- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Mutluluğunuz daim olsun kuzum. Bazen bende kıvırtmak için yanıma adam arıyom ama bulamıyom hep mutlu olun inşallah. Bugun benım koca evde yok abimle beraber düğüne gideceklermiş dünden kalan yemeğimi yiyecem ck şükür bugun yemek yapma derdim yok Allah'a şükürler olsun vallahi yemek yapmakdan bi hal oldum. Dun biraz moralim bozuk gibiydi eşimde neden suratın sirke satıyor dedi bende biraz başım agrıyor bide midem bulanıyo dedim neden bulanıyo miden dedi okadar saat yemek hazırladım etin kokusundan midem bulandı dedim. Bana diyo ki eger sen hamile kalırsan ben yandım kesin sen doğurana kadar mide bulantısı cekersin bütün yemekleri bana yaptırırsın diyr bende inşallah hamile kalırım rabbim gece vakti sesimi duysun da kabul etsin duamı dedim benim yemek yaparken ne çektiğimi sende cek dedim ona bildiğiniz eziyet çektircem gece vakti senden olmadık şeyler istiycem dedimSelamlar kızlar ben de normalde kaç gündür yorgunum ama bugün bir dinamik kalktık kızımla sabah sabah 1 saate yakın çaldık oynadık komşular duymuşsa bunlar kafayı mı yedi acaba demiştir