Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinnn
Ya kizlar
Dun gece cay icerken cay baya baya kaynarmis bilemedim disariya puskurtecegime yuttum ben o cayı😿😿😿
Su an bogazimda hafif bi karincalanma var Allah korusun bir sey olmamistir degil mi google a sormaya korkuyorum hemen her seyin sonu kotu hastalik çıkıyor töbe

3 Eylül cuma 77.1
6 Eylül pazartesi 77.1
Sabit
IMG_20210906_084454.webp

Gunaydinnn
Ya kizlar
Dun gece cay icerken cay baya baya kaynarmis bilemedim disariya puskurtecegime yuttum ben o cayı😿😿😿
Su an bogazimda hafif bi karincalanma var Allah korusun bir sey olmamistir degil mi google a sormaya korkuyorum hemen her seyin sonu kotu hastalik çıkıyor töbe
Günaydın canım geçmiş olsun. Valla herhangi bir fikrim yok ama inşallah bişey olmaz kuzum 😐😐

Dünkü menüm,

Saat 08,30
2 tan eküçük poğaça

Saat 13,00
1 fincan sade Türk kahvesi

Saat 15,30
1 tabak domatesli makarna
1 bardak ev yapımı meyvesuyu

2-2,5 litre su içmişimdir herhalde

30 dk yürüyüş
1 saat temizlik

Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye 😁
Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagın

Bugun menum
13.10
Dünden Kalan 3 dilim pizza yedim valla dayanamadım 🙈🙈

Ara öğün kavun havuç

Akşam 19.40
3 yemek k. Yeşil fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
Salata biraz yoğurt

2.5 litre su
Spor yapmadım termal takımım cok bol gelmeye başladı yarın inşallah terziye götüreceğim 🥰🥰

Aynen bende doldurmadım merak ettim dolduran var mı diye 😁

Senden sonra doldurdum işte size gönderilmesi için adres telefon bilgisini felan doldurun diyordu doldurdum ama zaten telefonum kontorlu içinde para da yok bişey olmadı anlayacagın

O ürünleri her doldurana göndermiyorlar zaten kızlar neyegöre seçtiklerini ben de tam bilmiyorum ama bana daha önce buradan doldurduğum anketler sayesinde çok güzel ürünler geldi bu yüzden teşekkürler kk :))

Dünkü menüm,

Saat 14,00
1 döner
1 ayran

Saat 19,30
3 yk pirinç pilavı
2 parça fırında tavuk
2 bardak ayran

2,5 litre su

1 saat yürüyüş

Back
X