Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun menum
Sabah 12.30
Kakaolu yulaf lapası
Yarım elma biraz üzüm

Akşam 19.30
2 servis kaşığı patatesli patlıcan yemeği
3 yemek k. Etli bulgur pilavı
2 yemek k. Yoğurt

3 litre su geceye kadar biter
20 dk Leslie 60 puan
Yarın inşallah eksi görebilirim bu hafta biraz karbonhidrat fazla gitti

Kızlar canım uzun zamandır pizza cekiyor. Vallahi bu hafta yada haftaya yapıp 1-2 parça dahi olsa yiyeceğm. 3 aydır diyetteyim canım okadar cok şey istiyor ki hiç bişey yemedım. Kendime bildiğiniz eziyet ceza cektiriyor gibi hissediyorum. Kola cips vs bugune kadar hiç yemedim tabiki onları yemek istemiyorum. Ama evde yapılan sağlıklı pizzalar dan 1-2 dilim yesem anında 2-3 kilo almam. Vallahi dayanamayacgım ve yiyecem. Ve o hafta da full sebze ve corba agırlıklı beslenirim napiyim bende insanım canımın cektiklerini sineye çekmek cok zor geliyo. Tabiki diyetimi bozmayı dusunmuyorum belki o hafta pizza yediğim için az kg veririm yada veremem bilmiyorum ama biraz dahi olsa can isteğim gitsin

Bugunde başımda biraz ağrı ve bulantım var. Yaz gunu sürekli mutfakta yemek yapmaktan vallahi bunaldım yaa sürekli midemi bulandırıyor

Kızlar inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırım vallahi ilaçlar bile beni cok etkiliyor şişlik yapıyor. Hele o kullandığım famera aşırı saç dökülmesi yaptı. Tedavide olmak cok zormuş kilo vermem bile yavaşladı ne yapacağım bilmiyorum. Bu ay içerisinde folik asite başlayacağım onlar da kilo aldırıyormuş. Vallahi bunalıma gireceğim sanırım rabbim yardımcım olsun

Canım tabikide ye sık sık değil ama nefsini körleyecek kadar ye şahsen ben tadarim kendini çok aşırı sıkma sonuçta insanız canımız çekiyor aşırıya kacmamak şartıyla yeo
Bugunde başımda biraz ağrı ve bulantım var. Yaz gunu sürekli mutfakta yemek yapmaktan vallahi bunaldım yaa sürekli midemi bulandırıyor
Kızlar sizde eskisi kadar aktif değilsiniz vallahi can sıkıntısından öleceğim yaa
İnşallah Rabbim kucağına da bir bebek verir hayırlısıyla gönlünü ferah tut ve ilaçlardan da kurtulursun inşallah inşirah suresi oku bol bol konuşmak istersen yaz tam aradığım şey ister takim da ister özelde yazabilirsin konuşuruz canım benim sıkma canını birbirimizi tanimasakta konuşmalardan belli kimin ne olduğu bence sen çok iyi birisin ben böyle sezdim Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin Rabbim

Sağol kuzum içim neyse dışımda odur. Kötü bir niyetli insan değilim cok şükür. Vallahi buraya yazabildiğim kadar yazıyorum derdimi anlatabildiğim kadar yazıyorum işte insan bazen sıkıntı ediyor. Ama inşallah herşey yoluna girer

İnşallah canım benim büyük bugünlerde geçer zaman su misali

30 Agustos Pazartesi 77.4
3 Eylül cuma 77.1
Fark -300 Gr
Bu aralar biraz yavaş ilerlemeye başladım ama olsun yine de eksi görmek beni sevindiriyor

Bende tartildim kızlar takım da olmadığım için tartı atmadım 2 gündür dikkat ediyorum 61,9 çıktım inşallah hemen gider de katılırım size

Canım zaten vücut karbonhidrata da ihtiyaç duyuyor onu yesen bile bozmuş olmuyorsun kaldığın yerden devam ediyorsun bu kadar çok sıkarsan sonunda patlama yaşayabilirsin

İnşallah hayırlısı ile olur canım olmazsa da sıkıntı yapma kendine stresten daha da uzun sürer en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun

Canım zaten vücut karbonhidrata da ihtiyaç duyuyor onu yesen bile bozmuş olmuyorsun kaldığın yerden devam ediyorsun bu kadar çok sıkarsan sonunda patlama yaşayabilirsin
Evet tabiki vücut karbonhidrat ihtiyacı duyuyor ama saglıklı karbonhidrat daha da önemli ben ilk zamanlar karbonhidrat pek tüketmiyordum hafta da 1 kere anca felan işte bu aralar biraz fazlalaştı karbonhidrat tüketimi neyse azaltmaya calısacagım inşallah

Selamlar kızlar ben de normalde kaç gündür yorgunum ama bugün bir dinamik kalktık kızımla sabah sabah 1 saate yakın çaldık oynadık komşular duymuşsa bunlar kafayı mı yedi acaba demiştir

İnşallah hayırlısı ile olur canım olmazsa da sıkıntı yapma kendine stresten daha da uzun sürer en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun
Hastaneye gitmeden once inanki aklımda bir kere bile olurmu olmazmı stresi yokdu ama tedaviye başladığımız dan beri içimde bir endişe bir mutluluk değişik birşeyler var anlamadım. İnşallah rabbin hayırlısı ile verdiiğimiz emeğimizin krşılııgnı almamızı nasip etsin

Herşey olur canım yeter ki istikrarlı ol eminim başaracaksın sonunda

Selamlar kızlar ben de normalde kaç gündür yorgunum ama bugün bir dinamik kalktık kızımla sabah sabah 1 saate yakın çaldık oynadık komşular duymuşsa bunlar kafayı mı yedi acaba demiştir
Oh oh yandan yandan mutluluğunuz hep daim olsun miniginle hep huzurlu olun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…