaptım doqumu ve dikişlerimde her normal insan gibi iyileşti..ve ben doqumdan sonra aldıqım tüm kilolardan kurtuldum..sonrasında sigarayıda bırakınca üstüne aldım bir on kilo daha..tabi kide kendini kontrol altında tutmaya çalış fakat çokta yıpratıp sıkma..özellikle ilk hamileliğinse..her zaman yaşanmıyor bu tür şeyler birazda tadını çıkar yani :))
ben güne yine dışarıda başladıqım için bir simitten az simit yedim fakat bu defa yanında hiçbirşey yoktu..öğlen oqlumun dürüm çiğ köftesinden iki kez ısırdım..öğleden sonra fazla acıktım ve dayanamayıp cağ kebabı yedim iki şiş..yanında ayran ..deminde bir meyveli soda içtim..bundan sonrası iin bir fikrim yok fakat akşama çorba gibi hafif birşeyler düşünüyorum fikri olan varsa öneri alabilirim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?