• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

yediklerime dikkat ediyorum ama açda kalmıyorum çok şükür suya gelince normaldede çok su içerim günde 3 litre su içiyorumdur uyanınca aklıma ilk su içmek gelir kilom ii 95.2 çıktım bu sabah genelde 100 gr inip çıkıyor değişmiyor çok hareketim yok sürekli halsizlik ve uyku var yürüyüş felan yapsaydım belki inerdi ama hiç halim yok:) bir önceki hamileliğimde 3 ayda 5 kilo felan almıştım çok abartı yiyordum bunda şimdilik ii gidiyorum hayırlısı bakalım.... bebiş şu an 7 haftalık 1 hafta sonra doktora gidicez çok merak ediyorum inş bu sefer bebiş bizimle kalır...

dün yediklerimi yazayım öğlen 1 haşlama yumurta 3 kaşık rus salatası yedim 120 gr kadar ekmek arasına kaşar koydum yedim arada kavun yedim akşam üzeride kivi yedim akşam yemeğinde 2 dilim ekmek yarım kase çorba bir kaç kaşık patates yemeği ve domates yedim sonrada 5 çatal kadar pasta yedim ...

bu sabah 7de bir kaç yudum poğça ve 1 armut yedim ...

canım sen sakaryadamı oturuyordun?

Merhaba kızlar topiğe benim gibi yeni kişiler gelmiş hoşgelmişler.
Malesef ben sizin gibi istikrarlı davranamıyorum.Yapılabilecek en gıcık hatayı yapıyorum.Sabah öğlen kendimi tutup gece gece tıkınıyorum.Çok şükür kilo almıyorum.Sabah ve öğlen dengeliyor demekki.Ama hedefe ulaşamıyoruz malesef

kızlar öğlen iki etimek ile yoqurt yedim..şimdi ise akşam yemeqi olarak haşlama tavuk ile yoqurt bir dilimde lıght ekmek yedim..yanlız ben birşey sormak istiyorum dört günde 3,5 kq eksildim fakat iki gündür çok çabuk nefes nefese kaldıqımı yorulduqumu fark ettim..iki kelime konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...bunun yaptıqım diyetle bir ilgisi var mıdır sizce?

kızlar öğlen iki etimek ile yoqurt yedim..şimdi ise akşam yemeqi olarak haşlama tavuk ile yoqurt bir dilimde lıght ekmek yedim..yanlız ben birşey sormak istiyorum dört günde 3,5 kq eksildim fakat iki gündür çok çabuk nefes nefese kaldıqımı yorulduqumu fark ettim..iki kelime konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...bunun yaptıqım diyetle bir ilgisi var mıdır sizce?

slm cnm sen öğlen yemeğinde etimekle yoğurt yetmez yanında senin sebze yemeği yada et grubu yemen lazım sen bu şekilde verdiğini geri alırsın yarın arttırdığında yediklerini. güçsüz kalıyosundur tahminim biraz daha düzenli beslensen daha iyi olur bence :)

slm kızlar bugün yediklerimi yazayım :) öğlen 13:00 gibi 2 dilim çavdar ekmeği 4 yk taze fasulye yoğurt domates yeşillik taze soğan
ara öğünlerde 3 kuru kayısı 1 dilim pudingli kek akşam yemeğimdede kıymalı menemen 4 yk nohutlu pirinç pilavı taze soğan 1 çatal çilek reçeli.kızlar regl olcam sanırım çok kötü tatlı cnm çekiyo sanki krize giriyo gibiyim :(

slm kızlar maşallah kimsecikler uğramamış sakın diyeti unutmayın haaa :))
sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği 2 sosis peynir 2 çatal çilek reçeli
ara öğün falan kalmadı tabi biraz önce çarşıdan geldik 1,5 avuç kadar fıstık yedim soda içtim tatlı krizim devam ediyo ama bastırmaya devam :)) görüşürüz

merhabalar...topik çok sessiz...sabah iki lıght ekmekli tost bir kuru incir form çayı öqlen mavi yeşilin meyveli lıght bisküvisi iki etimek yoqurt ve çeyrek simit..şimdi ise bir avuç kadar ceviz yedim..

iyi akşamlar kızlar akşam üzeri 17:30 gibi yediklerim ızgara 2 şer parça tavuk et ızgara soğan biber salata 5-6 erik 21:00 civarı dondurma bugünlük bu kadar görüşürüz :3:

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar kızlar mide bulantılarım şiddetle devam ediyorum bişeyler yiyorum ama iştahla değil yemem gerektiği için sabah 6dan sonra 2 kuru incir yedim mide bulantım belki geçer diye 8de de bir kaç yudum poğaça yedim az önve 250 gr yoğurt 50 gr ekmek yedim bir küçük kestaneli çikolata yedim ama hala midem bulanıyor.. bu gün tartıda 94.9 çıktım hamile olduğumu öğrendiğimden beri 600gr vermişim..

Canım hamilelik ve mide bulantısı çok zor.Ben burnum kanayana kadar kusuyordum.Şuan 2.hamilelikten bu sebeplerle de korkuyorum.Mide bulantın çok fazla ise,tuzlu şeyler yemeye yönel ama poaça felan olmasın.

Buarada sabah 2 haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim.Ama öğlene dayanamayacağım kesin.Supangle koymuşlar.Brokoli salatası,yoğurt ve supangle değişik bir öğün olacak benim için.

günaydın kızlar dün giremedim pekte giren olmamış kaç gündür dünkü yediklerimi yazayım sabah kahvaltım yumurtanın sarısı peynir 1 çatal reçel öğlene doğru kreş şenliği vardı oraya gittik çay bahçesi gibi bir yerdi orda sigara böreği sarma boğaça limonata erik yedim çok görünebilir ama önceki yememe göre çok çok daha çok şeyler vardıda yemedim bunları biandada yemedim akşam üzeride fırında tavuktan bir parça salata erik yedim günü böyle bitirdim bugünkü sabah kahvaltımda1 boğaça domates çay.bugün oğlum kreşe başladı benim moraller sıfır annemler memlekete gidince yazları oğlum kreşte oluyor küçük olması birde içerlediğini görmek beni altüst etti :5:

Günaydın bayanlar..dün yoqundu giremedim..yediklerimi yazayım ama ...sabah diyet reçel lıght peynir.öğlen ızgara köfte patates püresi salata akşam haydari ve sossuz makarna yedim..bu sabah yine lıght peynir ve diyet reçelle bir buçuk dilim ekmek yedim..he bu arada her gün 2 saat kadar yürüyorum ve bisiklete biniyorum..bu 2 saati işten dolayı gün içine yaydım tabi...sabah işe giderkende bisikletle gidiyorum.114 kq da saplandım kaldım ama iki gündür gramlar oynuyo sadece..

Canım hamilelik ve mide bulantısı çok zor.Ben burnum kanayana kadar kusuyordum.Şuan 2.hamilelikten bu sebeplerle de korkuyorum.Mide bulantın çok fazla ise,tuzlu şeyler yemeye yönel ama poaça felan olmasın.

mide bulantım var çok şükür sadece kusma yada öğürme yok iştahım azaldı sevdiğim şeyleri bile zevkle yiyemiyorum sadece yemem gerektiği için bişeyler yiyorum bir kaç haftaya geçer diyorlar inş sonra bide iştah açılırsa yandım:))

dün öğleden sonra anneler günü için kayınvalideme gittik orda 3 sigara böreği 4 küçük kuru dolma küçük bir dilim kek ve 1 dilim baklava gibi bir tatlı vardı onları yedim bunlar öğleden sonra ve akşam yediklerimin toplamı...

bu sabah 7dide 3 kayısı yedim şimdide az yoğurt yerim eşim 2de geliyor kahvaltı yapıyoruz o zaman...

kızlar sormayın cumadan berı hastalıkdan oluyorum
ates afedersınız ıshal usume tıtreme yatak dosek yattım dune kadar cocuklarada gecdı
ev darma duman ıs guc bugun hasta hasta cok yogunum benı merak etmeyım kısa zamanda lkatılcam ınsaklah aranıza guya dıyet
yapıcaz benım kılolar hastalıkla gıdıyor malesef

günaydın kızlar iyisiniz umarım ben dün öğlen çiğ köfte dürüm yedim öğleden sonra erik domates yedim akşamda 19:30 gibi 1,5 dilim çavdar ekmeği ızgara tavuk ciğeri ile tavuk ,cacık domates yedim bu sabahta 1,5 dilim ekmek peynir domates çay

Günaydın bayanlar..dün yoqundu giremedim..yediklerimi yazayım ama ...sabah diyet reçel lıght peynir.öğlen ızgara köfte patates püresi salata akşam haydari ve sossuz makarna yedim..bu sabah yine lıght peynir ve diyet reçelle bir buçuk dilim ekmek yedim..he bu arada her gün 2 saat kadar yürüyorum ve bisiklete biniyorum..bu 2 saati işten dolayı gün içine yaydım tabi...sabah işe giderkende bisikletle gidiyorum.114 kq da saplandım kaldım ama iki gündür gramlar oynuyo sadece..

bence yedıklerın ğayet uyğun sen sabret hızlka dusmeye baslar merak etme:)

Back