Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun menum
10.45
Yumurtasız menemen
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin bir ince dilim peynir
Salatalık

Ara öğün unsuz sekersiz irmikli muhallebi 2 ceviz

Akşam 18.30
2 yemek k. patatesli patlıcan yemeği
1 kase çorba
Yağsız salata

3 litre su
Yarım elma
1 saat Leslie 180 puan
Ben bu aralar gunluk akşam üstü bulantılar başladı yemek yapmak dan diyordum dun bugun yemek de yapmadım akşam yemeğinde patlıcanı bile zor yedim

Canım ya kıyamam sana. Şu an benim yavrum da bu sureclerden gectigi icin seni cok iyi anliyorum
Olsun ne yapalim boyle oluyor

saol tatlım ama 80 e insem bir an önce çok mutlu olacağım.
1 ay dişini sıksan rahatlıkla 80i görürsün canım dert etme ben ilk zamanlar 2şer 2şer gidiyordu şimdi 200 300 grma indi kiloların yeterki gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 742. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. 6. TAKIM ==> % 0.645

2. 5. TAKIM ==> %0,493

3. 10. TAKIM ==> % 0,469

BİREYSEL DERECELER

1. kardelelen321 ==> %1,431 ==> 5.TAKIM

2. Fatma__4224 ==> %1,407==> 10.TAKIM

3. BLU3==> % 1.218==> 4. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> % %-4.777==> 13. TAKIM

Kızlar, etap 3. Süyüz
Fatma__4224 fatmamda bireyselde 2. Oldu
fatmacım tek başına takmı 3. Yaptıntebrik ediyorum
Ben elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyorum ben yeter ki kilo vereyim 1. Olmuşum 2. Olmuşum benim için cok da bişey fark ettirmiyo ama gurur duyuyorum grubumuz adına

Aynen valla benimki de ne arıyor ne soruyor gitmiş psikologa çocuğu bana göstermiyor müsait değilim diye diyormuş cidden ne zaman arasa geldi gördü etti sadece bunu 1 ay yaptı ondan sonra fıs yani ama sorsan ondan düşüncelisi yok ben taş koydum yoluna babalık yapacaktı yoksa pehh :)

Ben onun ne olduğunu anladım gerçekten aynen dediğin gibi benim de babam çoğu ihtiyacını karşılıyor sen nasıl babasın hatrını bile sormuyorsun bu mu babalık Allah babamdan bin kere razı olsun çalıştığım halde evimin ihtiyaçlarını da alır kızımın ihtiyaçlarını da daha bazen de harçlık verir yanında dursun diye karşı tarafta anca kötülükle beslensin Rabbim e havale ettim gerçekten O daha iyi bilir ne yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…