- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 29
- Konu Sahibi nisandabahar
- #1.021
kahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedımCanım ara öğün falan yapsan daha iyi bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedımCanım ara öğün falan yapsan daha iyi bence
O zaman tamam sorun yokkahvaltıyı saat 11:30 12:00 gibi yaptıp okula gıttım yoksa evde oldugumda yapıyorum akşam yemegını de 5 gıbı falan yedım
hiç kimse yok bizden baska yaO zaman tamam sorun yok
Evet eeeee anlat nasıl geçti gününhiç kimse yok bizden baska ya
kızlar bebiş geliyorrrrrrrrr
amin canım inşallah :)coookk sevindim canim Rabbim hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi basima insallah
Canim hayırlı ugurlu olsun Bebişın Rabbim kucağına da almayi nasip etsin çok mutlu oldum senin adına allah tamamıni erdirsin .
Hadi gözün aydın canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah.kızlar bebiş geliyorrrrrrrrr
amin çok teşekkürler :)Hadi gözün aydın canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah.
Tebrikler canımgünaydın arkadaslarrr bugun 92.9 kiloyumm
tsekkr ederımm senın sonucunda guzel az kalmıs hedefe :)Tebrikler canım