-
- Konu Sahibi nisandabahar
uff sayayimmi gercekten :)) eminmisindetaylara gelelim lütfennn.naptın mesela
asil hedef 50 fakat ilk hedef 65 :) tabi kacamaklarim olmazsa basaracagim. bugun daha iyi gitti. kacamak yok bugun :) sporada gittimhedef kaç?
[QCNN E="mirjam, post: 39443732, member: 481017"]C
Cok tesekur ederim caniimm bugun yine misafirim gelecek ama ben yine olcuyu kacirmayacagim bundan eminim artik cunku canim hicbisey istemiyo hos aksama bisey yapabilirsem tabi, oglum yine ateslendi kucagimdan inmiyor kocam olacak adam arkadaslariyla gezmede ne yapacam beeeennn
Canim esim gittikten sonra aradilar neyseki esimi aradim ve geldi oglumla ilgilendi bende hazirligimi yaptim oglum hastayken misafir kabul etme konusuna gelince cok haklisin ama ben hayir demeyi beceremiyorumCnm kusura bakma yanlista anlamada yani cocuqun hasta niye bu kadar misafir kabul ediyorsun ki ayrica misafirin gelecekmis evinde misafir ilan adam gezmeye nasil gidiyo onu hic anlamadiim
Allah sifa versin canim uzulme iylesir insallahCok guzel gidiyoruz kızlar az kaldi insallah bende bugun canim bursey istemedi bir nescafe ictim sutresren midem de agri var yiyemiyorum birsey kramp giriyor resmen iki gun sonra ameliyatı var esimin gidiyoruz memlekete
Tesekkur ederim canim insallahAllah sifa versin canim uzulme iylesir insallah
Merhaba kızlar annemde kaldığım için yazamadım size yeni geldim şimdi
Dikkat etmeye çalışsamda evdeki gibi düzenli yiyemedim malesef
Ayran detoksunu duydunuz mu iki dünde bşrbucuk ikî kilo arası verdirîyormuş
Onu yapıp telafi etmek istiyorum
biraz ayran diyetini anlatirmisiniz nasil oluyo? birde corbasinin tarifini?evet bende yapiyorum cnm ayran corbasi diyetini bugun basladim
biraz ayran diyetini anlatirmisiniz nasil oluyo? birde corbasinin tarifini?
guzele benziyor bende deneyim bi bakayim sagol canimTabikide tatlimm
Oncelikle geceden nohut ve bugday hasladim normalde istege gore yesil mercimek veya fasulyede konuluyormus ama ben o sekilde yiyemiycegimi dusunuyorum onun icin sadece nohut ve bugday koydum sabahta hasladim ve suzdurup yogurda katip yiyorum cok tok tutuyo ve cokk lezzetli ben cok begendim sadece sabah kahvalti yaptim ve 12 de kucuk bi kase bu karisimdan yedim suan inanilmaz tokum
guzele benziyor bende deneyim bi bakayim sagol canim