Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinnn
Ya kizlar
Dun gece cay icerken cay baya baya kaynarmis bilemedim disariya puskurtecegime yuttum ben o cayı
Su an bogazimda hafif bi karincalanma var Allah korusun bir sey olmamistir degil mi google a sormaya korkuyorum hemen her seyin sonu kotu hastalik çıkıyor töbe

Günaydın canım geçmiş olsun. Valla herhangi bir fikrim yok ama inşallah bişey olmaz kuzum

Dünkü menüm,

Saat 08,30
2 tan eküçük poğaça

Saat 13,00
1 fincan sade Türk kahvesi

Saat 15,30
1 tabak domatesli makarna
1 bardak ev yapımı meyvesuyu

2-2,5 litre su içmişimdir herhalde

30 dk yürüyüş
1 saat temizlik

Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye
Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagın

Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacağın
Aman ben doldurmadım kremlerim var sanki sürüyorum da bi sen kullan bakalım hani nasıl olacak

Bugun menum
13.10
Dünden Kalan 3 dilim pizza yedim valla dayanamadım

Ara öğün kavun havuç

Akşam 19.40
3 yemek k. Yeşil fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
Salata biraz yoğurt

2.5 litre su
Spor yapmadım termal takımım cok bol gelmeye başladı yarın inşallah terziye götüreceğim

Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye

Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagın

O ürünleri her doldurana göndermiyorlar zaten kızlar neyegöre seçtiklerini ben de tam bilmiyorum ama bana daha önce buradan doldurduğum anketler sayesinde çok güzel ürünler geldi bu yüzden teşekkürler kk :))

Dünkü menüm,

Saat 14,00
1 döner
1 ayran

Saat 19,30
3 yk pirinç pilavı
2 parça fırında tavuk
2 bardak ayran

2,5 litre su

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…