Ya bilmiyordumO ürünleri her doldurana göndermiyorlar zaten kızlar neyegöre seçtiklerini ben de tam bilmiyorum ama bana daha önce buradan doldurduğum anketler sayesinde çok güzel ürünler geldi bu yüzden teşekkürler kk :))
Ya bilmiyordum
Doğrudur canım ben daha yeni üye sayıldığım için korktum açıkçası doldurmadım dünkü gelen anketi bide eşim sevmiyor öyle eve kargo falan gelmesini doldururdum ama ya o evdeyken gelirse diye atladım genelde hafta içlerimi geliyorAma ben 2014ten beri üyeyim o zzamanlardan beri hep gelmiyor zaten ama ara ara bazen doldurduklarımdan geliyor en son probiyotikli ıslak mendil incelemesi göndermişlerdi yanında bir de fazladan bebe şampuanı gelmişti bazen büyük kutular geliyor bazense numunelik olarak bazı zamanlarda gelen şeyler o kadar işime yaramıştı ki anlatamam
Doğrudur canım ben daha yeni üye sayıldığım için korktum açıkçası doldurmadım dünkü gelen anketi bide eşim sevmiyor öyle eve kargo falan gelmesini doldururdum ama ya o evdeyken gelirse diye atladım genelde hafta içlerimi geliyor
Anladım anket bildirimi de ikide bir geliyor beni doldur beni doldur der gibiHiç belli olmuyor canım gönderim tarihleri de bilinmiyor bir bakıyorum benim adıma kargo var hep öyle oldu ben de :)
Anladım anket bildirimi de ikide bir geliyor beni doldur beni doldur der gibi
Merhaba kızlar
Dun sonunda termal takımımı daralttırdım içim rahatladı vallahi ama bu hafta Boyle cok karışık bi hafta oldu sürekli dışarda misafirlikte orda burda ne yediğimi içtiğimi anlamadım yarında maalesef annemlerle Birlikte pikniğe gidicez cuma gunu artı gorurnisem hiç şaşırmayacagım artık
Valla oyle neyse bugun spor yapmaya başladım pazartesi gününe toparlamaya calısırım Allah'ın izniyleKısmet artık canım o da nazarın olur
Başınız sağ olsun canım Allah bol bol sabırlar versin inşallah geçmiş olsun bu arada Covid19 için... Keşke anneler ölümsüz olsahic bir evlat üzülmese hepimizin gideceği yer ama kalanlar için çok çok zormerhaba kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu eskiler bilir annem hastaydı ve malesef son iki ayda durumu ağırlaştı ve annemi kaybettik bugün 17 gün oldu ve ben çok kötüyüm hala telefonu elime alıp annemi aramak istiyorum ve sonra durup annemin artık olmadığını düşünüp yeniden boşluğa düşüyorum çok zormuş annesizlik çok zormuş onsuz bir dünyaya nasıl alışacağımı hiç bilmiyorum bu arada birde covid olduk onunla uğraştım neyseki hafif atlattık bunda aşı olmamızında payı büyüktü herşey o kadar üstüste geldiki ama yinede Allah büyük elbet sabrını verecektir
merhaba kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu eskiler bilir annem hastaydı ve malesef son iki ayda durumu ağırlaştı ve annemi kaybettik bugün 17 gün oldu ve ben çok kötüyüm hala telefonu elime alıp annemi aramak istiyorum ve sonra durup annemin artık olmadığını düşünüp yeniden boşluğa düşüyorum çok zormuş annesizlik çok zormuş onsuz bir dünyaya nasıl alışacağımı hiç bilmiyorum bu arada birde covid olduk onunla uğraştım neyseki hafif atlattık bunda aşı olmamızında payı büyüktü herşey o kadar üstüste geldiki ama yinede Allah büyük elbet sabrını verecektir