Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. insan bu kadar da basit olamaz. hem şerefsizlik yap, evliliğin temelini sars boşanmaya sebep ol hem de doğru düzgün ayrılmayı bile becereme. sinir bozucu olmanın dışında gerçekten çok üzücü de. insan geriye dönüp bir bakar. ortada çocuk da var hiç olmazsa sakin sakin ayrılalım der.
kuzum sen bu adamla severek tanıyarak mı evlendin yoksa görücü usulü mü evlendin?

Ay hiç deme bazen bakıyorum öylelerine ama fesaqtlıktan değil lan bunlar nasıl böyle bir de bana bak diyorum
kıskananları ben de anlamıyorum gerçekten. valla millet de ne vücut var. gerçi bir zamanlar ben de öyleydim

Vlahi severek evlensede bazen bazı insanların gerçek huyu cok zor ortaya cıkar bazen hiç tanıyamamışım dersin yani severek de olsa görücü de olsa bazen bazı insanın huyunu asla bilemezsin

Ben de başlarım bugünden canım çünkü çok şişim gitmesi lazım bu fazlalıkların regl oldum ondanmış şişliğim benim de

Aynen öyle yapıyorum canım ben ona muhtaç olup aramadım ya kendisini arayayım diye çabalıyor uğraşıyor koymaz canım Rabbim yanlarına ne diym bekliyorum sabırla...

tadilata grdin mi bitmek bilmiyor bir türlü hayırlısı olsun abla :)

Arkadaş aracılığı ile tanıştık konuştuk görüştük fikirleri konuşması herşeyi gerçekten çok olgundu ve sevdim sevdiğim için bazı şeyleri göremedim sanırım onun da beni sevdiğini düşündüm ama işler öyle değilmiş şimdi düşündükçe daha iyi anlıyorum...Keşke o ince düşünce olsa bunlarda en başta dedim insan gibi ayrılalım arada çocuk var ama bana saymadığı laf kalmadı ben de haliyle çekişmeli açtım ama bana atmadığı iftira kalmadı etmediği laf kalmadı Rabbim görüyor biliyor ya ben ona bıraktım bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum sabırla...

Merhaba kızlar
Pazartesi gunu 78.3
Bugun 78.2
Fark -100 Gr
Kahvaltı yapmamanın zararı işte 100 Gr gitmiş bi tek muhtemelen kg verme olayım yavas yavas duruyor diyetimi bozmadım ama biraz sporlar da aksama oldu bugun den itibaren gunde 1 saat spor yapılacak

Eklentiler

• IMG_20210827_111432.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar hastane den geldim cok şükür sol yumurtam gelişmiş doktor ilişki önerdi olasılık da cok yüksek olmayada bilir dedi 20 Eylül e kadar bekleyeceğim adet olmassam gebelik testi yapacagım adet görürsem yine doktora gideceğim Allah'tan hayırlısı umduum inancım cok yüksek inanıyorum herşeyin cok güzel olacagına dua bekliyorum sizden de

hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…