100 gün diyet hedef 70 başlangıç 85 eşlik edenler buyursun

[QCNN E="mirjam, post: 39443732, member: 481017"]C

Cok tesekur ederim caniimm bugun yine misafirim gelecek ama ben yine olcuyu kacirmayacagim bundan eminim artik cunku canim hicbisey istemiyo hos aksama bisey yapabilirsem tabi, oglum yine ateslendi kucagimdan inmiyor kocam olacak adam arkadaslariyla gezmede ne yapacam beeeennn [/QUOTE]

Cnm kusura bakma yanlista anlamada yani cocuqun hasta niye bu kadar misafir kabul ediyorsun ki ayrica misafirin gelecekmis evinde misafir ilan adam gezmeye nasil gidiyo onu hic anlamadiim

Merhaba kizlar 2 gundur giremmedim yatili misafirlerim vardi simdi firsat bulabildim cok yorgunum yazmak istedim yatmadann iyi geceler hepinize :)

Slmmm kizlar nerelerdesinizzzzz kimse yokmu..

Kizlarrrr ben bugun ayran corbasi diyetine basladimm tadi cokkk guzell inanilmaz tok tutuyorr

Cnm kusura bakma yanlista anlamada yani cocuqun hasta niye bu kadar misafir kabul ediyorsun ki ayrica misafirin gelecekmis evinde misafir ilan adam gezmeye nasil gidiyo onu hic anlamadiim[/QUOTE]
Canim esim gittikten sonra aradilar neyseki esimi aradim ve geldi oglumla ilgilendi bende hazirligimi yaptim oglum hastayken misafir kabul etme konusuna gelince cok haklisin ama ben hayir demeyi beceremiyorum cok sukur bugun oglum daha iyi gunlerdir ilk defa kahvalti yapti

Cnm kusura bakma yanlista anlamada yani cocuqun hasta niye bu kadar misafir kabul ediyorsun ki ayrica misafirin gelecekmis evinde misafir ilan adam gezmeye nasil gidiyo onu hic anlamadiim
Canim esim gittikten sonra aradilar neyseki esimi aradim ve geldi oglumla ilgilendi bende hazirligimi yaptim oglum hastayken misafir kabul etme konusuna gelince cok haklisin ama ben hayir demeyi beceremiyorum cok sukur bugun oglum daha iyi gunlerdir ilk defa kahvalti yapti [/QUOTE]

Oglununn iyilesmesine inan cok sevindim rabbim bi daha yasatmasin.. bence hayir demeyide bilmen lazim hem sana yazik hem cocuguna ne kadarda olsa misafirle ilgileniyosun misafirin bin yardim etse bile cocuk ister istemez ihmal eeiliyo hele bide hastaysa benim misafirim oldugu zaman cocugun yuzune bile bakamiyorum yavrum rezil oluyo ortalikta o yuzden esim misafir istemiyo.. esinin gelmeside cok cok iyi olmus..tekrar cok gecmis olsun..

Aminn canim cok sagol, esim sagolsun arar aramaz hemen geldi yavrusumla ilgilendi. gercekten haklisin hayir demeyi ogrenmem lazim artik ama biturlu beceremiyorum hani birazcik anlatmaya calistim oglum hasta felan gibisinden belki derki o azaman baska bigun gelelim diye ama yok olmadi neyse canim onlar gelmeden yatirdim oglusumu cok sukur uyudu
bu arada bana gelince dun ogleden sonra hicbisey yemedim misafirlerle biseyler yerim diye zaten bisey yemeye zamanimda yoktu ama onlarlada ayip olmasin diye kucuk bir parca borek yedim cok azda salatadan yedim ve tatlininda sadece ucundan aldim misafirler gider gitmez kalan borekleri hemen dondurucuya attim olurya seytana uyar yine yerim diye korktum

Cok guzel gidiyoruz kızlar az kaldi insallah bende bugun canim bursey istemedi bir nescafe ictim sutresren midem de agri var yiyemiyorum birsey kramp giriyor resmen iki gun sonra ameliyatı var esimin gidiyoruz memlekete

Cok guzel gidiyoruz kızlar az kaldi insallah bende bugun canim bursey istemedi bir nescafe ictim sutresren midem de agri var yiyemiyorum birsey kramp giriyor resmen iki gun sonra ameliyatı var esimin gidiyoruz memlekete
Allah sifa versin canim uzulme iylesir insallah

Merhaba kızlar annemde kaldığım için yazamadım size yeni geldim şimdi
Dikkat etmeye çalışsamda evdeki gibi düzenli yiyemedim malesef
Ayran detoksunu duydunuz mu iki dünde bşrbucuk ikî kilo arası verdirîyormuş
Onu yapıp telafi etmek istiyorum

evet bende yapiyorum cnm ayran corbasi diyetini bugun basladim

biraz ayran diyetini anlatirmisiniz nasil oluyo? birde corbasinin tarifini?

Tabikide tatlimm

Oncelikle geceden nohut ve bugday hasladim normalde istege gore yesil mercimek veya fasulyede konuluyormus ama ben o sekilde yiyemiycegimi dusunuyorum onun icin sadece nohut ve bugday koydum sabahta hasladim ve suzdurup yogurda katip yiyorum cok tok tutuyo ve cokk lezzetli ben cok begendim sadece sabah kahvalti yaptim ve 12 de kucuk bi kase bu karisimdan yedim suan inanilmaz tokum

guzele benziyor bende deneyim bi bakayim sagol canim

Benim bildiğim Öğlen 12 de başlayıp 2 saatte bir bir kase içilecek çorba
Sabah 1 dilim ekmek peynir
En son çorba 8 de içilecek ben 6 da bırakırım
Yeşil mercimek yağ yakıyor canım tavsiye ederim
Iki günde ne kadar gidecek görücez

Bu arada rmys geçmiş olsun

Towerin güzel yorumun için çok teşekkürler

Canlarım cumaya az kaldı ben bu hafta pek iyi geçirmedim ama bundan sonra yine çok dikkatli olucam.. Tartıya bakmıyorum umarım cuma günü yüzümüz Güler:)

Slm kızlar
Bu günlerde iştahı m çok açık doymak bilmiyorum haftasonu da kötü geçti çok yedim
Ben böyle nasil zayıfla cam bilmiyorum

Bugün yeşil mercimek hasladim salata yaptım ama yanında yenmiyecek şeyler de yedim çikolata , bisküvi falan yedim.

Ayran detoxundan bendemi yapsam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…