- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 38
- 29
- Konu Sahibi nisandabahar
- #1.021
kahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedımCanım ara öğün falan yapsan daha iyi bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedımCanım ara öğün falan yapsan daha iyi bence
O zaman tamam sorun yokkahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedım
hiç kimse yok bizden baska yaO zaman tamam sorun yok![]()
Evethiç kimse yok bizden baska ya
kızlar bebiş geliyorrrrrrrrr![]()
amin canım inşallah :)coookk sevindim canim Rabbim hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi basima insallah![]()
Canim hayırlı ugurlu olsun Bebişın Rabbim kucağına da almayi nasip etsin çok mutlu oldum senin adına allah tamamıni erdirsin .![]()
Hadi gözün aydın canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah.kızlar bebiş geliyorrrrrrrrr![]()
amin çok teşekkürler :)Hadi gözün aydın canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah.
tsekkr ederımm senın sonucunda guzel az kalmıs hedefe :)Tebrikler canım![]()