Aynen gec olsun ama olsun
Tabi canım bir anda yaparsan sonradan patlar yersin yavaş yavaş yap zaten emziriyorsun bol bol su iç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım bir anda yaparsan sonradan patlar yersin yavaş yavaş yap zaten emziriyorsun bol bol su iç
Aynen canlar küçüğünü hep mıncıklıyorum sıkıyorum babası diyor nazar degdirecen çocuğa ablasıyla da oynururum ama dediğin gibi küçükken daha bir tatlılarAy espiri yapiyorum tabiki zor ama onlar benim nefesim hele minik olan minik ya daha bir hoş
Canım bu saatler de dışarı cıkıp yurumek akıl kârı değil akşam saatlerinde cıkabiliyorsan cık 7 gibi bende gunduz yürümeyi asla sevmemgünaydın kızlar. bugün dışarı çıkıp gezelim dedik ama sıcak ve benim müzmin halsizliğim engel oldu. vazgeçtim evdeyim. depresyon mu anlamadım canım hiçbir şey yapmak istemiyor. belki akşam üzeri klima eşliğinde leslie yaparım. hareket etmek istiyorum.
mutfak bankosunun üzerine malzemeleri dizdim. fit brownie yapacağım. kahve yanına hiç olmazsa iyi bir seçenek olur.
Kuzum bide menuyu yazma imkanın varsa yaz genelde takımın kuralı bu. Gunluk yaptıgn aktivite yürüyüş spor yediklerin içtiğin su hesabı gibi gün sonunda belirtAynen gec olsun ama olsun
Afiyetler olsun canımbugünüm mutfakta geçti. fit brownie yaptım. çok güzel oldu. hatta tadı muhteşem oldu diyebilirim. tabi ki kalorisi var ama en azından daha sağlıklı alternatiflerle hazırlandı.
kahvemle brownie yi hüplettikten sonra tekrar mutfağa gidip karabuğday ekmeği yaptım. pişti şimdi. misler gibi kokuyor. çok güzel kızarmış ❤
Afiyet olsun abla tarif atsana sana zahmet bi ara yaparımbugünüm mutfakta geçti. fit brownie yaptım. çok güzel oldu. hatta tadı muhteşem oldu diyebilirim. tabi ki kalorisi var ama en azından daha sağlıklı alternatiflerle hazırlandı.
kahvemle brownie yi hüplettikten sonra tekrar mutfağa gidip karabuğday ekmeği yaptım. pişti şimdi. misler gibi kokuyor. çok güzel kızarmış ❤
tabi canımAfiyet olsun abla tarif atsana sana zahmet bi ara yaparım
Ooo güzel olmuştur afiyet olsun ellerine sağlık yaparım bir ara çocuklar izin verirsetabi canım
2 adet yumurta
1 çb süt
1 su bardağı hurma püresi (250 mlt lik bardak)
2 yk bal
3 yk kakao
1 su bardağı yulaf unu
1 çb fındık (bıçakla doğranmış)
1 sb vişne, çilek ya da böğürtlen
1/2 kabartma tozu
1/2 vanilya
istersen üzerine bitter çikolata eritip dökebilirsin. çok güzel oldu. ben çikolatalı yaptım
Tunaydın canımGünaydın güzeller
Afiyet olsun canımkahve saati
saolasın. evde olunca ne yicem ne içicem diye düşün dur haliAfiyet olsun canım