Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum neyse ki cok ilerlemeden herşeyin farkına varmışsınız böylesi daha hayırlıymış ben eşim ile 5.5 yıldır tanışıyorum ilk gun neyse şimdi de o ailesine karşı hiç bi şekilde değişmedi değişmeyeceğine de inanıyorum açıkcası

Kesinlikle hiç bir kadın asla eşinin kadınlarla konusmasına göz yumamaz en fazla bir iki affedersin baktın olmuyo salarsın yoksa uzulen kırılan yıpranan hep biz oluyoruz

Keşke 1-2 olsa canım binlerce defa affettim görmemezlikten geldim cezalandırdım konuşmadım ama hiç bir zaman pişman olmadı ve artık gözüme soka soka yapıp bir de sen halüsilasyon görüyorsun paranoyak olmuşsun vs diyordu hatta bir defa kadının birinin numarasını yine kaydettiğini görüp sorduğumda sen kaydetmişsindir kavga çıkarmak için bile dedi bu kadar yüzsüzdü yani şimdi davada attığı iftiraları sen düşün

İyiymiş beyefendinin hayatı karılarla kızlarla konuşsun sende otur izle ne ala memleket kurtuldun şükür keşke böyle olmasaydı ama ömürmü geçer böyle adamla

Geçiremedim işte malesef bana sus otur diyorlar ama bu benim yapıma ters yani ailesi çok şükür ailem arkamda ve neler yaşadığımın çoğuna şahitler Allah başımdan eksik etmesin zaten ailem arkamda diye de düşman kesildiler

Hayırlısı ile olur canım inşallah dualarımdasın

Oy kuzum demek ki o ayrılmak için herşeyi senin ustune atıyordu ayrılmak için gözünü coktan karartmış rabbim karşımıza iyi insanlar değerimizi bilen insanlar cıkarsın cok uzucu bir durum

Benimki adam değilmiş canım seninki de hep aynı devam etsin inşallah

Oy kuzum demek ki o ayrılmak için herşeyi senin ustune atıyordu ayrılmak için gözünü coktan karartmış rabbim karşımıza iyi insanlar değerimizi bilen insanlar cıkarsın cok uzucu bir durum

Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine kızımı da beni de hayırlısı ile bir an önce sağsalim kurtarsın şunlardan da kızımı da lamasınlar onca şeyi yapıp bir de üstüne kızımı alacaklarmış elimden Rabbim onlara bu duyguyu yaşatmasın bile bizden uzak tutsun aminn...

İçini ferah tut canım. Ben inanıyorum cocugun sende kalacagına yeterki olumlu pozitif ol herşey yoluna girer

Tek şey diycem karaktersizler... Sen dik dur kızın için Allah yardımcın olsun

Tek şey diycem karaktersizler... Sen dik dur kızın için Allah yardımcın olsun

Amin canım inşallah...bunlar hem karaktersiz hem ahlaksız bana göre ahlakları olsa kızının torununun annesine böyle kötü ithamlarda ve iftiralarda bulunmazlardı ben onları Allaha havale ettim o yüzden

Amin canım inşallah...bunlar hem karaktersiz hem ahlaksız bana göre ahlakları olsa kızının torununun annesine böyle kötü ithamlarda ve iftiralarda bulunmazlardı ben onları Allaha havale ettim o yüzden
Aynen güzel ahlak herkeste yok bende benimkilerle küsüm kv kp konuşmuyoruz gidip gelmiyoruz birbirimize hayretmediler bana birlikte oturuyorduk dk başı benle uğraşırlardı en sonun da birgün patladım sessizce çekip gittim dedim ya aklım basimdayken giderim yada delirtirler beni annemin üstüne atarlar zaten dedim ve gittim kurtuldum bu seferde kp annemin üstüne atmış o yapmış herşeyi ben gelinimin bugüne kadar hiç bir saygısızlığını görmedim dedi kendi ağzıyla o kadar saygı hürmetine ederdim ama Allah biliyor annem gittiğim zaman misafirliğe gittim sandı böyle böyle dedim tabiki de destek oldu bana eşime dedim senin baban annemi suçluyor o bozmuş huzurumuzu diyor dedim o d benim babam yalancı iftiracı diyor zaten kp eşim beni arıyor diye telefonu aldı elinden bastı resmen adamı biz konuşurken eşim teli açık koydu cebine eşime diyor bugün seni telefonda kandıran kadın yarın başkasını kandırır diyor günlerce çıkamadı bu laf aklımdan sanki ne yapmışım görüşemedik biraz ama eşim yapamadı gelip beni aldı taşındık ordan ayrıyız şimdi onlardan kafam o kadar rahat ki dırdır kavga yok daha neler neler var da hepsini yazsam ardı arkası kesilmez herkesin imtihanı farklı

Aynen canım herkesin imtihanı farklı bazen ben de derdim keşke kaynana görümce problemi olaydı eşim şu karı kız sevdasında olmayaydı diye ama işte nasip benimki de böyle bir imtihan evliyken hiç bir sıkıntımız yoktu hatta bana Allah razı olsun senden oğlumuzu kardeşimizi senin sayende görüyoruz ondan bize hayır yok derlerdi şimdi de benden kötüsü yok o yüzden diyorum hiç tanıyamamışım onları

Zaten böyle bişey olunca senden kötüsü yok suçlu hep biz oluyoruz halbuki ortada oynayanlar onlar

Amin canim amin
.
Ben de benim ex kocayi hastaneye cagirdim 1 ay once gel cocuga moral olsun dwdim bakayim dedi.
1 hafta oncesinden mesaj attim calismadigim icin gelemiyorum dedi bahaneni s^km pislik ya
.daha bundan sonra karismam dedim oglynu ariyorsu whatsaptan
Daha dogrusu ben oglumu zorla konusturtuyordum cocugum da sinirleniyorfu zorlafigim icin
Bundan sonra ne yaparsan yap telefon elinde isterse acar isterse acmaz ben zorlamam cocugumu dedim.
Ve de 11.30da goruntulu ariyor dedim ki biraz gec olmadi mi
Nasil gec dedi
Saat 3 te ciktik yola babam ne yapti etti bi yerden para buldu sabahin kotunden beri yollwrdayiz 60 yasinda adam dedim
Simdi baba bu mu yoksa dedesi mi asıl baba
Ohoo agzima rlenibyazfim her yerden engelledim bi ehatsap avik
Bugin aradi goruntulu oglumla bakistik (5 yasinda)
Konusmak istiyor musun dedim yok dedi tamam sen bilirsin dedim
Cocugum baya sakin bugun onu telefonda gorunce o gun asabi oluyor gelmiyor diye kiziyor ona ben ne kadar isi var gelir falan dwsemde
Sonucta ben cocugumun icinde baba nefeetiyle buyumemesi icin elimden eleni yaptim ama karsi tarafta is yok.3 cocgunu da birakmis 3.evliligini yapan biriyle evlenmis mal amk (3.evlilik olabilir hayat sonucta ) ama cocuklarini twrk eden bi kadin ( bilgi saglam kaynaklardan :))) bir de tiktoktan bulmuş
He bi de diyor ki bana oglum buyuyunce yanima alirim belki. Skmdi durumumm yok
Ulan dedim cocuk simdi hasta hastanelerde surunuyor simdi yaninda olmican. Buyuyecek iyileseek ,( insallah Rabbime ) hazir buyutulmus cocugu al yanina oh ne ala. Senin yanindaki karı 3 cocuguna bakmis mi da benim cocuguma bakacak ☺☺

Bende Boyle babaları hiç anlamıyorum evladına sahip çıkmaz eli iş tutunca da cocugunu almak ister benim babamda bizi bırakıp gitti hiç arayıp sormadı nasılsınız paraya ihtiyacınız varmı demedi. Sonra da bizden evlatlık yapmamızı bekliyor tabi bayramda seyranda gidiyorum okadar benden bir sevgi beklemesin. Emin ol senin cocugun da bunları goruyor ve anlıyor için ferah olsun asla babasını tercih etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…