Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de başlarım bugünden canım çünkü çok şişim gitmesi lazım bu fazlalıkların regl oldum ondanmış şişliğim benim de
Bende başlıyorum canım misafir vardı bugün yemeyi kapatıyorum devam ederim inşallah misafir falan vardı çok konsantre olamadım

Bugun menum
Sabah 12
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
Yarım domates
Biraz peynir 4 zeytin

Ara öğün biraz üzüm

Akşam 19.30
1 dolu kepçe etli bezelye yemeği
Salata yoğurt

1 saat Leslie 180 puan
Geceye kadar 3 litre su içilecek

Bir süredir gelemiyorum. Antalya yangınları bizide bozdu yeni evde düzen kurabiliyorum. Son bir haftadır diyare ile uğraşıyorum.
Daha sık gelirim inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Mala gelsin cana gelmesin, tez zamanda atlatırsınız inşallah
Kulun sebebi imtihanmis ablam
Sağolasın

Bu sabah herzamankinden az kahvalti yaptim açım valla aklimdan neler yemek gecti neler emzirdigim icin yedim herşeyden azcik öğlen bi kase yoğurt yicem biraz karpuz aksama az etli kuru fasulye alti kasik bu benim için uzun süre sonra çok az bir besin zamanla sikilastiricam bir anda yapabilecek biri degilim yemeyi cok seviyorum ve spor yapicam iki litre su

Tabi canım bir anda yaparsan sonradan patlar yersin yavaş yavaş yap zaten emziriyorsun bol bol su iç

Çocuklar valla hem canlar hem dert ben bakarken cok zorlanıyorum ses hic sevmem ya şöyle issiz bir adaya düşsem alacagim üç sey ben ,ben ,ben

Ben de ağlayan çocuk sesine dayamazdım hala öyleyim ama kızımdan dolayı mecbur alıştım biraz bazen sinirleniyorum ama gidiyorum ağlaman bitince gel diye ya da o bağırıp ağlamaya başlayınca ben de aynısını yapıyorum susuyor o zaman

günaydın kızlar. bugün dışarı çıkıp gezelim dedik ama sıcak ve benim müzmin halsizliğim engel oldu. vazgeçtim evdeyim. depresyon mu anlamadım canım hiçbir şey yapmak istemiyor. belki akşam üzeri klima eşliğinde leslie yaparım. hareket etmek istiyorum.
mutfak bankosunun üzerine malzemeleri dizdim. fit brownie yapacağım. kahve yanına hiç olmazsa iyi bir seçenek olur.

Çocuklar valla hem canlar hem dert ben bakarken cok zorlanıyorum ses hic sevmem ya şöyle issiz bir adaya düşsem alacagim üç sey ben ,ben ,ben
Ay ben özlerim valla dayanamam öyle geçen görümceme bıraktım bez falan alicaktim bazı eksikler dedim çocuklara bakabilirmisin hemen eksikleri alıp eve koyup gelicem aaaa gittim kendimi çok eksik hissettim çünkü ilk defa onlarsız dışarıya çıktım

Ay espiri yapiyorum tabiki zor ama onlar benim nefesim hele minik olan minik ya daha bir hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…