Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm,

Saat 14,30
Yarım gözleme döner çok yorulmuştum ve acıkmıştım

Saat 20,30
1 küçük elmalı kurabiye
2 bardak şekersiz çay

Saat 22,00
1 sade Türk kahvesi

3 litre su

1 saat yürüyüş
15 dk zumba
Ve gün boyu hareketliydim 1 kamyon mal geldi onları aç topla kaldır hiç oturmadım nerdeyse

Bir defa vücudu şaşırtırsan geri normale dönersin canın pizza istiyordu bence ye ve vücudu şaşırt :))
Valla kuzum vücut mı şaşırması lazım yoksa artık yaptıgm Leslieden mi fayda görmüyorum bilmem. Birde 96 kilo iken aldığım termal takım vardı iki kat terletiyor spor esnasında giyiyorum oda cok bollaştı normal kiyafet ile spor yapıyormuş gibiyim eskisi kadar terlemiyorum ilk aldıgım da su akıyordu şimdi normal terlemeye basladım Allah nasip ederse bu hafta anneme gidip termal takımı terziye verip daralttıracagım

İyi olur canım tabi o kadar kilo verdin faydası kalmamış olabilir bollaşınca

İyi olur canım tabi o kadar kilo verdin faydası kalmamış olabilir bollaşınca
Oalbilir canım ilk aldıgımda vucuduma tam oturuyordu spor yaparken bile zorlanıyordum ozaman su artırıyordum neyse bir kaç gun daha sabredeyim inşallah yine oyle daralttırırım. Üst kısa kollu sunu 1 kere daralttırmıştım ama yine bollaştı spor yaparken hep yukarı doğru sıyrılıyor

tebrikler fatmacım. harikasın

kızlar bu hafta çok yorucu ve yoğun geçti. ama son iki gündür bayağı bir şiştim. nedenini de anlamadım. tatlı isteği falan çok oldu. akşam da eve geç geldim. şüphelendim bakayım takvime dedim regl için ne kadar kalmış. 8 gün var. dedim yaklaşmış ondan iştah başladı. çünkü benim öyle oluyor. neyse sabah bir kalktım ki leke gelmiş. velhasıl regl 1 hafta erken geldi

Sorma bitanem. Allah ailelerimizden razı olsun

Iyi aksamlar kizlalrrrrrrrrr.
Bugunku menum
Hedefim cumaya kadar 72 küsür olabilmek
En son kacmisim 73.7 idi galiba bilen varsa bana hatirlatabilir mi acaba :)
Evet canım doğru hatırlıyorsun

Eklentiler

• IMG_20210904_193034.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…