- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Teşekkür ederimEvet canım doğru hatırlıyorsun
Geçmiş olsun abla nasıl oldu ki
Teşekkür ederim kızlargeçmiş olsun canım. tutulma fena oluyor. nasıl oldun?
evlenmiş miAmin canim amin
.
Ben de benim ex kocayi hastaneye cagirdim 1 ay once gel cocuga moral olsun dwdim bakayim dedi.
1 hafta oncesinden mesaj attim calismadigim icin gelemiyorum dedi bahaneni s^km pislik ya
.daha bundan sonra karismam dedim oglynu ariyorsu whatsaptan
Daha dogrusu ben oglumu zorla konusturtuyordum cocugum da sinirleniyorfu zorlafigim icin
Bundan sonra ne yaparsan yap telefon elinde isterse acar isterse acmaz ben zorlamam cocugumu dedim.
Ve de 11.30da goruntulu ariyor dedim ki biraz gec olmadi mi
Nasil gec dedi
Saat 3 te ciktik yola babam ne yapti etti bi yerden para buldu sabahin kotunden beri yollwrdayiz 60 yasinda adam dedim
Simdi baba bu mu yoksa dedesi mi asıl baba
Ohoo agzima rlenibyazfim her yerden engelledim bi ehatsap avik
Bugin aradi goruntulu oglumla bakistik (5 yasinda)
Konusmak istiyor musun dedim yok dedi tamam sen bilirsin dedim
Cocugum baya sakin bugun onu telefonda gorunce o gun asabi oluyor gelmiyor diye kiziyor ona ben ne kadar isi var gelir falan dwsemde
Sonucta ben cocugumun icinde baba nefeetiyle buyumemesi icin elimden eleni yaptim ama karsi tarafta is yok.3 cocgunu da birakmis 3.evliligini yapan biriyle evlenmis mal amk (3.evlilik olabilir hayat sonucta ) ama cocuklarini twrk eden bi kadin ( bilgi saglam kaynaklardan :))) bir de tiktoktan bulmuş
He bi de diyor ki bana oglum buyuyunce yanima alirim belki. Skmdi durumumm yok
Ulan dedim cocuk simdi hasta hastanelerde surunuyor simdi yaninda olmican. Buyuyecek iyileseek ,( insallah Rabbime ) hazir buyutulmus cocugu al yanina oh ne ala. Senin yanindaki karı 3 cocuguna bakmis mi da benim cocuguma bakacak ☺☺
Merhaba cano mutlu pazarlarmerhaba kızlarrr mutlu pazarlar
ağrım var kuzucum. şu an kahve içiyorum.Merhaba cano mutlu pazarlar
Adetli misin canım afiyet olsun benimde bugun kasığım da değişik bi ağrı oldu sonra geçtiağrım var kuzucum. şu an kahve içiyorum.
evet canım 1 hafta erken geldi. süpriz yaptı.Adetli misin canım afiyet olsun benimde bugun kasığım da değişik bi ağrı oldu sonra geçti
Valla benim de gögüslerim cok şiş 2 gundur kabızım karnım şiş karnım ağrıyor kasıklarıma ara ara ayrı giriyo valla anlamadım ne olıyoevet canım 1 hafta erken geldi. süpriz yaptı.
He yaevlenmiş mihem de tiktoktan bulmuş
Valla ben 4 yılı geçti şekeri bırakalı evlenm3den once diyete başlamıştım 9 kg vermiştim zaten çayı da sevmem gunde 1 bardak anca içerim akşam. Şekersiz daha guzel şekerli şimdi içemiyorumEvet kizlar bugünkü menum
Saat 14.30 da
1 kase mercimek corbasi
1.kucuk kase patlican biner turlusu3 kucuk ısırık ekmek kabugu
.
Saat 17.00
1 adet.metro cikolata
.
Saat 19.00
2 tatli tabagi patates kavurmasi
.
Biraxdan cay icebilirim
Bu arada kizlar cayi 3 sekerli icerdim cay bardaginda bile 1 e indirdim cok sukur
1 kasik seker arti cubuk tarcin atiyorum cok guzel oluyir insallah o 1 sekeri de zamanla birakacagim
Suya daha baslamadim 2 litreyi tamamlamak hedefim
sen o kadar çaba gösterdin evliliğin sürsün diye. adamın sana, çocuğuna hayrı olmadı da ona mı olacak boşversene. o da zaten kadının basitliği. boşver.He ya
Ama cok surmez cunku kiz diyordur ki, kendimden kucuk,hem otel muduru ooh yasadim diye diye evlendi de
Bir de gondermeler yapmis. hazmedemeyenler soda icsin bilmem neler yazip duruyormuş herkese açık
Adam evlendikten sonra 1 ay falan calisti galiba, 2 aydir calismiyor mal mal oturuyor evde kız şok
Şimdi sodayi o icsin. Benden .. hemi de meyveli bak kıyak geçiyom ben
Ben nerden biliyorum. Goruntuku aradiginda hep evde ordan biliyorum
sen o kadar çaba gösterdin evliliğin sürsün diye. adamın sana, çocuğuna hayrı olmadı da ona mı olacak boşversene. o da zaten kadının basitliği. boşver.
iş bul hayatını kur da mutlu ol tatlım. bu arada seninkiyle nasılsınız? nasıl gidiyor