Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine kızımı da beni de hayırlısı ile bir an önce sağsalim kurtarsın şunlardan da kızımı da lamasınlar onca şeyi yapıp bir de üstüne kızımı alacaklarmış elimden Rabbim onlara bu duyguyu yaşatmasın bile bizden uzak tutsun aminn...
Amin canim amin
.
Ben de benim ex kocayi hastaneye cagirdim 1 ay once gel cocuga moral olsun dwdim bakayim dedi.
1 hafta oncesinden mesaj attim calismadigim icin gelemiyorum dedi bahaneni s^km pislik ya
.daha bundan sonra karismam dedim oglynu ariyorsu whatsaptan
Daha dogrusu ben oglumu zorla konusturtuyordum cocugum da sinirleniyorfu zorlafigim icin
Bundan sonra ne yaparsan yap telefon elinde isterse acar isterse acmaz ben zorlamam cocugumu dedim.
Ve de 11.30da goruntulu ariyor dedim ki biraz gec olmadi mi
Nasil gec dedi
Saat 3 te ciktik yola babam ne yapti etti bi yerden para buldu sabahin kotunden beri yollwrdayiz 60 yasinda adam dedim
Simdi baba bu mu yoksa dedesi mi asıl baba
Ohoo agzima rlenibyazfim her yerden engelledim bi ehatsap avik
Bugin aradi goruntulu oglumla bakistik (5 yasinda)
Konusmak istiyor musun dedim yok dedi tamam sen bilirsin dedim
Cocugum baya sakin bugun onu telefonda gorunce o gun asabi oluyor gelmiyor diye kiziyor ona ben ne kadar isi var gelir falan dwsemde
Sonucta ben cocugumun icinde baba nefeetiyle buyumemesi icin elimden eleni yaptim ama karsi tarafta is yok.3 cocgunu da birakmis 3.evliligini yapan biriyle evlenmis mal amk (3.evlilik olabilir hayat sonucta ) ama cocuklarini twrk eden bi kadin ( bilgi saglam kaynaklardan :))) bir de tiktoktan bulmuş
He bi de diyor ki bana oglum buyuyunce yanima alirim belki. Skmdi durumumm yok
Ulan dedim cocuk simdi hasta hastanelerde surunuyor simdi yaninda olmican. Buyuyecek iyileseek ,( insallah Rabbime ) hazir buyutulmus cocugu al yanina oh ne ala. Senin yanindaki karı 3 cocuguna bakmis mi da benim cocuguma bakacak ☺☺