Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum valla ben bişey yapmıyorum ki yani bu aralar kilo vermem yavaşlamış olmasına ragmen 2. Olmama mı sevineyim ne bilim valla anlayamadımTebrik ederim canım gerçekten tek başına grubu ayakta tuttun harikasınnn
Sağol kuzum valla ben bişey yapmıyorum ki yani bu aralar kilo vermem yavaşlamış olmasına ragmen 2. Olmama mı sevineyim ne bilim valla anlayamadım
Valla kuzum vücut mı şaşırması lazım yoksa artık yaptıgm Leslieden mi fayda görmüyorum bilmem. Birde 96 kilo iken aldığım termal takım vardı iki kat terletiyor spor esnasında giyiyorum oda cok bollaştı normal kiyafet ile spor yapıyormuş gibiyim eskisi kadar terlemiyorum ilk aldıgım da su akıyordu şimdi normal terlemeye basladım Allah nasip ederse bu hafta anneme gidip termal takımı terziye verip daralttıracagımBir defa vücudu şaşırtırsan geri normale dönersin canın pizza istiyordu bence ye ve vücudu şaşırt :))
Valla kuzum vücut mı şaşırması lazım yoksa artık yaptıgm Leslieden mi fayda görmüyorum bilmem. Birde 96 kilo iken aldığım termal takım vardı iki kat terletiyor spor esnasında giyiyorum oda cok bollaştı normal kiyafet ile spor yapıyormuş gibiyim eskisi kadar terlemiyorum ilk aldıgım da su akıyordu şimdi normal terlemeye basladım Allah nasip ederse bu hafta anneme gidip termal takımı terziye verip daralttıracagım
Oalbilir canım ilk aldıgımda vucuduma tam oturuyordu spor yaparken bile zorlanıyordum ozaman su artırıyordum neyse bir kaç gun daha sabredeyim inşallah yine oyle daralttırırım. Üst kısa kollu sunu 1 kere daralttırmıştım ama yine bollaştı spor yaparken hep yukarı doğru sıyrılıyorİyi olur canım tabi o kadar kilo verdin faydası kalmamış olabilir bollaşınca
geçmiş olsun canım. tutulma fena oluyor. nasıl oldun?OY oy belim tutuldu fenalardayım
tebrikler fatmacım. harikasınOalbilir canım ilk aldıgımda vucuduma tam oturuyordu spor yaparken bile zorlanıyordum ozaman su artırıyordum neyse bir kaç gun daha sabredeyim inşallah yine oyle daralttırırım. Üst kısa kollu sunu 1 kere daralttırmıştım ama yine bollaştı spor yaparken hep yukarı doğru sıyrılıyor
Sağol canım aslında ilk başta pek de güvenim yoktu kendime yapamam diyordum ama herkes yapıyor ben neden yapamıcam dedim iyiki de bırakmamışımtebrikler fatmacım. harikasın
Oh oh gitsin kilolaryeşil çay saati
inşallah dicem deOh oh gitsin kilolar
Boyle devam edersen gider neden gitmesininşallah dicem de
Sorma bitanem. Allah ailelerimizden razı olsunAynen valla benimki de ne arıyor ne soruyor gitmiş psikologa çocuğu bana göstermiyor müsait değilim diye diyormuş cidden ne zaman arasa geldi gördü etti sadece bunu 1 ay yaptı ondan sonra fıs yani ama sorsan ondan düşüncelisi yok ben taş koydum yoluna babalık yapacaktı yoksa pehh :)
Ben onun ne olduğunu anladım gerçekten aynen dediğin gibi benim de babam çoğu ihtiyacını karşılıyor sen nasıl babasın hatrını bile sormuyorsun bu mu babalık Allah babamdan bin kere razı olsun çalıştığım halde evimin ihtiyaçlarını da alır kızımın ihtiyaçlarını da daha bazen de harçlık verir yanında dursun diye karşı tarafta anca kötülükle beslensin Rabbim e havale ettim gerçekten O daha iyi bilir ne yapacağını
Evet canım doğru hatırlıyorsunIyi aksamlar kizlalrrrrrrrrr.
Bugunku menum
Hedefim cumaya kadar 72 küsür olabilmek
En son kacmisim 73.7 idi galiba bilen varsa bana hatirlatabilir mi acaba :)