Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun menum
Sabah 11.40
Menemen

Araöğün yarım elma biraz üzüm 1 ceviz 3 fındık 1 avuc haşlanmış nohut

Akşam 20.30
Fırında tavuk patates biber hepsinden azar azar yedim
1 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası
Yoğurt salata

3 litre su geceye kadar tamamlanır
55 dk Leslie 165 puan

evlenmiş mi hem de tiktoktan bulmuş

evlenmiş mi hem de tiktoktan bulmuş
He ya
Ama cok surmez cunku kiz diyordur ki, kendimden kucuk,hem otel muduru ooh yasadim diye diye evlendi de
Bir de gondermeler yapmis. hazmedemeyenler soda icsin bilmem neler yazip duruyormuş herkese açık

Adam evlendikten sonra 1 ay falan calisti galiba, 2 aydir calismiyor mal mal oturuyor evde kız şok
Şimdi sodayi o icsin. Benden .. hemi de meyveli bak kıyak geçiyom ben
Ben nerden biliyorum. Goruntuku aradiginda hep evde ordan biliyorum

Evet kizlar bugünkü menum
Saat 14.30 da
1 kase mercimek corbasi
1.kucuk kase patlican biner turlusu3 kucuk ısırık ekmek kabugu
.
Saat 17.00
1 adet.metro cikolata
.
Saat 19.00
2 tatli tabagi patates kavurmasi

.
Biraxdan cay icebilirim
Bu arada kizlar cayi 3 sekerli icerdim cay bardaginda bile 1 e indirdim cok sukur
1 kasik seker arti cubuk tarcin atiyorum cok guzel oluyir insallah o 1 sekeri de zamanla birakacagim
Suya daha baslamadim 2 litreyi tamamlamak hedefim

Kızlar bugun menum
2 dilim tam bugday yumurtalı ekmek
Peynir

Akşam 20.15
Pizza 5 parça
5 tane soğan halkası
Sarımsaklı mayonez

Valla su ne kadar içtim bilmiyorum ama geceye kadar baya bi içerim.
Valla bugun cok mutluyum bayadır Boyle saglıksız birşey yemiyordum insan saglıksız bişey yiyince neden mutlu olur neyse biraz dışarı cıkıcaz yine yuruyuş yapmış olacaz sabah da dışarı çıktık biraz yürüyüş yaptık yarın artı goreceğimden eminim ama olsun yarın dan itibaren saglıklı yemeye devam

Valla ben 4 yılı geçti şekeri bırakalı evlenm3den once diyete başlamıştım 9 kg vermiştim zaten çayı da sevmem gunde 1 bardak anca içerim akşam. Şekersiz daha guzel şekerli şimdi içemiyorum

sen o kadar çaba gösterdin evliliğin sürsün diye. adamın sana, çocuğuna hayrı olmadı da ona mı olacak boşversene. o da zaten kadının basitliği. boşver.
iş bul hayatını kur da mutlu ol tatlım. bu arada seninkiyle nasılsınız? nasıl gidiyor

ay güzel gidiyor maşallah hatta ne diyorum biliuir musun ? Cocugum su an o kadar mutlu ki ,daha önce ayrilsak demek ki hic o seylere tanik olmayacakti brlki de ,daha mutku olacakti ama olsun en azindan ickmde kalmadi ben elimden geleni yaptim diyebiliyorum.
Bu arada 3 ayı gectik işte şu an iyi ilerliyoruz bakalım
anne mutluysa cocuk da bir o kadar mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…