Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun menum
10.45
Yumurtasız menemen
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin bir ince dilim peynir
Salatalık

Ara öğün unsuz sekersiz irmikli muhallebi 2 ceviz

Akşam 18.30
2 yemek k. patatesli patlıcan yemeği
1 kase çorba
Yağsız salata

3 litre su
Yarım elma
1 saat Leslie 180 puan
Ben bu aralar gunluk akşam üstü bulantılar başladı yemek yapmak dan diyordum dun bugun yemek de yapmadım akşam yemeğinde patlıcanı bile zor yedim

Bende Boyle babaları hiç anlamıyorum evladına sahip çıkmaz eli iş tutunca da cocugunu almak ister benim babamda bizi bırakıp gitti hiç arayıp sormadı nasılsınız paraya ihtiyacınız varmı demedi. Sonra da bizden evlatlık yapmamızı bekliyor tabi bayramda seyranda gidiyorum okadar benden bir sevgi beklemesin. Emin ol senin cocugun da bunları goruyor ve anlıyor için ferah olsun asla babasını tercih etmez
Canım ya kıyamam sana. Şu an benim yavrum da bu sureclerden gectigi icin seni cok iyi anliyorum
Olsun ne yapalim boyle oluyor

saol tatlım ama 80 e insem bir an önce çok mutlu olacağım.
1 ay dişini sıksan rahatlıkla 80i görürsün canım dert etme 🤗🤗 ben ilk zamanlar 2şer 2şer gidiyordu şimdi 200 300 grma indi kiloların yeterki gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin 😁

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 742. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. 6. TAKIM ==> % 0.645
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. 5. TAKIM ==> %0,493
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. 10. TAKIM ==> % 0,469
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. kardelelen321 ==> %1,431 ==> 5.TAKIM :nazar:

2. Fatma__4224 Fatma__4224 ==> %1,407==> 10.TAKIM :nazar:

3. BLU3==> % 1.218==> 4. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> % %-4.777==> 13. TAKIM

Kızlar, etap 3. Süyüz:sampiyon:
Fatma__4224 Fatma__4224 fatmamda bireyselde 2. Oldu:sampiyon::nazar:
fatmacım tek başına takmı 3. Yaptın:nazar::KK200:tebrik ediyorum:KK9:
Ben elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyorum 🥰🥰 ben yeter ki kilo vereyim 1. Olmuşum 2. Olmuşum benim için cok da bişey fark ettirmiyo ama gurur duyuyorum grubumuz adına 🥰❤️❤️

Amin canim amin
.
Ben de benim ex kocayi hastaneye cagirdim 1 ay once gel cocuga moral olsun dwdim bakayim dedi.
1 hafta oncesinden mesaj attim calismadigim icin gelemiyorum dedi bahaneni s^km pislik ya
.daha bundan sonra karismam dedim oglynu ariyorsu whatsaptan
Daha dogrusu ben oglumu zorla konusturtuyordum cocugum da sinirleniyorfu zorlafigim icin
Bundan sonra ne yaparsan yap telefon elinde isterse acar isterse acmaz ben zorlamam cocugumu dedim.
Ve de 11.30da goruntulu ariyor dedim ki biraz gec olmadi mi
Nasil gec dedi
Saat 3 te ciktik yola babam ne yapti etti bi yerden para buldu sabahin kotunden beri yollwrdayiz 60 yasinda adam dedim
Simdi baba bu mu yoksa dedesi mi asıl baba
Ohoo agzima rlenibyazfim her yerden engelledim bi ehatsap avik
Bugin aradi goruntulu oglumla bakistik (5 yasinda)
Konusmak istiyor musun dedim yok dedi tamam sen bilirsin dedim
Cocugum baya sakin bugun onu telefonda gorunce o gun asabi oluyor gelmiyor diye kiziyor ona ben ne kadar isi var gelir falan dwsemde
Sonucta ben cocugumun icinde baba nefeetiyle buyumemesi icin elimden eleni yaptim ama karsi tarafta is yok.3 cocgunu da birakmis 3.evliligini yapan biriyle evlenmis mal amk (3.evlilik olabilir hayat sonucta ) ama cocuklarini twrk eden bi kadin ( bilgi saglam kaynaklardan :))) bir de tiktoktan bulmuş
He bi de diyor ki bana oglum buyuyunce yanima alirim belki. Skmdi durumumm yok
Ulan dedim cocuk simdi hasta hastanelerde surunuyor simdi yaninda olmican. Buyuyecek iyileseek ,( insallah Rabbime ) hazir buyutulmus cocugu al yanina oh ne ala. Senin yanindaki karı 3 cocuguna bakmis mi da benim cocuguma bakacak ☺☺

Aynen valla benimki de ne arıyor ne soruyor gitmiş psikologa çocuğu bana göstermiyor müsait değilim diye diyormuş cidden ne zaman arasa geldi gördü etti sadece bunu 1 ay yaptı ondan sonra fıs yani ama sorsan ondan düşüncelisi yok ben taş koydum yoluna babalık yapacaktı yoksa pehh :)

Ben onun ne olduğunu anladım gerçekten aynen dediğin gibi benim de babam çoğu ihtiyacını karşılıyor sen nasıl babasın hatrını bile sormuyorsun bu mu babalık Allah babamdan bin kere razı olsun çalıştığım halde evimin ihtiyaçlarını da alır kızımın ihtiyaçlarını da daha bazen de harçlık verir yanında dursun diye karşı tarafta anca kötülükle beslensin Rabbim e havale ettim gerçekten O daha iyi bilir ne yapacağını

X