Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım havalar da birden serinledi onun etkisi de olabilir dun biraz soğuk su içmiştim sabah boğazım çatallandı gibi yutkunurken acıdı bundan sonra soğuk suyuda bıraktım valla hastalanmak dan korkuyorum zaten sende dikkat et bol bol bitki çayı iç
Şifayı kaptım yanımızdaki amca hastaydı ben de dikkat etmedim hiç ondan bana bulaştı nezle olmuşum boğazım ağrıyor

Aynen ben de soğuk suyu bıraktım bugün normali içince bile nasıl acıyor boğazım bugün bol bol zahter içerim diyorum

Merhaba 10.takimdaki arkadaslarim Kaptanimiz moni uzun zamandir gelememistim buralara bir bakayim dedim. Herkese destek olmaya geldim tekrardan buradan mezun olmus biri olarak. Burdaki gunlerimi hic unutamam. Arkadaslar ben tam tamamina 50 kilo vermisim kizlar hatta 51 kilo cunku 58 olmusum aynada icimden 3 insan cikti dile kolay 108 ,109 kilolardan 58 e indim yari kismini burda verdim o yuzden buranin bana uğuru coktur. Insanlardan o kadar guzel övgüler aliyorumki anlatamam. gorenlerin beni taniyanlar küçük dillerini yutuyor yemin ederim bugurur verici kemik torbasi olmusun vah vah diyende var . Yeter artik zayiflafip durma deyip kiskancliktan catlayanda var .fistik gibi olmusun diyende var. Hicbiri umrumda deil ben aynada kendimi gördüğümde kendimle gurur duyuyorum ya bu bana yeter. Oncelikle sonradan zayifladigim donemlerdeki kiyafetlerim bile bol geliyor dusunun artik 38 bedenim 52 beden ben 38 beden oldum hala inanamiyorum kendime. Lutfen arkadaslarim onemli olan sagliginiz. ben zayifladim ama suan halsizligim filan devam ediyor. Hashimato hastasiyim degerlerim cok normalmis 2 hafta once doktorum söyledi.sonuc olarak benim gibi azmedin,sabredin inan veriliyormus ben nasil olsa verememdiye girdim bu maceraya 20 kilo verir birakirim demistim. Birakmadim sonuc kilolarim beni birakti.3 aydir sporyapmiyorum artik. spor yapinca yoruluyorum. Dikkkat ediyorum herseyden bilincli yiyorum az az.bi ara hic yiyemez olmustum hele babamin hastaligi doneminde 20 gune yakin sadece su icebildim 8 kilo ordan gitti benim yoksa amacim bu kadar deildi.simdi toparlandim yemek yiyebiliyorum hala kus kadaryiyorum ama canimin istedigini yiyorum artik abartmadan .herkese kilo verme surecinde basarilar dilerim canlar kendinoze cok dikkat edin.❤❤❤❤❤

Bayadır yoksun ablam nasılsın iyimisin daha çıtırlığını bozmamışsın maşallah sana

Bugun menum
11 .00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ince dilim kaşar
2 galeta
Salatalık domates

Ara öğün kuru dut kavun

Akşam 20.00
4-5 parça etliekmek
Yaprak sarma
Salata
Ayran

1 kuçuk irmik tatlısı

2 yada 2.5 litre su
Spor yok biraz yürüyüş yaptm okadar

Maşallah ya örnek alınacak bayansın bende vermek istiyorum da ama bi yerden sonra patlıyorum acıkınca başım dönüyor
Tesekkur ederim canim ❤❤❤ acikinca basin donuyorsa eğer saglikli atistirmalik elin altinda olsun meyve kurulari var mesala tarcinli yesilcay ic acliktan olusan bas donmelerinde ise yariyor sen benim tecrubelerime guven bende bu yollardan gectim..ben mesala aciktigim zaman ki cok aciktigim zamanlar oldu 1 aet kuru inciri 1 kurukayisiyi doğra onu at agzina bir bardak su ic ustune midene tokluk verir daha cok var böyle

Tabiki de sana güveniyorum ablacım ben eve bişey koymak istemiyorum tatlı falan yapmak istemiyorum illaki biraz yiyince arkası geliyor ki yiyorum d yalan yok 2 gündür geri dikkat ediyorum takıma katılabilmek için tekrar çay falan d icebilecegimi sanmıyorum işim zor

Olur olur yeterki istikrarini devam ettir
Ah bu göbek yok mu bu göbek her yer gidiyor göğüslerim bile küçüldü bu yandan d moralimi bozuyor dolgunlardi şimdi sonmusler gibi görüntüsünü hiç beğenmiyorum keşke onların yerine göbek gitseydi

Ben 2 cesit yapiyorum bir esime birde kendime esime normal tatli kendime diyet tatli benim icinde zor oldu benim dondurmam bile fit dondurma ki benim dondurmaya duskunlugum dilere destandir biz yaz kis yeriz ben kisinda yerim dusun yani ama alistim fit dondurmayi kendime yapiyorum esimede normal dondurma aliyorum insan alistiktan sonra midesi kuculdukten sonra zaten cani istemiyor onemli olan duzeni oturtturmak bayramda tatlilar yendi gelen giden dogumgunleri oldu kuzenlerimin ailemin ben o tatlilara pastalara elimi bile surmedim inanamadim kendime ama bir catal bile almadim biliyorum biseyden bir catal bile alsan mide otomatik gerisini ister bu dengeleri kurmak lazim.ben 7 aydir kirmizi et surmedim vegan beslenme tarzina alistim vegan besle enlerin yedigi herseyi yiyorum katkisiz ama peyniri yasaklamadım ben hicbirzaman simdide canim pek istemiyor.bir seye alusirsan boyle gider unutma

Maşallah valla

Ayy maşallah hiç bozmamışsın ne güzel :) Sen bize ilham kaynağıydın ablam

Maşallah abla ben etsiz yaşayamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…