- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Mutluluğunuz daim olsun kuzum. Bazen bende kıvırtmak için yanıma adam arıyom ama bulamıyomSelamlar kızlar ben de normalde kaç gündür yorgunum ama bugün bir dinamik kalktık kızımla sabah sabah 1 saate yakın çaldık oynadıkkomşular duymuşsa bunlar kafayı mı yedi acaba demiştir
Hastaneye gitmeden once inanki aklımda bir kere bile olurmu olmazmı stresi yokdu ama tedaviye başladığımız dan beri içimde bir endişe bir mutluluk değişik birşeyler var anlamadım. İnşallah rabbin hayırlısı ile verdiiğimiz emeğimizin krşılııgnı almamızı nasip etsin
Oh oh yandan yandan mutluluğunuz hep daim olsun miniginle hep huzurlu olun canım benim
Mutluluğunuz daim olsun kuzum. Bazen bende kıvırtmak için yanıma adam arıyom ama bulamıyomhep mutlu olun inşallah. Bugun benım koca evde yok abimle beraber düğüne gideceklermiş dünden kalan yemeğimi yiyecem ck şükür bugun yemek yapma derdim yok Allah'a şükürler olsun vallahi yemek yapmakdan bi hal oldum. Dun biraz moralim bozuk gibiydi eşimde neden suratın sirke satıyor dedi bende biraz başım agrıyor bide midem bulanıyo dedim neden bulanıyo miden dedi okadar saat yemek hazırladım etin kokusundan midem bulandı dedim. Bana diyo ki eger sen hamile kalırsan ben yandım kesin sen doğurana kadar mide bulantısı cekersin bütün yemekleri bana yaptırırsın diyr bende inşallah hamile kalırım rabbim gece vakti sesimi duysun da kabul etsin duamı dedim benim yemek yaparken ne çektiğimi sende cek dedim ona bildiğiniz eziyet çektircem gece vakti senden olmadık şeyler istiycem dedim
Allah'a çok şükür eşim oyle bi insan değil. Bana diyo ki sen bi poşet dahi kaldırma ben herşeyi yaparım yeterki cocugumuz olsun o sağlıklı doğsun diyoAllah seni ne yapmaya ben de hamileliğimi 9 ay boyunca kusarak geçirdim ama midem bulanmıyordu garipne yesem çıkarıyordum ama sofradan kalkıp lavaboya koşuyordum yemeğimi falan hep yaptım ettim ama değmezmiş nazlanıp geçirmek gerekmiş
Allah'a çok şükür eşim oyle bi insan değil. Bana diyo ki sen bi poşet dahi kaldırma ben herşeyi yaparım yeterki cocugumuz olsun o sağlıklı doğsun diyoben eminim eşimin bana yardımcı olacağına geç gelen hasretle beklendiği zaman herşey daha iyi oluyo
Tabiki bazı erkeklere naz bile yapsan olmuyo bir iki yardım edip birdaha umursamıyorlar ama şuan bile oyle hafta sonu beraber yemek yapmaya calısırz yada imkanımız varsa dışarda yeriz ben hafta sonu sürekli beraber olmak isterim bu yüzden eşimi dışarı salmam hafta sonlarıo dışarı çıkıyorsa kesin kavga çıkar
Haklısın canım.Aslında bizim de öyleydi son zamanlarda çok değişti (ailesinin dolduruşu ile) bir de kızlarla konuşması hiç bitmedi ben artık kaldıramadığım için sağlığıma zarar verdiği için ayrılmak istedim sesimi çıkarmayıp otursam ona göre sorun yoktu
Aslında bizim de öyleydi son zamanlarda çok değişti (ailesinin dolduruşu ile) bir de kızlarla konuşması hiç bitmedi ben artık kaldıramadığım için sağlığıma zarar verdiği için ayrılmak istedim sesimi çıkarmayıp otursam ona göre sorun yoktu
Off cidden ya bende bıktım yemek yapmaktan yalnız olduğum zaman ayakta tezgah üstünde yerim sofra kurmam kendime ben 2 hamilelik geçirdim 2 de yemek her iş yapıyordum eşim sıfır yardım bi hafta sonları pazar günü izni vardı kentplazaya gidip yerdim evden tiksinmistim resmen Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin çok takma kafana stresten de olmaz kuzenim var 1 evlilik yaptı çocuğu olmadı diye kaynanası ayırdı eşinden 7 yıllık evliliği bitirdi kadın 2 cı evliliğini yaptı 7 yıl oldu daha uğraşıyor canım benim çok üzülüyorum ona ama o illa olsun demiyor hep dua ediyor kezza teyzemde öyle olayları oldu çok uzun yıllar sonra çocuğu oldu şükür yani demek istediğim sters yapma çok yipranirsin hiç ummadığın anda oluverir daha çok gençsinizMutluluğunuz daim olsun kuzum. Bazen bende kıvırtmak için yanıma adam arıyom ama bulamıyomhep mutlu olun inşallah. Bugun benım koca evde yok abimle beraber düğüne gideceklermiş dünden kalan yemeğimi yiyecem ck şükür bugun yemek yapma derdim yok Allah'a şükürler olsun vallahi yemek yapmakdan bi hal oldum. Dun biraz moralim bozuk gibiydi eşimde neden suratın sirke satıyor dedi bende biraz başım agrıyor bide midem bulanıyo dedim neden bulanıyo miden dedi okadar saat yemek hazırladım etin kokusundan midem bulandı dedim. Bana diyo ki eger sen hamile kalırsan ben yandım kesin sen doğurana kadar mide bulantısı cekersin bütün yemekleri bana yaptırırsın diyr bende inşallah hamile kalırım rabbim gece vakti sesimi duysun da kabul etsin duamı dedim benim yemek yaparken ne çektiğimi sende cek dedim ona bildiğiniz eziyet çektircem gece vakti senden olmadık şeyler istiycem dedim
İnşallah canım herşeyin vakti zamanı vardır elbette dua etmek den başka bişey yapamıyoruzOff cidden ya bende bıktım yemek yapmaktan yalnız olduğum zaman ayakta tezgah üstünde yerim sofra kurmam kendime ben 2 hamilelik geçirdim 2 de yemek her iş yapıyordum eşim sıfır yardım bi hafta sonları pazar günü izni vardı kentplazaya gidip yerdim evden tiksinmistim resmen Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin çok takma kafana stresten de olmaz kuzenim var 1 evlilik yaptı çocuğu olmadı diye kaynanası ayırdı eşinden 7 yıllık evliliği bitirdi kadın 2 cı evliliğini yaptı 7 yıl oldu daha uğraşıyor canım benim çok üzülüyorum ona ama o illa olsun demiyor hep dua ediyor kezza teyzemde öyle olayları oldu çok uzun yıllar sonra çocuğu oldu şükür yani demek istediğim sters yapma çok yipranirsin hiç ummadığın anda oluverir daha çok gençsiniz
İyiymiş beyefendinin hayatı karılarla kızlarla konuşsun sende otur izle ne ala memleket kurtuldun şükür keşke böyle olmasaydı ama ömürmü geçer böyle adamlaAslında bizim de öyleydi son zamanlarda çok değişti (ailesinin dolduruşu ile) bir de kızlarla konuşması hiç bitmedi ben artık kaldıramadığım için sağlığıma zarar verdiği için ayrılmak istedim sesimi çıkarmayıp otursam ona göre sorun yoktu
Geçmiş olsun kuzumAkşam fırına közlemek için patlıcan koydum sonra da başımın ağrısından uyumuşum gözümü zor açıyordum kızım uyandırmaya çalışıyordu uyandım bir koku fırında unutmuşum aklıma geldi koştum tabi kömür olmuş iyiki zorlamış uyanayım diye daha kalkıyordum hadi uyu kızım diye geri yatıyordum Allah korusun felaketle sonuçlanabilirdi nerden baksan 2-3 saat açıkta kalmış belki daha fazla hatırlamıyorum da
Tamam canım, böyle durumlarda peeşembeden de tartılabiliyorsunuz bilginiz ılsun kızlar, mazereti belirtip.moni Cim selam
Biliyorsun bizim.tedavimiz var 1 senedir ve sut yumurta alerjisi ×100seviyesinde inmiyor
Antikor tedavisine baslicaz ( hastalik ayrintisi uzun hikaye ozet bu )
1 saat sonra yola cikicaz baska sehire
.
Muhtemelen bu aksam yani persembe aksami orada kalma durumu var ben bu hafta izinli olsam haftaya ikiye mi bolunecekse artik ne olacaksa olur
Cunku tarti bulma durumum olur mu bilemiyorum
Eger donersek yarin aksam ,tartılırım ama donemeyiz gibime geliyor
Simdiden yazayim dedim.
Canım benim stres yapma yaşın çok küçük henüz, oluruna bırak evliliğin otursun eşinde sende büyüyünKızlar inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırım vallahi ilaçlar bile beni cok etkiliyor şişlik yapıyor. Hele o kullandığım famera aşırı saç dökülmesi yaptı. Tedavide olmak cok zormuş kilo vermem bile yavaşladı ne yapacağım bilmiyorum. Bu ay içerisinde folik asite başlayacağım onlar da kilo aldırıyormuş. Vallahi bunalıma gireceğim sanırım rabbim yardımcım olsun
moni Cim selam
Biliyorsun bizim.tedavimiz var 1 senedir ve sut yumurta alerjisi ×100seviyesinde inmiyor
Antikor tedavisine baslicaz ( hastalik ayrintisi uzun hikaye ozet bu )
1 saat sonra yola cikicaz baska sehire
.
Muhtemelen bu aksam yani persembe aksami orada kalma durumu var ben bu hafta izinli olsam haftaya ikiye mi bolunecekse artik ne olacaksa olur
Cunku tarti bulma durumum olur mu bilemiyorum
Eger donersek yarin aksam ,tartılırım ama donemeyiz gibime geliyor
Simdiden yazayim dedim.
30 Agustos Pazartesi 77.4
3 Eylül cuma 77.1
Fark -300 Gr
Bu aralar biraz yavaş ilerlemeye başladım ama olsun yine de eksi görmek beni sevindiriyor
Eki Görüntüle 2910322
Geçen hafta 63,7
Bu hafta 63,7
Sabit
Ama inanın ki bazı şeyler yaş geçince daha da zorlaşıyor bende bunu bildiğim için yaşım genç iken tedavi olmak istedim. En azından bir şans vermeliyim diye dusundum yani benim yumurtam tembelmiş yaşım geçtikçe erken menopoza yol açabilir iş bu yüzden cok korkuyorum 1 tane bile olsa elimizden ne geliyorsa tedavi olmak için uğraşıcaz beni düşündüğünüz için ayreten teşekkür ederim evet yaşımız kuçuk ama napalım bazı. Zaman yaşımız kuçuk. Gibi gelmiyoCanım benim stres yapma yaşın çok küçük henüz, oluruna bırak evliliğin otursun eşinde sende büyüyünbi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş, tedavi için de çok küçüksün şimdiden o kadar yükleme ilaç falan bence.rabbim vakti zamanı gelince hayırlısıyla bebişinide verir
Haklısın canım.
Hani bununla ovunmek istemem ama eşimin annesi vefat etmiş babası da oyle pek sahip çıkmamış biz bu yüzden erken yaşta evlendik. Cok sukur eşim benim sözümden cıkmamaya beni kırmamaya çalışıyor benim yanımda duruyor babası gille falan ailesine düşkün bi insan değil. Kavga ettiğimiz zaman bile cok yalvarır affet diye ama ben sorumluluk alsın diye bilerek 3 gun küs kalıyorum sonra da affediyorum