- 13 Şubat 2015
- 10
- 8
- 43
- Konu Sahibi nisandabahar
canim hep boyle mutlu olursun insallah darisi bize deeeeeeeeeeGünaydın aşk bayanları...
Artık üst 38 alt 40 beden giyiyorum çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim hep boyle mutlu olursun insallah darisi bize deeeeeeeeeeGünaydın aşk bayanları...
Artık üst 38 alt 40 beden giyiyorum çok mutluyum
gecmis olsun canim azimle hep beraber devamGecmis olsun canim.insallah gorursun canim 6 lilari
Ne guzel bir gunde tanismissiniz :) amin canim insallahArkadaşlarım canlarım
Bugün Öğlen pırasa akşam iki haşlanmış but ve yoğurt
Bir tatlı kaşığı pilav
Tüm gün Dışardaydım bilgisayarı şarj ediyorum güzel listemizi düzenlemek için
Bugün spor yapamadım
Az önce kapı çaldı bir buket çiçeğimi aldım:) değmeyin keyfime
Bugünün bizim için anlamı Tanışma yıl dönümümüz.. Tanıştıktan 6 ay sonrada evlendik zaten:) Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin
Towerine de hayırlı bir kısmet inşallah :)))
Canımmm sen en iyisini hakediyorsun şaka bir yana
Hayırdır canım bende merak etmiştim seniKizlarr uzunn bi aradan sonra dondum araniza cokk uzgunum dun bi konudan dolayi uzaklastirma aldim
pes etmek yok yarın sil baştan devam, kaçamak oluyor ne yapalım ama bırakmıcaz iki ileri bir geri olsada bu iş bitecek canımkizlar misafirim vardi bugun. biraz kacamak yaptim
kendimi kotu hissediyorum. Bu iradesizligimi nee yapcam yaa
hedef kaç?kizlar misafirim vardi bugun. biraz kacamak yaptim
Kesinlikle katiliyorum canim sana ben artik diyeti normal hayatima uydurdum galiba artik birsey gorunce yada aksam tv karsisinda canim birsey istemiyor yemek icin yasamiyorum yasamak icin yiyorum
Arkadaşlarım canlarım
Bugün Öğlen pırasa akşam iki haşlanmış but ve yoğurt
Bir tatlı kaşığı pilav
Tüm gün Dışardaydım bilgisayarı şarj ediyorum güzel listemizi düzenlemek için
Bugün spor yapamadım
Az önce kapı çaldı bir buket çiçeğimi aldım:) değmeyin keyfime
Bugünün bizim için anlamı Tanışma yıl dönümümüz.. Tanıştıktan 6 ay sonrada evlendik zaten:) Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin
Towerine de hayırlı bir kısmet inşallah :)))
Canımmm sen en iyisini hakediyorsun şaka bir yana
Hayırdır canım bende merak etmiştim seni
kizlar misafirim vardi bugun. biraz kacamak yaptim
herkese iyi geceler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekur ederim arkadaslar oglum hayirlisiyla bi iylesse insallah sizi daha iyi takip edecem pek bisey yapamiyorum kac gundur spor felanda yapamadim ama hic kacamakta yapmadim cok sukur bugun esimle kahvaltiyi disarda yaptik kucuk bir parca ekmek biraz omlet ve yesil cay ictim ara ogundede portakal yedim oglen brokoli salatasi ve biraz yayla corbasi yedim oglumsum yayla corbasini cok sever belki yer diye hergun yapiyorum ama malesef sadece sut iciyor baskada bisey yemiyor iki gunde oyle zayifladiki cok oksuruyor icim gidiyor yavruma
ogleden sonra misafirimiz geldi ama ben pek bisey yemedim herseyin ucundan azicik ayip olmasin diye aldim aksam sadece yayla corbasi ictim biraz kavun yedim hepsi bu neyse hepinize iyi geceler canlar
Slmm kizlarr dun aksam oyle bi moralimi bozdularki anlatilacakk gibi deqil cok fena gaza geldimm dun butun gun kaynimla birlikte nisanlisina hediye aradimm ayaklarima kara sular indi resmen neyse.. cok acikdim ve kaynimin baskusi uzerine bir porsiyon kofte yedimm Daha sonra anneme gectim ve uzerine 4 kasik kadar pirasa yedim ve ordan kaynimin nisanlisina gittik orda konu kilodan acildi ve millet sanki cok zayifmis gibi bana yorum yapmaya basladilarAmann kizim yasin genc kilo ver zayifla diye neyseki esim konuya bi el atti ve zaten tuba diyet yapiyo size ne geregi var tubanin kilosundan diye
Diyecegim su ki bundan sonra gorecekler ben bu kilolari nasil yediriyorum onlara hatta eltimin babasi tuba bence senin kilon 85 90 arasi felandir diyo Ayy cok sinirlendim.. Neyse biyandanda iyi oldu daha fena gaza geldimm
yazıkların için tek bir yorum yapicam. ne mutlu sana...milletin ağzını kapayacak bir eşin varrr...herkese nasip olmaz bu
Cok tesekur ederim caniimm bugun yine misafirim gelecek ama ben yine olcuyu kacirmayacagim bundan eminim artik cunku canim hicbisey istemiyo hos aksama bisey yapabilirsem tabi, oglum yine ateslendi kucagimdan inmiyor kocam olacak adam arkadaslariyla gezmede ne yapacam beeeennncnmmm süpersinn ..spor yapamasanda en azından yediklerine dikkat ettiğinden kilo alımın olmaz..oğluşuna da çokkk geçmiş olsunnn..ay ben dayanamıyorummm böyle hastalanınca evlatlarınız, sen rahatına bak cnmmm..oğlunla ilgilen..arada buraya takılırsın..devamsızlıktan bırakmayız, seni affederiz