- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Günaydın canım geçmiş olsun. Valla herhangi bir fikrim yok ama inşallah bişey olmaz kuzumGunaydinnn
Ya kizlar
Dun gece cay icerken cay baya baya kaynarmis bilemedim disariya puskurtecegime yuttum ben o cayı
Su an bogazimda hafif bi karincalanma var Allah korusun bir sey olmamistir degil mi google a sormaya korkuyorum hemen her seyin sonu kotu hastalik çıkıyor töbe
Bana geldi de doldurmadımKızlar sizede loreal paris yaş uzmanı anketi geldim bildirim olarak geldiyse doldurdunuz mu anketi merak ettim
Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diyeBana geldi de doldurmadım
Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagınAynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye
Aman ben doldurmadım kremlerim var sanki sürüyorum da bi sen kullan bakalım hani nasıl olacakSenden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacağın
Ben geleceğini dusunmıyorum ama neyse bakalım ben pek inanmıyorum Boyle kremlereAman ben doldurmadım kremlerim var sanki sürüyorum da bi sen kullan bakalım hani nasıl olacak
Yani bütün kk gönderseler 1 değil 2 değil bir sürü neyse bekle ve görBen geleceğini dusunmıyorum ama neyse bakalım ben pek inanmıyorum Boyle kremlere
Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye
Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagın